Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
ten tel na allegro to 1500zl warto oszczędzić niby 500zl żeby brać abo na takie coś ?nefelin pisze:W t-mobile niecale 1.000 za SG S III .....
Probowalam zmienic siec ale kazda oferta przedstawiana przez play, plus i orange byla beznadziejna a w kazdym razie nei odpowiednia do moich oczekiwan ....
kathumax pisze:To wiadomo, dlatego przeniosłem 3 numery do O.chopin1984 pisze:Jednak jak doliczysz -30% (23,97zł) na abo co miesiąc to TM przegrywa z Orange.
Ale bez tych rabatów 30% to oferta O jest gorsza (przynajmniej dla mnie).
U mnie zadziałał przy przenoszeniu.bąbel pisze:witam,
ale ten rabat -30% dziala przy przenoszeniu numeru czy tylko przy aktywacji nowego nr w sieci ? z tego co wyczytalem rabat nie dotyczy przenoszenia numeru i przedluzenia umowy.
ale promocja jest calkiem dobra.
Z ofertą bez internetu raczej nic nie da się zrobić mnie się przynajmniej nie udałodarus161 pisze:Witam serdecznie,
a czy ofertę bez internetu można negocjować? Jaką cenę można uzyskać za:
39,90 (250 minut) ??
Dodatkowo jaką cenę można uzyskać za najtańszą ofertę multimedialną (49,90zł)?
Czy można otrzymać dodatkowo jakiś pakiet? (SMSy, sieć rodzinna ??)
Tak. Sam tą propozycję podałeś wyżej;]darus161 pisze:Dodatkowo jaką cenę można uzyskać za najtańszą ofertę multimedialną (49,90zł)?
darus161 pisze:Czy można otrzymać dodatkowo jakiś pakiet? (SMSy, sieć rodzinna ??)
Nielimitowane SMS-y/MMS-y w T-Mobile w Polsce Pakiet 100 000 SMS/MMS do Abonentów T-Mobile wyłącznie na krajowe numery komórkowe oraz Użytkowników T-Mobile na kartę1,99 zł/m-c
Nielimitowane rozmowy do T-Mobile w Polsce Dotyczy nielimitowanych połączeń do Abonentów T-Mobile wyłącznie na krajowe numery komórkowe oraz Użytkowników T-Mobile na kartę.4,99 zł/m-c
Sieć Rodzinna - darmowe rozmowy w grupie 2 osób
Standardowa cena usługi Sieć Rodzinna to 15,13 zł/m-c1,99 zł/m-c
Pakiet 44640 SMS/MMS w kraju4,99 zł/m-c
Z tego co zrozumiałem darus161 chodziło o ofertę za 39,90 w Wymień telefon na nowy - oferta minutowa a tam paczka internetu jest dodatkowo płatna i z negocjacji raczej nicizygikuleczka pisze:darus161, doogi, oferta o której piszecie zawiera paczkę internetu, więc trudno ją nazwać ofertą bez internetu.
[/code]
Jesteś pewny że 119 zl, za tel.?beldin pisze:Witam. Wczoraj ustalilem warunki aneksu: Rodzinna 110-za 79zl, pakiet 1000 minut, 2 giga internet. Telefon HTC ONE SV za 119zl. Jestem nawet zadowolony.