Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
już mówię - piszę -- a można jeszcze taniej ale o tym za chwilęperdos1 pisze:Powiedz mi jakim cudem dostałeś zniżke z 89,90 na 25,5? To jest ponad 70% zniżki. Przy przeniesieniu numeru? Ciężko mi w to uwierzyć, ale jeśli jakimś cudem jest to możliwe to biorę w ciemno.kastomat pisze:na jednym numerze już przeszedłem do orange, kwotowo wygląda to tak:
25,50zł miesięcznie nolimit wszędzie + pakiet smsów poza sieć 840szt + pakiet internetu 1,5gb umowa na 2 lata.
podałem jako przykład sIII (jesli ma się punkty payback to niekoniecznie wychodzi 99zł za telefonemitar pisze:Sprzedaż mojego SGS3 za 999zł ?kastomat pisze:
89.90 - rabat 30% (kupiłem kod żniżkowy) = 63zł miesięcznie - przez 2 lata + telefon np sIII za 99zł.
telefon leci na allegro ~~~900zł zarobku
Nie jestem pewien, ale wydaje mi się, że nie będziesz miał zwrotu tylko nadpłatę będziesz miał jako stan konta w prepaid.matkon pisze:W jaki sposób Play rozliczą nadwyżkę z racji opłaconego abonamentu? Za kilka dni migruję na prepaid. Wczoraj wystawili nową fakturę na okres 20.01-20.02. 27.01 numer przejdzie już na prepaid. Czy ktoś się orientuje w jaki sposób i jak szybko Play zwaraca nadpłaconą fakturę? Korekta pewnie dopiero za miesiąc ze zwrotem na konto?
Możesz zaznaczyć by numer przeszedł do oferty na kartę po zakończeniu umowy. Wypowiedzenie możesz cofnąć nawet ostatniego dnia trwania umowy.facet_ pisze:witam wszystkich
w skrócie piszecie, że aby ugrać fajne warunki należy złożyć rezygnację. Zastanawia mnie jednak co się stanie z numerem kiedy złoże rezygnację ale nikt do mnie nie zadzwoni? Po rozwiązaniu umowy numer przepadnie? A może jeśli nikt nie zadzwoni z Play mogę w ostatnim momencie cofnąć rezygnację no i kiedy ten ostateczny termin cofnięcia rezygnacji następuje? Z góry dziękuję za odpowiedź.