• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 109 z 217
  • 1
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 217

#501011  autor: st.konsultant
 02 wrz 2011, 16:23
Z nielimitowanymi rozmawiami w T-Mobile na zawsze jest w IBOA błąd. Pisałem o tym stronę wcześniej. Patrzcie na regulamin.

#501014  autor: melkor
 02 wrz 2011, 16:30
a mógłbyś podać linka do regulaminu?
bo jakoś nie mogę znaleźć

tak samo nie mogę znaleźć regulaminu do bc13, więc jak ktoś ma linka to też byłbym wdzięczny
(taryfy multimedialne: Internet Non-Stop - blueconnect 13 - zmiana prędkości po 250 MB.)

#501020  autor: thonka
 02 wrz 2011, 17:05
http://www.t-mobile.pl/pl/indywidualni/ ... en_telefon

na dole 2 ostatnie: jeden to regulamin oferty promocyjnej, drugi to cennik telefonow.

co do bc13, to w regulaminie wyzej masz wszystko opisane, a cala reszta warunkow to bc14 dostepny tutaj:
http://www.t-mobile.pl/r/repo1/document ... Mobile.pdf

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#501024  autor: morro76
 02 wrz 2011, 17:53
Wiec zostałem w sieci T-Mobile, tylko dlatego ze jestem w Sieci rodzinnej z Żoneczką i ulubioną Szwagiereczką ;)

Teraz mam Rodzinna 80 zwykła za 75 zł - 550 minutos
Samung Galaxy S9100 za 849 zł

Jak będzie potrzeba pewnie po około 45 dniach włączę paczkę 250 MB za 10 zł (mam na to 60 dni)
Nie wiem ile zżera transmisja danych ( w domu i w pracy mam WIFI-rifif)
Pozdro.
Zostały jeszcze dwa numery ale negocjacje do poniedziałku zawieszone :)

PS
Co do Konsultantów :) T-Mobile Was z pracy nie wywali, czy może celowo Was tu wstawili żeby mówić ze sie wiecej nie da nic juz załatwić?? Tworząca tak zwane standardy ze tyle i kropka w dziale rezygnacji sie da... bo ja usłyszałem dziss ze da sie więcej cos tylko na to musi dostać zgodę dyrektora. Chodzi dokładnie o dodatkowe obniżenie do 1 Zł ceny telefonu Hazel....
Niemniej dzieki za konsultacje tu na forum... Pierwszy raz znalazłem ze sie o tym mówi, a de-facto ja sam od 2003 roku negocjuje zawsze w SUK :) za dwa late będzie 13 lat w sieci, może wtedy będzie lepiej. 2 lata temu miałem ofertę taka jaka teraz dostają Ci co nie negocjują niektórzy czyli: 74 zł za 390 minut :) Dziękuje ERA :) to był dobry układ. T-Mobile raczej się nie popisał ale nie będę narzekał :) 75-550 - 13 gr za min

#501031  autor: pivovar
 02 wrz 2011, 18:27
st.konsultant pisze:

W Rodzinie 80 możesz za 9 zł dokupić 100 MB. Paczki 250 są tylko w multimedialnych.
morro76 pisze: Teraz mam Rodzinna 80 zwykła za 75 zł - 550 minutos
Samung Galaxy S9100 za 849 zł

Jak będzie potrzeba pewnie po około 45 dniach włączę paczkę 250 MB za 10 zł (mam na to 60 dni)
Nie wiem ile zżera transmisja danych ( w domu i w pracy mam WIFI-rifif)
Pozdro.
Prosiłbym o wyjaśnienie - bo to będzie dość istotne przy wybieraniu oferty - do Rodzina 80 i Rodzina 60 możemy dobrać paczkę za 9-10 zł 100 czy 250 MB ???
bo 100 to może być za mało i wtedy będą schodzić minuty za MB 1min=1MB tak ?
tylko prędkość zjedzie do 16 kb/s ?
a jeśli nie wezmę paczek internetowych to będą schodziły dane za minuty, ale przy jakiej prędkości - może warto brać R80 więcej minut tylko jaka prędkość ?
550 minut = 360 min + 190 MB a abonament niższy lub 190 min i 360 MB, czy nie tędy droga :D

pozdrawiam - PIVOVAR ;-)

#501044  autor: thonka
 02 wrz 2011, 19:06
pivovar, do zwyklej rodziny "zawsze w kontakcie" mozesz dostac rabat SUK, za 9zl dokupujesz paczke 100MB ze zobowiazaniem na 6 miesiecy.
po tych 100MB bedziesz miec lejek i nie doplacisz nic, ani tez nie beda zuzywane minuty.

do oferty multimedialnej nei dostaniesz rabatu, ale masz wliczona paczke 250mb i potem mozesz ja za 9zl podwyzszac.

w obu opcjach jezeli nie aktywujesz paczki danych minuty beda schodzic takze jako dane.

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#501047  autor: st.konsultant
 02 wrz 2011, 19:15
morro76 pisze:
PS
Co do Konsultantów :) T-Mobile Was z pracy nie wywali, czy może celowo Was tu wstawili żeby mówić ze sie wiecej nie da nic juz załatwić?? Tworząca tak zwane standardy ze tyle i kropka w dziale rezygnacji sie da... bo ja usłyszałem dziss ze da sie więcej cos tylko na to musi dostać zgodę dyrektora. Chodzi dokładnie o dodatkowe obniżenie do 1 Zł ceny telefonu Hazel....
Pierwszej części w ogóle nie zrozumiałem, a co do drugiej to w jakiej taryfie cena Hazela została obniżona po zgodzie dyrektora? :?:

#501070  autor: melkor
 02 wrz 2011, 19:48
thonka pisze:pivovar, do zwyklej rodziny "zawsze w kontakcie" mozesz dostac rabat SUK, za 9zl dokupujesz paczke 100MB ze zobowiazaniem na 6 miesiecy.
po tych 100MB bedziesz miec lejek i nie doplacisz nic, ani tez nie beda zuzywane minuty.
bez sensu, skoro jest wymienialność minut na dane, to po wykorzystaniu paczki danych powinny iść minuty, a dopiero później (brak pakietu i minut) ograniczenie przepustowości

#501076  autor: marojar
 02 wrz 2011, 20:09
Konsultanci są po nowych szkoleniach chyba. Od 10 lat żadnych problemów przy aneksach, rzetelna info telefoniczna, mailowa. Zawsze byłem zadowolony. Teraz po zmianie w era na T-m same niedomówienia, utrzymanie klienta nalega na wysyłkę kurierem, nie chcą realizować przez autoryzowane punty obsługi klienta, z łaską wyrażają zgodę. Super oferta, którą mi przedstawili= obniżenie abon z 49pln do 45pln i utworzenie grupy Sieci Rodzinnej 3osoby za 15 zł okazało się niewypałem- nikt mnie nie poinformował, że owszem, ale po 6 miesiącach kończy się ulga i za grupę rodzinną trzeba będzie zapłacić 25zł. Dobrze, że przed sfinalizowaniem transakcji za pośrednictwem kuriera pojechałem do biura obsługi i i poprosiłem o wydrukowanie warunków "promocji".
"wie pan tyle nowych regulaminów, tyle się zmienia..." - tak mi wytłumaczyli pomyłkę.
Fatkt faktem, że mimo wszystkiego po 24 miechach byłbym o 20zł do przodu :lol: , zamiast 100 ale tu nie chodzi o wrażenie, że jest fajnie tylko o jasne negocjacje.
Pozdrawiam
Sieci T-Mobile życzę duzo dobrego i mniejszej pazery

#501077  autor: pivovar
 02 wrz 2011, 20:11
thonka pisze:pivovar, do zwyklej rodziny "zawsze w kontakcie" mozesz dostac rabat SUK, za 9zl dokupujesz paczke 100MB ze zobowiazaniem na 6 miesiecy.

do oferty multimedialnej nei dostaniesz rabatu, ale masz wliczona paczke 250mb i potem mozesz ja za 9zl podwyzszac.

w obu opcjach jezeli nie aktywujesz paczki danych minuty beda schodzic takze jako dane.
Dzięki, OK rozumiem. Prędkość in/out w paczkach do blueconnect 18 jest 1 Mbps a powyżej 7,2 - kiedy zużyjemy,
mamy lejek i koniec.
Dowiedziałem się, że jak schodzą dane z minut to mamy od początku 7,2 Mbps i bez lejka - jeśli tak, to jest to dla mnie co najmniej "dziwne" :lol: - proszę o potwierdzenie.
- to według mnie lepiej wziąć którąś z wyższych rodzinnych, w której jest więcej minut i tańsze telefony - bo taryfa wyżej.

Jak na razie wybieram Rodzinna 80 za 75- mam 550 min, Xperia Neo za 199 zł
a przy Rodzinnej z internetem R60 za 79 mam 360 min 250 MB i Neo za 399, myślę że tu wybór jest prosty :D

A i jeszcze się dowiedziałem, że w partnerskim punkcie TM (bo w takim pytałem) bez problemu dadzą mi ofertę taką jak w SUK R60 za 59 i R80 za 75,
nie dodają tylko punktów - a to już mistrzostwo.

pozdrawiam - PIVOVAR ;-)

#501081  autor: st.konsultant
 02 wrz 2011, 20:18
marojar pisze:Konsultanci są po nowych szkoleniach chyba. Od 10 lat żadnych problemów przy aneksach, rzetelna info telefoniczna, mailowa. Zawsze byłem zadowolony. Teraz po zmianie w era na T-m same niedomówienia, utrzymanie klienta nalega na wysyłkę kurierem, nie chcą realizować przez autoryzowane punty obsługi klienta, z łaską wyrażają zgodę. Super oferta, którą mi przedstawili= obniżenie abon z 49pln do 45pln i utworzenie grupy Sieci Rodzinnej 3osoby za 15 zł okazało się niewypałem- nikt mnie nie poinformował, że owszem, ale po 6 miesiącach kończy się ulga i za grupę rodzinną trzeba będzie zapłacić 25zł. Dobrze, że przed sfinalizowaniem transakcji za pośrednictwem kuriera pojechałem do biura obsługi i i poprosiłem o wydrukowanie warunków "promocji".
"wie pan tyle nowych regulaminów, tyle się zmienia..." - tak mi wytłumaczyli pomyłkę.
Fatkt faktem, że mimo wszystkiego po 24 miechach byłbym o 20zł do przodu :lol: , zamiast 100 ale tu nie chodzi o wrażenie, że jest fajnie tylko o jasne negocjacje.
Pozdrawiam
Sieci T-Mobile życzę duzo dobrego i mniejszej pazery
Co do konsultantów SUK to chyba normalne, że skoro dają Ci zniżkę to sami chcieli by również mieć coś z tego aneksu.
Jeżeli chodzi o sieć rodzinną to tutaj masz regulamin http://www.t-mobile.pl/r/repo1/document ... lefonu.pdf . Gdzie masz tam info o tym, że zniżka na sieć rodzinną jest na 6 miesięcy?

Podpunkt 10.9.2.1 wyraźnie mówi, że ulgi na sieć rodzinną są przyznawane na cały okres trwania aneksu.

#501094  autor: marojar
 02 wrz 2011, 21:04
Jeżeli chodzi o sieć rodzinną to tutaj masz regulamin http://www.t-mobile.pl/r/...na_telefonu.pdf . Gdzie masz tam info o tym, że zniżka na sieć rodzinną jest na 6 miesięcy?
Witaj
Po pierwsze w mojej taryfie za 49zł obniżonej do 45zł sieć rodzinna jest 2 osobowa za 5 zł. Na 24 miesiące.
Ja poprosiłem o 3 osobową sieć rodzinną- na takiej mi zależy. Powiedziano - owszem ale za 15 zł i kochajmy się dalej.
Po czym (nieufny) pojechałem do biura obsł. klienta (dzisiaj) i miła pani wydrukowała mi i objaśniła Warunki umowy Promocyjnej przypisanej do mojego konta:

"Oferta Specjalna- Wymiana Telefonu (I/o7/2011)(dalej Warunki) Oferta Polskiej Telefonii Cyfrowej S.A. z siedzibą w Warszawie, dalej "operator"
gdzie"
w punkcie 10 jest tabela :
Rodzina 20 za 25zł, rodzina 40 za 45zł itp itd ale...

10.9.2
"Abonent ma możliwość w dowolnym momencie trwania aneksu do umowy......bla bla
zmiany usługi Grupa 5 so, gr 4 os, grupa 3 os, gr 2 os inną usługę dostępną w ramach oferty specjalnej usługi sieć rodzinna. Jeśli Usługa zostanie zmieniona w ciągu 60 dni od daty zawarcia aneksu do umowy, to opłata za nową usługę będzie naliczana na zasadach opisanych poniżej":
10.9.3
""Dla zestawów Rodzina 20 i Rodzina 40 - Grupa 3 osobowa za 15zł z VAT, Grupa 4 osobowa za 25 z VAt ...itp itd
(Podane opłaty obowiązują przez pełnych 6 cykli rozliczeniowych od momentu zmiany usługi, po okresie promocyjnym opłata za usługę będzie naliczana zgodnie z Warunkami oferty specjalnej usługi "Sieć Rodzinna")

Więc zapytałem, o co chodzi a pani powiedziała mi krótko: Coś za coś..., niestety, takie mam warunki i finał i jeszcze powiedziała, że jest jej przykro.
Co Ty na to?
Pozdrawiam

[ Dodano: 2011-09-02, 21:55 ]
i zrobiło się cicho? :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2011, 07:02 przez marojar, łącznie zmieniany 1 raz.

#501116  autor: thonka
 02 wrz 2011, 22:14
marojar, 5zl kosztuje 2 os. siec rodzinna, kazda nastepna osoba to 10zl dodatkowo wiec to zadna rewelacja.

pokaz mi jednak zapis o ktorym piszesz w TYM REGULAMINIE:
9.11. Usługa „Sieć Rodzinna”:
9.11.1. Promocyjna opłata za usługę naliczana będzie przez cały okres trwania Aneksu do Umowy;
9.11.2. Abonent ma możliwość w dowolnym momencie trwania Aneksu do Umowy zawartego w ramach niniejszej Oferty promocyjnej, zmiany usługi Grupa 2, 3, 4 lub 5 osobowa na inną usługę dostępną w ramach oferty specjalnej usługi Sieć Rodzinna. Jeśli usługa Grupa 2, 3, 4 lub 5 osobowa zostanie zmieniona w ciągu 60 dni od daty zawarcia Aneksu do Umowy, to opłata za nową usługę w ramach Sieci Rodzinnej będzie naliczana na zasadach promocyjnych opisanych poniżej:
9.11.2.1. dla Zestawu Rodzina 20 i Rodzina 40 – Grupa 3 osobowa 15 zł VAT, Grupa 4 osobowa 25 zł z VAT, Grupa 5 osobowa 35 zł z VAT, Grupa 6 osobowa 45 zł z VAT (podane opłaty obowiązują przez cały okres trwania Aneksu do Umowy);
9.11.2.2. dla Zestawów Rodzina 60 i Rodzina 80 - Grupa 4 osobowa 15 zł z VAT, Grupa 5 osobowa 25 zł z VAT, Grupa 6 osobowa 35 zł (podane opłaty obowiązują przez cały okres trwania Aneksu do Umowy);
9.11.2.3. dla Zestawów Rodzina 110 i Rodzina 140 - Grupa 5 osobowa 15 zł z VAT, Grupa 6 osobowa 25 zł z VAT (podane opłaty obowiązują przez cały okres trwania Aneksu do Umowy);
9.11.2.4. dla Zestawów Rodzina 170 i Rodzina 330 - Grupa 6 osobowa 15 zł z VAT (podane opłaty obowiązują przez cały okres trwania Aneksu do Umowy);
9.11.3. Usługę „Sieć Rodzinna” Abonent może wyłączyć w dowolnym momencie trwania Aneksu. Ponowna aktywacja usługi na tym samym Zestawie spowoduje ponowne naliczenie promocyjnej opłaty abonamentowej, pod warunkiem, że usługa została pierwotnie uruchomiona w ciągu 60 dni licząc od daty realizacji Aneksu do Umowy. W przypadku aktywacji usługi po 60 dniach licząc od daty realizacji Aneksu do Umowy w ramach niniejszej Oferty opłata za usługę będzie naliczana zgodne z Warunkami oferty specjalnej usługi „Sieć Rodzinna ”;
9.11.4. Zmiana zestawu nie powoduje jednoczesnej zmiany wielkości grupy w ramach usługi Sieć Rodzinna ani zmiany promocyjnej opłaty abonamentowej za tę usługę, jeżeli usługa była aktywna w momencie zmiany;
9.11.5. Jeżeli po zmianie Zestawu dostępna będzie dla Klienta inna wielkość grupy w ramach usługi Sieć Rodzinna niż wskazana w taryfie, w której był podpisany aneks, to istnieje możliwość zmiany lub włączenia tej wersji usługi na warunkach promocyjnych, pod warunkiem, że zdarzenie to nastąpi maksymalnie w ciągu 60 dni od daty zawarcia aneksu. W przypadku aktywacji usługi po 60 dniach licząc od daty realizacji Aneksu do Umowy w ramach niniejszej Oferty opłata za usługę będzie naliczana zgodne z Warunkami oferty specjalnej usługi „Sieć Rodzinna”.

#501150  autor: marojar
 03 wrz 2011, 06:56
W Twoim regulaminie oczywiście, że nie tego zapisu nie ma i taki regulamin miałem przed oczami wyobraźni rozmawiając z konsultantem.
Natomiast jak poszedłem sobie do punktu obsługi i pani weszła sobie na moje konto abonenckie, potwierdziła mi, że owszem cena abonamentu będzie o 5 zł niższa ale jest troszkę inny regulamin. Zatytułowany:
"Oferta Specjalna- Wymiana Telefonu (I/o7/2011)(dalej Warunki) Oferta Polskiej Telefonii Cyfrowej S.A. z siedzibą w Warszawie, dalej "operator"
Wiec ja poprosiłem o jego wydrukowanie. Po wydrukowaniu przeczytałem go :lol:

I tak jak opisałem w moim poprzednim poście okazało się, że punkty
10.9.2 oraz 10.9.3 dotyczące tych samych zagadnień co standardowe punkty 9.11.2. oraz 9.11.2.1. są zupełnie inne i wyraźnie określają, że cena ta obowiązuje przez 6 cykli rozliczeniowych a następnie będzie inna.

raczej wyższa :) bo 25,20
Jak widać co oferta to inny regulamin.
Tak jak opisałem spodziewałem się, że zmianie uległa tylko cena abonamentu- obniżonego z 49 do 45zł. Niestety jednocześnie zmienił się regulamin o czym dowiedziałem się dopiero w punkcie obsł. klien.

#501185  autor: darus161
 03 wrz 2011, 10:52
Czyli nawet jak zwiększymy transfer do 500 MB to i tak mamy ograniczenie do 1 Mb? Lipa trochę ;/

Kurcze też się zastanawiam czy by czasem lepiej nie wziąć sobie oferty za 69 zł gdzie mam 360 minut/MB i cześć wykorzystać na transfer (160) a część na rozmowy (200) i po wykorzystaniu ewentualnie zablokować połączenie z netem. Nie dość, że telefon będzie tańszy w porównaniu z ofertą z Internetem za 59 zł to jeszcze Internet z pełną prędkością. Tylko to też trochę ryzykowne posunięcie. Jak myślicie?

A powiedźcie jeszcze ile kosztuje minuta / sms / mms / MB po wykorzystaniu jednostek?

#501195  autor: lukaszk
 03 wrz 2011, 11:28
Witam z SUK otrzymałem takie warunki:

Mam przyjemność przedstawić indywidualną ofertę przygotowaną dla Pana.
Propozycja umożliwi optymalizację kosztów, otrzymanie atrakcyjnych usług oraz wymianę aparatu na nowy.

Proponuję jedną z taryf Rodzina z promocyjnym upustem na abonament przez okres 24 cykli rozliczeniowych dla wybranych zestawów ofert. Zachęcam do zastanowienia się nad wyborem następujących zestawów:*
- Rodzina 60 - 360 minut miesięcznie do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 59,00 zł z VAT
- Rodzina 80 - 550 minut miesięcznie do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 75,00 zł z VAT

W taryfach Rodzina 60 oraz Rodzina 80 usługa "Zawsze rozmawiaj" jest bezpłatna przez 6 miesięcy.

Usługa „Zawsze rozmawiaj” umożliwia wykonywanie nielimitowanych rozmów do Abonentów T-Mobile i Użytkowników Tak Tak - T-Mobile na kartę w kraju oraz na numery T-Mobile na świecie (w Austrii, Chorwacji, Czarnogórze, Czechach, Holandii, Macedonii, Niemczech, Słowacji, USA, na Węgrzech i w Wielkiej Brytanii)

Dzięki ofercie będzie Pan mógł zakupić markowy model aparatu w cenie promocyjnej z załącznika cenowego (tabelka „Oferta Multimedialna”). Wykaz wszystkich dostępnych aparatów wraz z cenami przy poszczególnych taryfach jest dostępny na naszej stronie internetowej pod adresem:

http://www.t-mobile.pl/r/repo1/document ... na_tel.pdf

Po skorzystaniu z oferty w ciągu 60 dni od daty podpisania Aneksu mogą Państwo aktywować poniższe usługi dodatkowe na warunkach promocyjnych:

INTERNET NON-STOP
- w taryfach Rodzina 60, Rodzina 80 promocyjny pakiet 250 MB jest dostępny w cenie 10 zł z VAT

SIEĆ RODZINNA
- w taryfie Rodzina 60 oraz Rodzina 80 grupa 3-osobowa jest dostępna za 5,00 zł z VAT

- paczka 500 SMS/MMS-ów za 5,00 zł z VAT miesięcznie

Czy to dobra propozycja ?? Co ewentualnie można jeszcze ugrać ??

#501215  autor: morro76
 03 wrz 2011, 12:29
st.konsultant pisze:
morro76 pisze:
PS
Pierwszej części w ogóle nie zrozumiałem, a co do drugiej to w jakiej taryfie cena Hazela została obniżona po zgodzie dyrektora? :?:
Chodziło mi o to ze może Wasza obecność tu na forum jest z zaleceń Operatora :) po to żeby Ci bardziej świadomi klienci zostali uświadomieni ze więcej juz nie można i jest super oferta.... Wtedy Konsultanci na linii będą mieli mniej "upartych negocjatorów"

A widać to po moim telefonie do SUK do zwykłej rodzina a nie multimedialnej w abonamencie R80 dali mi nie 100MB a 250MB za 10 zł... tak jak w R80M - można... widać można

Dodatkowo jesli chodzi o Hazelka to w R40 ta za 45 (49 cennik) - dodatkowy rabat 50 zł od dyrektora.
Wiec jak sie chce to sie da.

Pozdrawiam

#501224  autor: st.konsultant
 03 wrz 2011, 12:43
morro76 pisze:
st.konsultant pisze:
morro76 pisze:
PS
Chodziło mi o to ze może Wasza obecność tu na forum jest z zaleceń Operatora :) po to żeby Ci bardziej świadomi klienci zostali uświadomieni ze więcej juz nie można i jest super oferta.... Wtedy Konsultanci na linii będą mieli mniej "upartych negocjatorów"

Można to skomentować tylko w ten sposób :lol: :lol:

Jakoś dziwnym trafem wszystko co tutaj było pisane potwierdzało się w rzeczywistości. Od 1 września są nowe promocje i być może faktycznie SUK może dać coś więcej niż na 1 stronie (nie pracuję w SUK więc jeszcze tego nie wiem) ale pisanie, że konsultanci tutaj siedzą na zlecenie Operatora jest przezabawne :lol:

p.s

Na HL i SUK nie ma żadnych dyrektorów podejmujących decyzję odnośnie oferty :lol: Jeżeli faktycznie pojawiła się jakaś możliwość obniżenia aparatu to jest to pewnie w gestii samego konsultanta.

#501229  autor: thonka
 03 wrz 2011, 12:58
A widać to po moim telefonie do SUK do zwykłej rodzina a nie multimedialnej w abonamencie R80 dali mi nie 100MB a 250MB za 10 zł... tak jak w R80M - można... widać można
zobacz na ceny zwyklej rodziny bez znizki SUK i zobacz na ceny multimedialnych...

co Ci wyjdzie? 10zl roznicy wlasnie za paczke internetowa...

no chyba, ze dostales znizke SUK i te 250mb za 10zl dodatkowo to co innego.

marojar, oczywiscie jest to mozliwe, ja jednak sie z czyms takim nie spotkalem i jak sadze po wczesniejszych wypowiedziach osoby pracujace na co dzien w PTC rowniez...
darus161 pisze: A powiedźcie jeszcze ile kosztuje minuta / sms / mms / MB po wykorzystaniu jednostek?
http://www.t-mobile.pl/r/repo1/document ... 110801.pdf

#501252  autor: darus161
 03 wrz 2011, 14:08
Ok dzięki za info ;)

Jakbyś mógł mi jeszcze powiedzieć, czy przy zwiększeniu limitu danych na 500 MB występuje ograniczenie prędkości do 1 Mb ? Bo naprawdę nie mogę znaleźć nigdzie informacji o tym limicie.
  • Strona 109 z 217
  • 1
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 217
  • 1
  • 107
  • 108
  • 109