Jako że już jesteś PalonyLolku, to zapytam ponownie o możliwość zerwania umowy na czas określony (np. 12 miesięcy) bez telefonu przed końcem i wzięcia innej jako osoba przedłużająca (wiem że trzeba zapłacić karę umowną, chyba 120zł jest przy umowie za 29) czy wtedy jesteśmy traktowani jako nowi abonenci? I moje kolejne pytanie odnośnie umowy na czas nieokreślony i wypowiedzenia jej np. po 3 miesiącach i podpisania ponownie żeby móc korzystać znowu z gratisów? PalonyLolek, pytam, bo po wysłaniu wypowiedzenia napisałem w zgłoszeniu na play24, że interesowałby mnie abonament jak dla osób przenoszących numer z abonamentu z innej sieci (czyli więcej minut i na czas nieokreślony, a nie na 18 miesięcy przy zwykłym RePlay, czyli takie warunki:
http://www.play.pl/pl/promocja/przejdz- ... -tylkosim/ ). Wczoraj zadzwoniła do mnie konsultantka i powiedziała, że umów na czas nieokreślony bez telefonu już nie ma, bo zostały wycofane, nawet dla nowych klientów, i że może po konsultacji ze swoim przełożonym zaproponować mi umowę na 12 miesięcy. Ogólnie warunki nie są złe ale właśnie czy są jeszcze dostępne umowy na czas nieokreślony, czy to tylko ściema, żebym wziął na czas określony? Wiadomo, lepiej żeby to samo mieć bez konkretnego okresu zobowiązania, zawsze można w każdej chwili wziąć nową ofertę (no chyba że po zerwaniu umowy da radę jako osoba przedłużająca, jak w moim pierwszym pytaniu). Ale pewnie tych lepszych warunków na czas nieokreślony nie dostanę...