• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 112 z 147
  • 1
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 147

#265617  autor: biricchina
 10 maja 2008, 23:58
GIEWART pisze:Byłbym bardzo wdzięczny. Może powiem dokładniej co mnie interesuję. Dzwonię dużo na jeden stacjonarny numer, abo 80pln (max 100 jakby to w istotny sposób poprawiło warunki). Ostatecznie mógłby być SE p990i, myślałem nawet o abo 100pln, wtedy jest on za 199pln. Tylko, że salonie Ery zaproponowali mi przy takim abo nokie e51 za 99pln + bardzo fajny pakiet minut za zmianę operatora.
Tak w ogóle to nie rozumiem polityki polkomtela, miała być walka o zatrzymywanie klientów, tere fere.. a tu kiepskie telefony, jak Play umożliwi klientom darmorozmowy z wybranym numerem stacjonarnym, to Plus będzie miał pozamiatane..
Ok, sprawdzę cene. A jeśli chodzi o Play to wątpię żeby coś takiego wprowadzili. Ta firma musi zacząć zarabiać w końcu. Poza tym ich najnowsza oferta nie jest zbytnio zachęcająca ;)

#265632  autor: Tajemniczy28
 11 maja 2008, 06:04
SE P990i t ostary odgrzewany kotlet ktory na rynku w ich ofercie jest 2 lata a cena prawie sie nie zminiła. rozsądniej opłaca sie kupić nowy na wolnym rynku

#265640  autor: faro666
 11 maja 2008, 09:56
Posiadam abonament w PLUS. Na jednym koncie mam 3 numery (25zł, i 2x55zł) średnia rachunków to 170-190zł, staż w plusie to około 5 lat. Historia telefonów na koncie to na samym początku 2 x SE T310 oraz jakiś Samsung a teraz K750, T310 i SE W200. We wrześniu kończy sie umowa na mój telefon (k750). Dzięki uprzejmości dziewczyny, która wzięła sobie promocyjny abonament w PLAY w moim posiadaniu jest teraz K800i którego sobie sam odblokowałem : -) i teraz mam takie pytanie, czy opłaca mi się przedłużyć umowę w PLUS bez telefonu i dostać jakieś tam "udogodnienia" czy może odnowić umowę i wziąć jakiś nowy telefon za grosze (bo np. te udogodnienia będą nic nie warte). Czy może pójść do salonu i potargować się o jakieś fajne dodatki, czy może przenieść numer do innej sieci (myślałem o PLAY) i wziąć sobie jakiś fajny fonik za 1zł? Z tego, co widziałem to PLAY ma dużo lepszą ofertę niż PLUS, płacąc 55zł w Plusie dostaję dużo mniej niż PLAY, jedynym mankamentem (w moim mniemaniu) PLAY jest czasami brak zasięgu UMTS w niektórych częściach polski i z tego, co widzę po telefonie dziewczyny to czasami są też problemy z docieraniem smsów i problemy z połączeniem.
Co radzicie?
Z góry dzięki za odpowiedzi
Pozdrawiam :D

#265719  autor: user_delete6
 11 maja 2008, 19:12
Mam krótkie pytanie: czy jest możliwość uzyskania rabatu na abonament w taryfach Godziny?
W zeszłym roku podpisałem przedłużenie na 12 m-cy z rabatem w abonamencie Godziny, a w tym roku na infolinii twierdzą, że rabat jest możliwy tylko w taryfach Nowy Plus...

#265727  autor: gm
 11 maja 2008, 19:46
Jest możliwy rabat na GODZINY. Sam z takiego skorzystałem ok. dwa miesiące temu.

Zamieniłem Nokię na SE i wróciłem do Nokii :-)

#265730  autor: Tajemniczy28
 11 maja 2008, 20:26
gm pisze:Jest możliwy rabat na GODZINY. Sam z takiego skorzystałem ok. dwa miesiące temu.
a drogi kolego mam pytanie powiedz mi ile dostałes minut z racji przedłuzenia umowy i jaki miałes abo. bo ja też zamierzam przedłuzyć umowe bez fona

#265773  autor: Marjo
 12 maja 2008, 12:28
Albo rabat albo minuty, dwoch na raz nie dadza.

#265778  autor: gm
 12 maja 2008, 13:53
Tajemniczy28 pisze:
gm pisze:Jest możliwy rabat na GODZINY. Sam z takiego skorzystałem ok. dwa miesiące temu.
a drogi kolego mam pytanie powiedz mi ile dostałes minut z racji przedłuzenia umowy i jaki miałes abo. bo ja też zamierzam przedłuzyć umowe bez fona
Dokładnie: albo rabat albo minuty. w Taryfach do G55 (włącznie) jest 50% rabatu a od G75 wzwyż 40% rabatu na abonament.

#265904  autor: piwosz
 12 maja 2008, 23:47
gm pisze:
Tajemniczy28 pisze:
Dokładnie: albo rabat albo minuty. w Taryfach do G55 (włącznie) jest 50% rabatu a od G75 wzwyż 40% rabatu na abonament.
dokładnie. umowa leci pocztą i będę miał abonament godziny 75 plus 40 procentowa zniżka na abonament. daje mi to zadowalające mnie 120 minut do wszystkich za 45 zł :mrgreen: (do tej pory było 90 minut za 55... :roll: ) a telefon i tak sam sobie kupie

:occasion5:

#265957  autor: gm
 13 maja 2008, 15:32
piwosz pisze:
gm pisze:
Tajemniczy28 pisze: a drogi kolego mam pytanie powiedz mi ile dostałes minut z racji przedłuzenia umowy i jaki miałes abo. bo ja też zamierzam przedłuzyć umowe bez fona
dokładnie. umowa leci pocztą i będę miał abonament godziny 75 plus 40 procentowa zniżka na abonament. daje mi to zadowalające mnie 120 minut do wszystkich za 45 zł :mrgreen: (do tej pory było 90 minut za 55... :roll: ) a telefon i tak sam sobie kupie
...a do tego warto włączyć dodatkowe pakiety i za 75 pln jest 20 godzin (z czego większość do Plusa i na stacjonarne).

#266021  autor: piwosz
 13 maja 2008, 20:37
gm pisze:...a do tego warto włączyć dodatkowe pakiety i za 75 pln jest 20 godzin (z czego większość do Plusa i na stacjonarne).
może małe sprostowanie.
nie za 75 zł tylko w abonamencie za 75 zł.
niewiem ile jest tych dodatkowych godzin bo to zależy od wysokości abonamentu ale ten dodatkowy pakiet kosztuje 10 zł i cała pula minut jest do wykorzystania wyłącznie do plusa i stacjonarne (a nie większość). może i się czepiam, ale zauważyłem niejasności.

:occasion5:

#266026  autor: gm
 13 maja 2008, 20:43
piwosz pisze:
gm pisze:...a do tego warto włączyć dodatkowe pakiety i za 75 pln jest 20 godzin (z czego większość do Plusa i na stacjonarne).
może małe sprostowanie.
nie za 75 zł tylko w abonamencie za 75 zł.
niewiem ile jest tych dodatkowych godzin bo to zależy od wysokości abonamentu ale ten dodatkowy pakiet kosztuje 10 zł i cała pula minut jest do wykorzystania wyłącznie do plusa i stacjonarne (a nie większość). może i się czepiam, ale zauważyłem niejasności.
Cytowany był tekst o rabacie na abonament 40% i w efekcie wynoszącym 45 pln. Do tego 3 pakiety po 10 pln i mamy 75 pln. W sumie w taryfie G75+3pakiety jest 20 godzin (w tym 16h do Plusa i stacjonarnych, 2h tylko do Plusa i 2h do wszystkich).

#266027  autor: GIEWART
 13 maja 2008, 20:53
biricchina pisze:
GIEWART pisze:Byłbym bardzo wdzięczny. Może powiem dokładniej co mnie interesuję. Dzwonię dużo na jeden stacjonarny numer, abo 80pln (max 100 jakby to w istotny sposób poprawiło warunki). Ostatecznie mógłby być SE p990i, myślałem nawet o abo 100pln, wtedy jest on za 199pln. Tylko, że salonie Ery zaproponowali mi przy takim abo nokie e51 za 99pln + bardzo fajny pakiet minut za zmianę operatora.
Tak w ogóle to nie rozumiem polityki polkomtela, miała być walka o zatrzymywanie klientów, tere fere.. a tu kiepskie telefony, jak Play umożliwi klientom darmorozmowy z wybranym numerem stacjonarnym, to Plus będzie miał pozamiatane..
Ok, sprawdzę cene. A jeśli chodzi o Play to wątpię żeby coś takiego wprowadzili. Ta firma musi zacząć zarabiać w końcu. Poza tym ich najnowsza oferta nie jest zbytnio zachęcająca ;)
Jak rozumiem oferta Plusa jest tak żenująca, że wstyd ją przedstawić i dlatego i nie uzyskałem odpowiedzi... :smt009

#266076  autor: faro666
 14 maja 2008, 07:31
Czyli co mi radzicie?

#266079  autor: Tajemniczy28
 14 maja 2008, 07:49
faro666 pisze:Czyli co mi radzicie?
Radzę brać umowę bez telefonu, dostaniesz ok 40-50 % zniżki na abo,ewentualnie, terazjest jakas nowa promocja dla osób przełdużających -jest na ich stronie. Do play nie am sensu przechodzic-mają nowe abonamenty w których minuty nie są wymienne na sms/mms czyli idą sms/mms z nowej puli,poza abo. no i np w play za 50 zł masz 90 min a w plusie za 55 masz 90, na jedno wychodzi,nie ma sensu. a tu sobie kup telefon(lub jesli masz,nie kupuj) na wolnym rynku i tyle

#266083  autor: dechomenon
 14 maja 2008, 08:56
GIEWART pisze:
biricchina pisze:
Jak rozumiem oferta Plusa jest tak żenująca, że wstyd ją przedstawić i dlatego i nie uzyskałem odpowiedzi... :smt009

myślisz, że ktoś będzie specjalnie dla ciebie biegał na forum, bo czekasz, aż Ci przedstawi ofertę. A co ta osoba z tego będzie miała? jeśli chcesz sie dowiedzieć to odezwij sie na 2601,albo salon sprzedaży, w ostateczności do osoby, która wyraziła niejako chęć rozrientowania się co w trawie piszczy, jak będziesz jeszccze tak pisał to zaraz warn poleci.

#266157  autor: biricchina
 14 maja 2008, 19:38
Cześć

Przepraszam, że nie odpisałam w ponidziałek, ale wypadły mi bardzo ważne sprawy.
Pomyliłam się z ceną. Przy Kubali100 ta Nokia E51 jest wyceniona netto na 210zł z groszami.

Ewentualnie jest jeszcze moim zdaniem ciekawa oferta Ważny telefon z tym że tam najniższy abo wynosi 150zł i tam jst ta Nokia za bodajże 49zł.
Pozdrawiam

#266183  autor: GIEWART
 15 maja 2008, 00:38
Dzięki serdeczne. Sorry jeżeli kogoś uraziłem. Chyba jednak zdecyduję się na promo Umowa od nowa i telefon wezmę na raty.

#266233  autor: gomez1982
 15 maja 2008, 14:44
No dobra a mam pytanie czy w tej ofercie umowa OdNowa to te pakiety są dodawane do tej ilości minut jaką sie posiada w danej taryfie?Bo jeśli tak to wtedy w Kubali 75 można mieć ponad 300 minut do wszystkich plus te do plusa za 75 zł miesięcznie.Brzmi to aż za dobrze

#266236  autor: homzik
 15 maja 2008, 15:10
nie sa, za pieknie by bylo:)
  • Strona 112 z 147
  • 1
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 147
  • 1