Teraz mam kilka plotek/przecieków na temat Orange z GOL, prawdopodobnie od tych samych 2 osób które pisały na ten temat wcześniej ich wiarygodnoś będzie pewna na 100% dopiero za 2 tygodnie ja osobiście to łykam teraz już nie wygląda to ktak różowo jak pierwsze informacje więc jest bardziej prawdopodobne
[Źródło GOL - NET]
Umowy:
-Na 1 rok gdy nie bedziemy brali telefonu,
-Na 2 lata jezeli wezmiemy telefon
a) jeżeli telefon za darmo to nie ma 2-go roku gratis
b) jeżeli telefon płatny to ma 2 rózne ceny zależnie czy chcemy czy nie mieć 2-gi rok gratis(palcisz tylko za minuty ktore wyk. poza abonamentem)
Kierownictwo rozwaza zlikwidowanie czegos takiego jak drugi rok gratis- jasne to bedzie wtedy gdy ukonczone zostana kalkulacje odnosnie cen telefonow. Wszystko skomplikowalo sie przez fakt ze niektore sluchawki beda calkiem za darmo
Program Lojalnosciowy pozostaje.
Minuty przechodza w nieskonczonosc
Calosc rusza 16tego o godz. 9.00.
Prepaid:
-stawki netto 50gr/min 10gr/sms
[Źródło GOL - Matex]
Migracja:
Będzie możliwa zmiana taryfy z Jednej Idei na nową, ale albo będzie płatna albo doliczany będzie przedłużona umowa
MIX:
- pakiety kwotowe identyczne jak w abonamencie,
- ceny takie same jak w prepaidzie.
- na 24 mies z telefonem
- na 12 i 24 miechów bez,
- 6 mies za darmo przy umowie na 24 miechy z telefonem
- 12 mies za darmo przy umowie na 24 miechy bez telefonu
Prepaid:
- 0,69/min ; sms 0,14; mms 0,24 do wszystkich sieci,
- zostaje promocja SMS za grosz
- wchodzi nowa PRZYJACIELE - 3 numery w Orange za 0,19 (aktywacja każdego numeru 5zł)
- ceny są dla nowych użytkowników od 15 września.
- użytkownicy POPa będą mogli przejść na nowe taryfy za opłatą (prawdopodobnie 9zł) od 1 października.
- to wsępne ustalenia
Niestety nie znalazłem innych osób bardziej wiarygodnych, które by coś pisały ciekawego w tym temacie. Jedna z tych osób to autor sławnej ulotki z GOL. Róznice mogą wynikać z tego, że do premiery jeszcze 2 tygodnie więc oferta nie jest jeszcze w pełni dopracowana, ale nie dam głowy, że informacje są w 100% pewne.