• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 119 z 350
  • 1
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 350

#629068  autor: blady82
 24 kwie 2013, 16:42
Wlasnie dostalem smsa ze telefon juz do mnie jedzie wiec S3 sa dostepne mozna powiedziec od reki .Kwota pobrania 199 :)

#629073  autor: Anthrax
 24 kwie 2013, 17:23
R60 - 54,90 zł. 500 minut 1GB, SG Ace 2 - jak się okazuje dostępny, za 99 zł. Żadnych możliwości utargowania nawet minut.

#629083  autor: satanek
 24 kwie 2013, 18:29
Anthrax - powinienieś "wynegocjować" rabat na telefon - w R60 do 200zl - u mnie zamiast LG L9 proponowane Ace2 za 4gr w ofercie która podałeś czyli -5zl rabatu na abo.

#629099  autor: Anthrax
 24 kwie 2013, 19:26
satanek, negocjacje prowadził właściciel numeru. Póki co czekam na kuriera. Oferta - nie jest zła, ale jak się uprę to skorzysta się z 10 dniowego prawa do odstąpienia umowy :) - ah ten gigabajt :D Cena telefonu jest akceptowalna, zakładano wydać nie więcej niż 100 zł. Zweryfikuje wszystko jeszcze po przywiezieniu aparatu i aneksu :)

#629100  autor: satanek
 24 kwie 2013, 20:05
Anthrax, cena nie jest zła, skoro telefon już jedzie to nie ma o co kruszyć kopii ;) zrozumiałem, że jesteś jeszcze w fazie przerzucania się z SUK ofertami :)

#629110  autor: Anthrax
 24 kwie 2013, 21:18
satanek, hehe spoko :) Zrezygnowałem z analiz ofert, ponieważ po 1sze i tak je dobrze znałem, a po drugie i tak nikt nie dostał więcej minut, ani innych benefitów poza znanymi, więc stwierdziłem, że wezmę to co jest, bo konkurenci i tak nie oferują mi kokosów. Btw. wypróbuje sobie Andka :]

#629139  autor: mostom
 25 kwie 2013, 07:57
arayas pisze:Dzięki mostom, ale to jest standardowa oferta ze strony - mnie interesuje po negocjacjach z SUK.
Wiem, że to standardowa - ale pytałeś się o długość umowy (aneksu) - ani mniej ani więcej niż 18 miesięcy nie uda ci się utargować. Reszta tak jak piszesz jest do negocajcji.

[ Dodano: 2013-04-25, 08:15 ]
barti92xx pisze:nawet nie wiedzialem ze z oferty SUK mozna skorzystac z punktach autoryzowanych hehehe, nie trzeba sie starac, przeciez oferta SUK jest sztywna i wystarczy powiedziec ze chce oferte SUK a nie standardowa,
A skąd te informacje? Z tego co wcześniej było mówione ofertę z SUK można tylko telefonicznie uzyskać - w punktach nie zjadą aż tyle. Nawet jak się chce w punkcie odebrać telefon (po ustaleniach z SUK) to nie da rady - przynajmniej tak było w moim przypadku.

#629183  autor: lars79
 25 kwie 2013, 12:18
@UP
mnie się w grudniu udało załatwić telefon w punkcie t-mobile.
Procedura wyglądała tak:
1) podszedłem do punktu - Pani z obsługi stwierdziła że nie może mi zaoferować oferty z SUK ponieważ "nie ma takiej możliwości" :)
2) wyszedłem z punktu, zadzwoniłem do SUK i poprosiłem o "podpięcie" oferty pod numer telefonu (dopytałem czy mogę odebrać telefon w punkcie - tu odpowiedź twierdząca :)
3) wróciłem do punktu, poinformowałem Panią żeby sprawdziła jeszcze raz moje konto i podpiętą ofertę do realizacji w punkcie (jej mina bezcenna)
4) oczywiście zaczęła marudzić że telefon i tak wyślą kurierem a tylko umowę mogę podpisać etc.....
5) powiedziałem że zgodnie z informacją jaką uzyskałem z SUK jest możliwość odbioru telefonu w salonie i jeśli nie jest pewna to niech zapyta kierownika - po krótkiej naradzie ustalono że jednak jest możliwość :)
6) aneks podpisałem i wyszedłem z telefonem.

PS
to co napisałem powyżej tyczy się tylko salonów firmowych, nie dotyczy punktów franczyzowych.

#629240  autor: Gucio79
 25 kwie 2013, 14:27
udało się komuś obniżyć cenę sieci rodzinnej dla 3 osób przy przedłużaniu umowy?

#629451  autor: mostom
 26 kwie 2013, 10:03
lars79 pisze: 5) powiedziałem że zgodnie z informacją jaką uzyskałem z SUK jest możliwość odbioru telefonu w salonie i jeśli nie jest pewna to niech zapyta kierownika - po krótkiej naradzie ustalono że jednak jest możliwość :)
Czyli jednym słowem w salonach wciskają kit - trzeba cisnąć - mi w SUK powiedział, że nie ma możliwości podpisania tej oferty w salonie nie mówiąc już o odbiorze telefonu. Swoją drogą czemu się tak wzbraniają - rozumiem, że niby czas w salonie zabieram, ale za to oszczędzają na kurierze.

#629493  autor: radamanthyspl
 26 kwie 2013, 13:14
mostom pisze: Czyli jednym słowem w salonach wciskają kit - trzeba cisnąć - mi w SUK powiedział, że nie ma możliwości podpisania tej oferty w salonie nie mówiąc już o odbiorze telefonu. Swoją drogą czemu się tak wzbraniają - rozumiem, że niby czas w salonie zabieram, ale za to oszczędzają na kurierze.
Sprawa może sprowadzać się po prostu do tego, komu się sprzedaż zaliczy do planu. W wielu sprawach w handlu możliwości techniczne są, tylko woli brak - negocjacje odbywają się w suk, a cyferka wpada w salonie, widzisz brak spójności interesów? :) A może przy takim układzie sprzedaż nie liczy się nikomu? Kto wie.

Kwestia oszczędności na kurierze ma drugorzędne znaczenie, ten koszt i tak jest w którymś budżecie założony. Innymi słowy, w pewnym sensie te pieniądze już zostały wydane, a plan sprzedaży i tak zakłada jakiś tam poziom rentowności. 10 pln nikomu tam różnicy nie zrobi.

#629559  autor: barti92xx
 26 kwie 2013, 19:06
czy przy umowach na 3 lata SUK daje jakis wiekszy upust na sluchawke lub na abonament niz przy umowie na 24 mies ?

#629591  autor: radamanthyspl
 26 kwie 2013, 21:39
barti92xx pisze:czy przy umowach na 3 lata SUK daje jakis wiekszy upust na sluchawke lub na abonament niz przy umowie na 24 mies ?
Daje, na przyklad za s3 1 pln versus 399 przy R140.

#629716  autor: SACZI
 27 kwie 2013, 13:26
Byłem dzisiaj w zwykłym punkcie TMobile i miła Pani sama zaproponowała mi R40 w ofercie SUK za 40PLN/500MB/250min.
Wcześniej, tj w okolicy marca kontaktowałem się z SUK telefonicznie i takowa oferta została przypisana mi do konta. Umowy nie przedłużyłem, bo oferta mi nie odpowiada.
Nie wiem również na ile to jest prawdziwe, ale ponoć 2 miesiące przed końcem umowy będą możliwe dalsze rabaty na ofercie R40.
Takie postępowanie jest nowością lub po prostu ludzie nie podpisywali umów na oferowanych warunkach.

#629725  autor: barti92xx
 27 kwie 2013, 14:02
boze te oferty suk przeciez nie sa rewelacyjne, nju mobile daje super oferte.

#629807  autor: zygikuleczka
 27 kwie 2013, 20:54
Nie wiem również na ile to jest prawdziwe, ale ponoć 2 miesiące przed końcem umowy będą możliwe dalsze rabaty na ofercie R40.
Tak Ci powiedziała? Zawsze mnie dziwiło, że w tmobile to nie działa-oferta tym lepsza im blizej do konca umowy.

5XX XXX XXX: Plus :arrow: Orange :arrow: Play :arrow: T-mobile
6XX XXX XXX: T-mobile :arrow: Nju mobile :arrow: Play

#629815  autor: SACZI
 27 kwie 2013, 21:18
Zgadza się. Mnie też to dziwi, bo oferta SUK była zawsze ostateczna dla niskich abonamentów (lub tak wmówili nam pracownicy TM ;) )
Nie jestem również pewien, czy Panienka się nie zagalopowała i nie oferowała mi oferty minutowej, bo tutaj 250 min jest właśnie za 40 PLN.
Gdy zwróciłem jej uwagę, że chcę multimedialną trochę się zawiesiła, ale w końcu wyraźnie mi potwierdziła, że chodzi o R40/250min/500MB/40PLN. Powiedziała również, że po 18.V, czyli 2 m-ce przed końcem umowy będą możliwe dalsze rabaty na tej taryfie.

W poniedziałek podejdę do sklepu TM i zapytam o to samo.
Przedłużenie i tak (o ile w ogóle), będzie po owym 18 maja.

#629857  autor: st.konsultant
 28 kwie 2013, 00:16
zygikuleczka pisze:
Tak Ci powiedziała? Zawsze mnie dziwiło, że w tmobile to nie działa-oferta tym lepsza im blizej do konca umowy.

Nadal nie ma czegoś takiego. Oferta nie robi się lepsza bliżej końca umowy. Konsultantce się coś pomieszało.
  • Strona 119 z 350
  • 1
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 350
  • 1
  • 117
  • 118
  • 119