Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
Ok, sprawdzę cene. A jeśli chodzi o Play to wątpię żeby coś takiego wprowadzili. Ta firma musi zacząć zarabiać w końcu. Poza tym ich najnowsza oferta nie jest zbytnio zachęcającaGIEWART pisze:Byłbym bardzo wdzięczny. Może powiem dokładniej co mnie interesuję. Dzwonię dużo na jeden stacjonarny numer, abo 80pln (max 100 jakby to w istotny sposób poprawiło warunki). Ostatecznie mógłby być SE p990i, myślałem nawet o abo 100pln, wtedy jest on za 199pln. Tylko, że salonie Ery zaproponowali mi przy takim abo nokie e51 za 99pln + bardzo fajny pakiet minut za zmianę operatora.
Tak w ogóle to nie rozumiem polityki polkomtela, miała być walka o zatrzymywanie klientów, tere fere.. a tu kiepskie telefony, jak Play umożliwi klientom darmorozmowy z wybranym numerem stacjonarnym, to Plus będzie miał pozamiatane..
a drogi kolego mam pytanie powiedz mi ile dostałes minut z racji przedłuzenia umowy i jaki miałes abo. bo ja też zamierzam przedłuzyć umowe bez fonagm pisze:Jest możliwy rabat na GODZINY. Sam z takiego skorzystałem ok. dwa miesiące temu.
Dokładnie: albo rabat albo minuty. w Taryfach do G55 (włącznie) jest 50% rabatu a od G75 wzwyż 40% rabatu na abonament.Tajemniczy28 pisze:a drogi kolego mam pytanie powiedz mi ile dostałes minut z racji przedłuzenia umowy i jaki miałes abo. bo ja też zamierzam przedłuzyć umowe bez fonagm pisze:Jest możliwy rabat na GODZINY. Sam z takiego skorzystałem ok. dwa miesiące temu.
dokładnie. umowa leci pocztą i będę miał abonament godziny 75 plus 40 procentowa zniżka na abonament. daje mi to zadowalające mnie 120 minut do wszystkich za 45 złgm pisze:Dokładnie: albo rabat albo minuty. w Taryfach do G55 (włącznie) jest 50% rabatu a od G75 wzwyż 40% rabatu na abonament.Tajemniczy28 pisze:a drogi kolego mam pytanie powiedz mi ile dostałes minut z racji przedłuzenia umowy i jaki miałes abo. bo ja też zamierzam przedłuzyć umowe bez fonagm pisze:Jest możliwy rabat na GODZINY. Sam z takiego skorzystałem ok. dwa miesiące temu.
...a do tego warto włączyć dodatkowe pakiety i za 75 pln jest 20 godzin (z czego większość do Plusa i na stacjonarne).piwosz pisze:dokładnie. umowa leci pocztą i będę miał abonament godziny 75 plus 40 procentowa zniżka na abonament. daje mi to zadowalające mnie 120 minut do wszystkich za 45 złgm pisze:Dokładnie: albo rabat albo minuty. w Taryfach do G55 (włącznie) jest 50% rabatu a od G75 wzwyż 40% rabatu na abonament.Tajemniczy28 pisze: a drogi kolego mam pytanie powiedz mi ile dostałes minut z racji przedłuzenia umowy i jaki miałes abo. bo ja też zamierzam przedłuzyć umowe bez fona(do tej pory było 90 minut za 55...
) a telefon i tak sam sobie kupie
może małe sprostowanie.gm pisze:...a do tego warto włączyć dodatkowe pakiety i za 75 pln jest 20 godzin (z czego większość do Plusa i na stacjonarne).
Cytowany był tekst o rabacie na abonament 40% i w efekcie wynoszącym 45 pln. Do tego 3 pakiety po 10 pln i mamy 75 pln. W sumie w taryfie G75+3pakiety jest 20 godzin (w tym 16h do Plusa i stacjonarnych, 2h tylko do Plusa i 2h do wszystkich).piwosz pisze:może małe sprostowanie.gm pisze:...a do tego warto włączyć dodatkowe pakiety i za 75 pln jest 20 godzin (z czego większość do Plusa i na stacjonarne).
nie za 75 zł tylko w abonamencie za 75 zł.
niewiem ile jest tych dodatkowych godzin bo to zależy od wysokości abonamentu ale ten dodatkowy pakiet kosztuje 10 zł i cała pula minut jest do wykorzystania wyłącznie do plusa i stacjonarne (a nie większość). może i się czepiam, ale zauważyłem niejasności.
Jak rozumiem oferta Plusa jest tak żenująca, że wstyd ją przedstawić i dlatego i nie uzyskałem odpowiedzi...biricchina pisze:Ok, sprawdzę cene. A jeśli chodzi o Play to wątpię żeby coś takiego wprowadzili. Ta firma musi zacząć zarabiać w końcu. Poza tym ich najnowsza oferta nie jest zbytnio zachęcającaGIEWART pisze:Byłbym bardzo wdzięczny. Może powiem dokładniej co mnie interesuję. Dzwonię dużo na jeden stacjonarny numer, abo 80pln (max 100 jakby to w istotny sposób poprawiło warunki). Ostatecznie mógłby być SE p990i, myślałem nawet o abo 100pln, wtedy jest on za 199pln. Tylko, że salonie Ery zaproponowali mi przy takim abo nokie e51 za 99pln + bardzo fajny pakiet minut za zmianę operatora.
Tak w ogóle to nie rozumiem polityki polkomtela, miała być walka o zatrzymywanie klientów, tere fere.. a tu kiepskie telefony, jak Play umożliwi klientom darmorozmowy z wybranym numerem stacjonarnym, to Plus będzie miał pozamiatane..
Radzę brać umowę bez telefonu, dostaniesz ok 40-50 % zniżki na abo,ewentualnie, terazjest jakas nowa promocja dla osób przełdużających -jest na ich stronie. Do play nie am sensu przechodzic-mają nowe abonamenty w których minuty nie są wymienne na sms/mms czyli idą sms/mms z nowej puli,poza abo. no i np w play za 50 zł masz 90 min a w plusie za 55 masz 90, na jedno wychodzi,nie ma sensu. a tu sobie kup telefon(lub jesli masz,nie kupuj) na wolnym rynku i tylefaro666 pisze:Czyli co mi radzicie?
GIEWART pisze:Jak rozumiem oferta Plusa jest tak żenująca, że wstyd ją przedstawić i dlatego i nie uzyskałem odpowiedzi...biricchina pisze:Ok, sprawdzę cene. A jeśli chodzi o Play to wątpię żeby coś takiego wprowadzili. Ta firma musi zacząć zarabiać w końcu. Poza tym ich najnowsza oferta nie jest zbytnio zachęcającaGIEWART pisze:Byłbym bardzo wdzięczny. Może powiem dokładniej co mnie interesuję. Dzwonię dużo na jeden stacjonarny numer, abo 80pln (max 100 jakby to w istotny sposób poprawiło warunki). Ostatecznie mógłby być SE p990i, myślałem nawet o abo 100pln, wtedy jest on za 199pln. Tylko, że salonie Ery zaproponowali mi przy takim abo nokie e51 za 99pln + bardzo fajny pakiet minut za zmianę operatora.