Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
mdmdm pisze:Kontaktowałeś się przez formularz? Od razu tak oferta?marcin_2312 pisze:"Dzień dobry
proponuję taryfę Rodzina 40 w ceni 39,90 zł. W ramach tej opcji jest 250 minut oraz 500 MB pakietu danych. Samsung Galaxy S III jest 1339 zł lub Samsung Galaxy Note II za 1619 zł. Umowa jest na 24 miesiące.
Z wyrazami szacunku "
Interesuje mnie Galaxy S III lub Note II.
Da radę coś jeszcze tu ugrać?
To dziwne, bo właśnie zadzwoniłem do BOA i powiedział mi gość, że nie ma LG L9 i nie ma zielonego pojęcia czy będa czy nie. Po prostu jaja jak berety, w dupie mają klientów.drake512 pisze:Dla zainteresowanych L9- dostałem rano informację, że pojawił się w magazynie i już został przekazany do wysłania.
Sprawdzałem teraz z ciekawości na iboa i jest status: przygotowanie przesyłki. Więc już jakiś progres. Może być tak jak pisze keyzee, o kolejności zgłoszeń, bo ja na swojego trochę już czekam.iLuminary pisze:To dziwne, bo właśnie zadzwoniłem do BOA i powiedział mi gość, że nie ma LG L9 i nie ma zielonego pojęcia czy będa czy nie. Po prostu jaja jak berety, w dupie mają klientów.drake512 pisze:Dla zainteresowanych L9- dostałem rano informację, że pojawił się w magazynie i już został przekazany do wysłania.
Są te L9 czy nie w końcu?
Przygotowanie wysyłki to i ja mam, od samego początku. I jakoś ani widu, ani słychu po przesyłcedrake512 pisze:Sprawdzałem teraz z ciekawości na iboa i jest status: przygotowanie przesyłki. Więc już jakiś progres. Może być tak jak pisze keyzee, o kolejności zgłoszeń, bo ja na swojego trochę już czekam.iLuminary pisze:To dziwne, bo właśnie zadzwoniłem do BOA i powiedział mi gość, że nie ma LG L9 i nie ma zielonego pojęcia czy będa czy nie. Po prostu jaja jak berety, w dupie mają klientów.drake512 pisze:Dla zainteresowanych L9- dostałem rano informację, że pojawił się w magazynie i już został przekazany do wysłania.
Natomiast nawet pani dzwoniąca nie miała pojęcia jaki kolor mają, ale że jest mi to obojętne to nie drążyłem tematu.
A to ja nie miałem, tylko standardowe ofertyiLuminary pisze:Przygotowanie wysyłki to i ja mam, od samego początku. I jakoś ani widu, ani słychu po przesyłcedrake512 pisze:Sprawdzałem teraz z ciekawości na iboa i jest status: przygotowanie przesyłki. Więc już jakiś progres. Może być tak jak pisze keyzee, o kolejności zgłoszeń, bo ja na swojego trochę już czekam.iLuminary pisze: To dziwne, bo właśnie zadzwoniłem do BOA i powiedział mi gość, że nie ma LG L9 i nie ma zielonego pojęcia czy będa czy nie. Po prostu jaja jak berety, w dupie mają klientów.
Natomiast nawet pani dzwoniąca nie miała pojęcia jaki kolor mają, ale że jest mi to obojętne to nie drążyłem tematu.
Widziałeś ceny internetu bez telefonu ?norczi pisze:po krótkiej negocjacji zaoferowano mi:
oferta bez tel:
29,90 zł z VAT i 400 minut
24,90 zł z VAT i pakiet 300 minut
oferta z tel:
R40 250min 500mb za 39,90 brutto i 100 pln zniżki na telefon
i tu mam pytanie:
czy na ofercie z tel w R40 można coś więcej uzyskać?
tzn np. +50 min lub 1GB czy też większa zniżka na aparat?
bo szczerze to wydaje mi się, że oferty bez tel wypadają dużo lepiej nawet po dorzuceniu do nich aparatu kupionego "poza" t-mobile
Na 24 miesiące i telefon ze zniżką czy bez ? Bo teraz w cenniku stoi 259 i 159zł 24/30 mies. ?marxel pisze:witam,
dzieki lekturze tego tematu udało mi sie uniknąc wpadki, bo byłem bliski wzięcia r40 bez telefonu za 39zł z jedynie paczką 100mega internetu,
po dzisiejszej rozmowie z suk-ą otrzymałem r40 za 39zł + galaxy ace 2 za 199zł, cała rozmowa trwała niewiele ponad 5minut, bez negocjacji, wystarczy ze sam to zaproponowałem, i dostałem.
dzieki wszystkim za pomoc, pozdrawiam.
zadzwoń do Biura Obsługi i poproś o przełączenie do SUK.BoloSr pisze:jak zalatwic kontak z SUK