A jednak sie udałoblady82 pisze:Tak jak wczoraj pisalem dzisiaj zadzwonilem po mieisacu poraz kolejny zapytac czy cos sie ruszylo.Kolega ktory wczoraj dostal Iphona 5 sugerowal ze S3 przy R140 dadza mi za 1zl .
Pani na dzien dobry rpzedstawila mi to samo co miesiac temu S3 rabat 200 zl(super maximum bleble ile sie da) plus abo 109zl.Po dluzszej wymianie zdan R140 za 102 zl.Po czym dalej niezdecydowany Pani zapytala czego cozekuje wiec przedstawilem jej abo ponizej trzycyfrowej kwoty i telefon tanszy niz 399.Znow 5 minut gadania ze to super cena i ze nic sie nie da zrobi i ta cena dlugo bedzie sie trzymac ,ze u konkurencji drozej itp .Jednak dalej stalem przy swoim mowiac ze mam miesiac i w koncu musi spasc bo wszedl S4 wiec jak sie pojawi to spadnie ale Pani dalej przekonywala ze tak samo bylo z S2 jak wchodzil S3 ze cena dlugo stala ani drgnela ...Nie dalo sie jej przegadac wiec podziekowalem.
Po 3 godzinach dostaje telefon od Pani ponownie ze byla tu i tak konsultowala z tym i z tym i moze mi zrobic superhiper rabat na telefon i abo .R140 wszystko no limit 99zl + 2 zl na nolimit na stacjonarne i rabat na telefon 400zl.Dalo sie?Ano dalo ale podziekowalem i powieidzalem zeby zadzwonila w sobote:)Jednak chyba ulegne juz pokusie bo wiecej nie idzie ugrac a -400 to juz sporo...

Gratuluje