• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 105 z 208
  • 1
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 208

#439660  autor: ubuntulnx
 05 lis 2010, 22:10
ppp1ppp, jak gdyby powtarzasz to, co zostało napisane kilka postów wyżej.

Obrazek

#439729  autor: haniorr
 06 lis 2010, 11:42
witam. mam maly problem. na stronie Orange zakonczylo mi sie odliczanie do momentu, w ktorym bede mogl przedluzyc umowe. dzisiaj to sie stalo i pisze ze za 0 dni dostane oferte. niestety zadnej oferty nie dostalem, a na stronie nic sie nie pokazuje ;/

prosze o pomoc.

#439733  autor: ubuntulnx
 06 lis 2010, 12:14
haniorr pisze:witam. mam maly problem. na stronie Orange zakonczylo mi sie odliczanie do momentu, w ktorym bede mogl przedluzyc umowe. dzisiaj to sie stalo i pisze ze za 0 dni dostane oferte. niestety zadnej oferty nie dostalem, a na stronie nic sie nie pokazuje ;/

prosze o pomoc.
Spróbuj wejść na tę stronę i postępować zgodnie ze wskazówkami.

Obrazek

#439741  autor: haniorr
 06 lis 2010, 12:47
a co jesli jestem klientem biznesowym??

P.S.: Zawsze zapominam o tym powiedziec ;]

#439742  autor: ubuntulnx
 06 lis 2010, 13:07
haniorr pisze:a co jesli jestem klientem biznesowym??

P.S.: Zawsze zapominam o tym powiedziec ;]
Wejdż tutaj i po prawej masz pole do wpisywania numeru.

Obrazek

#439780  autor: OrangeDlaFirm
 06 lis 2010, 17:20
haniorr pisze:witam. mam maly problem. na stronie Orange zakonczylo mi sie odliczanie do momentu, w ktorym bede mogl przedluzyc umowe. dzisiaj to sie stalo i pisze ze za 0 dni dostane oferte. niestety zadnej oferty nie dostalem, a na stronie nic sie nie pokazuje ;/

prosze o pomoc.
Jeśli to co napisał Ci ubuntulnx nie przyniosło pożądanego efektu, odezwij się na priv - pomogę Ci rozwiązac ten problem.

Obsługa Klienta Biznesowego. W razie jakichkolwiek pytań zapraszam na PW.

#440279  autor: elkanguro
 09 lis 2010, 10:38
Czy to prawda że do OA nie można już dostać pakietów do wszystkich sieci? :( :( Dzwoniła do mnie dziś Pani z jakiejś centrali, mówiła że to co ona mi przedstawia to jest max i niestety pakiety do wszystkich tylko w nowych taryfach.

Virgin Mobile
--------------------------------------------
LTE Cyfrowy Polsat + HaloNet
--------------------------------------------
NaszaSiec.net 15 Mbps + HaloNet

#440341  autor: conti
 09 lis 2010, 17:34
ubuntulnx pisze:Zależy na czym Ci bardziej zależy, czy na faktycznym korzystaniu z telefonu, czy na nabijaniu zysku.
unbutulnx, jeszcze jedno drobne pytanie. Jaki czasokres jest brany pod uwagę? 3, 6 czy 9 miesięcy wstecz w celu uśrednienia zysku?
Pozdrawiam

#440345  autor: ubuntulnx
 09 lis 2010, 17:47
elkanguro pisze:Czy to prawda że do OA nie można już dostać pakietów do wszystkich sieci? :( :( Dzwoniła do mnie dziś Pani z jakiejś centrali, mówiła że to co ona mi przedstawia to jest max i niestety pakiety do wszystkich tylko w nowych taryfach.
Mówiła prawdę. W OA możliwe jest tylko Wszyscy w Orange 18 ekstra na całą umowę, Taniej po abonamencie na całą umowę, Taniej w abonamencie na 6 miesięcy, Twój Numer na okres uzależniony od tego czy ktoś miał tę usługę wcześniej (jak miał, to na całą umowę), Pakiet SMS/MMS na 6 m-cy, Wieczory i weekendy z 50% rabatu bodaj na całą umowę. I prezenty na zawsze rzecz jasna. Oczywiście piszę o umowie na rok.
conti pisze:ubuntulnx napisał/a:
Zależy na czym Ci bardziej zależy, czy na faktycznym korzystaniu z telefonu, czy na nabijaniu zysku.

unbutulnx, jeszcze jedno drobne pytanie. Jaki czasokres jest brany pod uwagę? 3, 6 czy 9 miesięcy wstecz w celu uśrednienia zysku?
Pozdrawiam
3 miesiące.

Obrazek

#440383  autor: Jedrker
 09 lis 2010, 21:23
Kilkanaście postów wstecz opisałem swoje problemy z aneksem do umowy zamówienej przez www.
Sprawdzałem ostatnio możliwość przedłużenia umowy przez internet, i w dalszym ciągu mam możliwość przedłużenia umowy ....
Co wy na to ? :mrgreen:
Czy coś się stanie jak skorzystam z oferty propozycja raz jeszcze ?
Skoro jest taka możliwość ?

#440467  autor: Raskus
 10 lis 2010, 11:26
Wolę nie wypowiadać się jak to będzie ;P
bo bardziej to tutaj by sie pogdybało, ale ja bym brał z nowym telefonem i sprzedał :P

Doradca klienta inwydualnego Orange

#440518  autor: Jedrker
 10 lis 2010, 17:17
Raskus,
no ja też bym brał i sprzedał :-D
a co jak Orange dopatrzy się swoich błędów ? :mrgreen:

#440528  autor: amigo007
 10 lis 2010, 18:24
Jedrker jak się dopatrzą, to możesz mieć kłopoty. Pewnie musiałbyś zapłacić :-)

#440673  autor: Raskus
 11 lis 2010, 16:11
Jak to widzisz?

Doradca klienta inwydualnego Orange

#440728  autor: Jedrker
 11 lis 2010, 20:02
amigo007 pisze:Jedrker jak się dopatrzą, to możesz mieć kłopoty. Pewnie musiałbyś zapłacić
A dlaczego miałbym mieć kłopoty ?
Patrząc z jednej strony skoro operator umożliwia korzystanie z czegoś to trzeba korzystać ... dopatrzą się to się mówi trudno, nie powinni mieć przecież roszczeń , skoro to ich błąd był ....
Swego czasu 2 lata temu jak brałem aktywację przez sklep www, dostałem do aboanemntu OA 55 5 prezentów na zawsze ;P
Po roku czasu musiałem skontaktować się z bok, bo miałem jakiś tam problem z jednym z prezentów, wtedy konsultant dopatrzył się że mam za dużo prezentów do abonamentu o 2 prezenty.
Poinformował mnie o tym fakcie że zleca wyłączenie 2 prezentów gdyż mam ich za dużo.
Za rok korzystania z dodatkowych 2 prezentów nie kazano mi zapłacić, błąd operatora na korzyść klienta ....

Więc co o tym myślicie ?
Skorzystać raz jeszcze z możliwości przedłużenia abo czy nie ? :D

#440854  autor: Gremlin
 12 lis 2010, 14:30
Jak to jest, że kończy mi się umowa 3.12.2010 (czyli niedługo), a jak wchodzę na stronie orange w niby indywidualną ofertę dla mnie, to niczym się ona nie różni od standardowej oferty? Ktoś to może wytłumaczyć?
P.S. Jestem klientem biznesowym.

#440856  autor: trus1991
 12 lis 2010, 14:35
Mam pytanko

czy w CC jest dostępny LG GT505, gdyż zamierzam przedłużać umowę a nie chcę wydawać nadaremnie 1zł, w razie gdyby nie blo tego telefonu :P

Nokia 3310 -----> Siemens MC60----> Motorola L7 -----> SE K550i -----> SE C902 ------> HTC Desire Z

#440860  autor: Robaas
 12 lis 2010, 14:42
Jedrker pisze:Swego czasu 2 lata temu jak brałem aktywację przez sklep www, dostałem do aboanemntu OA 55 5 prezentów na zawsze ;P
mniej więcej w tym samym czasie przedłużałem i dostałem dobrą ilość prezentów, ale po pierwszej zmianie coś się zawiesiło i nie przeszło przez system, po kontakcie z BOK coś zmieniali i efekt był taki, że dostałem to co chciałem +2 pakiety sms których nigdzie nie widać a są co miesiąc. Na początku nawet im to 2 razy zgłosiłem, że nie zgadzają mi się prezenty to zapytali jakie chce mieć ustawili a pakiety sms dalej zostały. Stwierdziłem, że skoro dają to biorę, jakby coś chcieli to zgłaszałem, że jest błąd i nic z tym nie zrobili.
Jak Ci dają to chyba bym brał i czekał co się stanie:)

#440936  autor: OrangeDlaFirm
 12 lis 2010, 23:32
Ostatnio u nas w biznesie klient otrzymał HTC Desire w "prezencie" ;-)

więc wyjątki, jak wszędzie - jak najbardziej się zdarzają...

edit;
Gremlin pisze:Jak to jest, że kończy mi się umowa 3.12.2010 (czyli niedługo), a jak wchodzę na stronie orange w niby indywidualną ofertę dla mnie, to niczym się ona nie różni od standardowej oferty? Ktoś to może wytłumaczyć?
P.S. Jestem klientem biznesowym.
Gremlin napisz na PW jeśli chcesz, zobaczymy co da się dla Ciebie zrobić ;)

Obsługa Klienta Biznesowego. W razie jakichkolwiek pytań zapraszam na PW.

#441430  autor: lukasbiggie
 16 lis 2010, 15:55
Witam, umowa z Orange kończy mi się dopiero gdzieś w marcu 2011 roku, ale na stronie www, mogę już podpisać nową umowę. Problem polega na tym, że te wasze "promocje" w ogóle mi nie odpowiadają mam teraz mixa a w nim:

25zł ->1400 sms'ów do wszystkich -> 30 darmowych minut do wszystkich -> przez pierwsze 3 miesiące miałem dodatkowe 30 darmowych minut.

Wszystko za kwotę 25zł, jestem w Orange od sierpnia 2005 roku czyli ponad 5 lat, a otrzymałem ofertę jak każdy inny gość, który chce dopiero podpisać umowę z Orange, mam dużo czasu do marca, jeśli któryś z was chce ze mną podpisać umowę to podam numer na pw, ale powiem z góry, że to nie będzie łatwe, co mi z waszych 300 darmowych sms'ów skoro czasem nawet te 1400 kończyło się po 20 dniach... oferta jest wyśmienita... oczywiście to ironia, jedyne co macie "dobre" to telefony, ale przydałoby się więcej noki z dotykowym ekranem ;)
  • Strona 105 z 208
  • 1
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 208
  • 1
  • 103
  • 104
  • 105