f0ku5isko pisze:Raty na 0% jeśli chodzi o sprzęt Appla masz w Cortlandzie i iSpocie, w RTV EURO AGD też.
Kompletnie nie opłaca się obecnie brać telefonów u operatorów.
Nju to Orange, więc przy ewentualnej migracji nie będziesz musiał nawet zmieniać karty sim
Od dłuższego czasu śledze to forum bo kończy mi się umowa w tmobile i cały czas nie mogę wyjść z podziwu ludzi którzy wierzą w raty 0%. Że cene telefonu można od tak podzielić przez 24 miesiące, prosta matematyka. tyle wychodzi i tyle płacisz. Czy wy kiedykolwiek kupowaliście coś na raty że gadacie takie dyrdymały??? Owszem raty są 0 % ale dochodzi jeszcze ubezpieczenie i często prowizja!!! Przecież żaden elektromarket ani allegro nie finansują wam zakupów tylko firmy kredytowe bądź leasingowe które nie są organizacjami non profit i musza na czymś zarabiać. Tak dla przykładu moja dziewczyna kupowała ostatnio laptopa w rtv euro agd w cenie 1900zł a na raty cena ostateczna wyniosła ponad 2200, i przywołuje tu te wasze cudowne raty 0%!!!!!!!
A co do iphona to nie bierz wersji 16GB bo zabraknie Ci miejsca na zdjęcia filmy muzyke, iOS zajmuje od groma miejsca.