Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
Myślę, że masz racjękrzychu.pl pisze:mani3q,
jeżeli widzisz, że nie uda się przedłużyć umowy na lepszych warunkach (o co obecnie w Play Online trudno bo zyskałbyś tylko lepsze maksymalne prędkości transferu) to lepiej wycofaj wypowiedzenie - szkoda stracić dobrej oferty jeżeli jesteś z niej zadowolony
ja tak zrobiłem - moja umowa przekształciła się na czas nieokreślony i zapewne dłuuugo tak pozostanie
ewentualnie pomyśl o ofercie Orange z 50% rabatami tylko SIM ze strony internetowej
Bo w Play sprzedawca ma największą marże na pozyskaniu klienta z innej sieci. Nawet przecież reklamy o tym mówią - 7 na 10 wybiera Play albo 7 na 10 przechodzi do Play (już za tymi sloganami nie nadążamnie zalezy im na utrzymaniu klienta.
To sam zadzwoń. Dowiedz się co Ci zaproponują. Dla samej ciekawości. Ale wiem o tym, że nic specjalnegozadna GU nie osmielila sie zadzwonic
W ramach Abonamentu Formuła 4.0 UNLIMITED dla Firm za jedyne 24,99 oferujemy:perdos1 pisze:Zna ktoś może oferty przedłużeniowe bez telefonu od GU w ofercie dla firm?
Korzos pisze:Hej.
Wlasnie przedluzylam umowe po wyslaniu wypowiedzenia:
- no limit komorkowe w pl
- no limit sms/mms
- 750 mb z lejkiem (darmowe LTE do konca 2014)
Calosc za 34,99/12 miechow.
Powiedz mi jakim cudem dostałeś zniżke z 89,90 na 25,5? To jest ponad 70% zniżki. Przy przeniesieniu numeru? Ciężko mi w to uwierzyć, ale jeśli jakimś cudem jest to możliwe to biorę w ciemno.kastomat pisze:na jednym numerze już przeszedłem do orange, kwotowo wygląda to tak:
25,50zł miesięcznie nolimit wszędzie + pakiet smsów poza sieć 840szt + pakiet internetu 1,5gb umowa na 2 lata.
Oni musza przyjac zgloszenie od razu. Jak tylko to przyjma to dostaniesz wpierw na play24 informacje nt mozliwosci przedluzenia z warunkami jakie napisalam powyzej + listownie do chaty to samo info.maniek89 pisze:Złożyłem wypowiedzenie w salonie. Szczególnie jakoś na przedłużeniu mi nie zależy bo to samo w minimaxie jest. Zdziwiło mnie tylko to że nawet nie próbowali namawiac na pozostanie tylko od razu przyjeli zgloszenie :wink: