lukasz8881 pisze:Za ile mozna dostać no limit tylko sim na abonament, przy przenoszeniu tel z innej sieci?
Tylko nie mówcie ze 49,99 bo trochę drogo ( coś takiego widzę na stronce)
Priv czy na firmę
lukasz8881 pisze:Za ile mozna dostać no limit tylko sim na abonament, przy przenoszeniu tel z innej sieci?
62x24miesiace? To jakaś masakra a o honora nie pytałeś ?Shrekus27 pisze:Złożyłem wypowiedzenie. Dzwoniłem dziś w innej sprawie do DUK-u. Ale zagadnąłem w sprawie przedłużenia telefonu. Przy obecnym Abonamencie 49,99 po 50% zniżce S5 Neo dostałbym przy miesięcznej racie 62 zł.
Więc do SMARTDOMU nie chcą już dawać telefonów za 3 złote ani w żaden inny sposób dawać zarobić klientom na sprzedaży telefonów.
Trzeba będzie najprawdopodobniej zrezygnować z tego SD i zniżek, a przejść na jakaś normalną ofertę bez za 59,90 ale telefon bez tych cholernych rat.
jako osoba prywatnamichal198 pisze:lukasz8881 pisze:Za ile mozna dostać no limit tylko sim na abonament, przy przenoszeniu tel z innej sieci?
Priv czy na firmę
abo 59,99zł rozmowy smsy mmsy stacjo bez limitu 7gb internetu 120 min na miedzynarodowe, p8 lite i 5x 3zł, honora 7 w chwili obecnej dla os. indywidualnej nie ma, czy sie pojawi jeszcze nie wiadomo.Powerslave pisze:Na jakich warunkach można dostać po wypowiedzeniu
Honor 7
Honor x5
p8 Lite ?
Szukam dużego smartfona (ponad 5 najlepiej) z Dualem, tylko te przychodzą mi na myśl.
Przy okazji: czy jest jakiś dostępny w którym dwie karty sim nie zablokują jednocześnie miejsca na microSD ?
Czy ma ktoś informacje, które potwierdzałyby taką politykę Plusa, czy może jednak komuś udało się w ostatnim czasie wyrwać w smartdomie telefon bez rat?Shrekus27 pisze:Więc do SMARTDOMU nie chcą już dawać telefonów za 3 złote ani w żaden inny sposób dawać zarobić klientom na sprzedaży telefonów.
Tak dokładnie za całość płacę 46.08zł, Ze względu na raty za telefon przedłużyłem bez tel i też jestem zadowolonyandrzejgolota pisze:@kruger4
Rozumiem, że ta kwota 89,99 to jest przed rabatem 50% czyli że realnie będziesz płacił ok 45 zł/msc.? Proponowali Ci jakaś ofertę z telefonem, ale bez miesięcznych rat?