Zgodnie z obietnicą wysyłam linka do nowej promocji na allegro:) Myślę, że zestaw podany niżej jest najrozsądniejszą opcją. Pozdrawiam
http://orange.strefamarek.allegro.pl/lg ... range.html
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
dziękuje bardzo za link i podpowiedzi. Ten LG niezbyt mi odpowiada-jest troche zbyt duży. Jeśli znajdę ciekawszą oferte promocyjną z telefonem jaki by mi odpowiadał to możliwe, że nawet zmienie numer, bo oferta jest bardzo ciekawa - jeszcze raz dziękuje. Widzę też nokie lumia 520 za 1zl. Bardzo atrakcyjna oferta.
Tylko jedna spraw: Czy ktoś z was z tego korzystał? Sądząc po komentarzach z allegro to słabo z tym jest - przy 120 komentarzach pozytywnych , 20 negatywnych to bardzo dużo. Mieliście do czynienia z tą promocją?
Tylko jedna spraw: Czy ktoś z was z tego korzystał? Sądząc po komentarzach z allegro to słabo z tym jest - przy 120 komentarzach pozytywnych , 20 negatywnych to bardzo dużo. Mieliście do czynienia z tą promocją?
Ja zacząłem proces zamówienia i, jak na razie utknąłem w martwym punkcie. Wbrew temu, co jest napisane na aukcji, dostałem tylko link do formularza zamówienia, brak kodu rabatowego. Muszę czekać.
A co się tyczy opłaty aktywacyjnej, to jestem prawie pewny, że to będzie 50zł.
A co się tyczy opłaty aktywacyjnej, to jestem prawie pewny, że to będzie 50zł.
dzwoniłem tam i faktycznie jest 50zł aktywacja. Kodu rabatowego nie wysłali? Szczerze mówiąc też natknąłem się na to w komentarzach...... informuj na bieżąco jak idzie proces załatwiania tego. Swoją drogą to ciekawe, jak ten sklep na allegro funkcjonuje-przecież to automat powinien wysyłać te wszystkie kody, a tu jakieś problemy.
Uzbroiłem się w cierpliwość już kilka dni temu, więc wytrzymam jeszcze, czekając na odpowiedź na moje zgłoszenie
I faktycznie, po wybraniu telefonu na aukcji, dostaje się maile z serwisu automater.pl.
@zielony71: formularz wygląda tak samo jak ten na stronie sklepu orange, po prawej stronie tylko dopisane są te gratisy ze strony aukcji, jak: 6 miesięcy za darmo w sieci, czy też 30 min do wszystkich przez cały okres trwania umowy.

@zielony71: formularz wygląda tak samo jak ten na stronie sklepu orange, po prawej stronie tylko dopisane są te gratisy ze strony aukcji, jak: 6 miesięcy za darmo w sieci, czy też 30 min do wszystkich przez cały okres trwania umowy.
Daj znać jak dojdzie do Ciebie ten kod promocyjny. Wydaje mi się, że taki duży operator nie nacina użytkowników. Takie pytanie poza konkursem: Lumia 520 czy Glasaxy S3 mini?
Dokonałem transakcji, wszystko przebiegło pomyślnie - dostałem kupon rabatowy tak jak było napisane w aukcji. Zrobiłem tylko glupote-z przyzwyczajenia i zapłaciłem za telefon przelewem PayU na konto sprzedawcy, a muszę zapłacić za to kurierowi, więc pewnie będę musiał dopraszać się o zwrot pieniędzy...no ale cóż jak za dużo kupuje się na allegro to i pewne rzeczy wchodzą w nawyk.
Dokonałem transakcji, wszystko przebiegło pomyślnie - dostałem kupon rabatowy tak jak było napisane w aukcji. Zrobiłem tylko glupote-z przyzwyczajenia i zapłaciłem za telefon przelewem PayU na konto sprzedawcy, a muszę zapłacić za to kurierowi, więc pewnie będę musiał dopraszać się o zwrot pieniędzy...no ale cóż jak za dużo kupuje się na allegro to i pewne rzeczy wchodzą w nawyk.
Dziś dostałem już zaległy kupon promocyjny i sfinalizowałem zamówienie
pozostaje czekać na kuriera.
Gdyby ktoś się decydował na ten abonament w sklepie play to radzę też skorzystać przy okazji z groupona
https://www.groupon.pl/oferty/special/2 ... o/25946103
Coraz bardziej lubię Orange

Gdyby ktoś się decydował na ten abonament w sklepie play to radzę też skorzystać przy okazji z groupona
https://www.groupon.pl/oferty/special/2 ... o/25946103
Coraz bardziej lubię Orange

Ja sie wlasnie przekonalem na wlasnej skorze:-(DoktorNo pisze:....
Wczoraj kupilem przez kup teraz, na stanie bylo jeszcze 10 szt tego modelu. Byl takze dostepny w sklepie internetowym orange. Wczoraj zero reakcji sprzedajacego. Dzisiaj rano zadalem pytanie co z moim zakupem i wlasnie otrzymalem odpowiedz, ze nie maja juz tego telefonu ale moze chce odnowiony! Teraz w sklepie orange tez juz telefonu brak. Tak, ze raczej odradzam zakup przez allegro.
Zgadzam się, cieżko z nimi sie skontaktować. Po pierwsze muszę odzyskac pieniądze, które omyłkowo wpłaciłem przez PayU, po drugie weryfikują mnie już 3 dzień.....także ja również radzę się dobrze zastanowić nad tą ofertą. Następna sprawa, dzwoniąc na jakąkolwiek infolinie Orange (czy to do samego centrum , czy do sklepu internetowego) nikt nie przyznaje się do sprzedaży na allegro i każe kontaktować się mailowo ze sprzedawcą. Dziwna sprawa.
Zaloze mu spor transakcyjny - a co!DoktorNo pisze:Zgadzam się, cieżko z nimi sie skontaktować. Po pierwsze muszę odzyskac pieniądze, które omyłkowo wpłaciłem przez PayU, po drugie weryfikują mnie już 3 dzień.....także ja również radzę się dobrze zastanowić nad tą ofertą. Następna sprawa, dzwoniąc na jakąkolwiek infolinie Orange (czy to do samego centrum , czy do sklepu internetowego) nikt nie przyznaje się do sprzedaży na allegro i każe kontaktować się mailowo ze sprzedawcą. Dziwna sprawa.
Ja wczoraj rano złożyłem zamówienie (uzupełniłem formularz zamówienia na stronie sklep.orange) i również oczekuję na weryfikację (która wg różnych źródeł ma trwać albo do 48h albo do 72h roboczych)...
A co do jakości obsługi orange z allegro: ja myślę, że zabawa i tak jest warta świeczki. Nawet jeśli obsługa pozostawia wiele do życzenia, to i tak warto chyba przecierpieć i cieszyć się niższym o 30% abonamentem ( to są już dość duże oszczędności). Swoją drogą, ja nie mam większych zastrzeżeń co do kontaktu ze sklepem na allegro. Na moje pytania sklep z allegro odpisywał na drugi dzień rano, szybko też zareagowali, gdy zgłosiłem, że nie dostałem kupony rabatowego -30%.
A co do bonu, to nie widzę powodów, by go sobie nie sprezentować
przecież na allegro dostaje się kupon, ale i tak resztę formalności dopełnia się na stronie sklep.orange - a to jest przecież warunkiem otrzymania bonu 
A co do jakości obsługi orange z allegro: ja myślę, że zabawa i tak jest warta świeczki. Nawet jeśli obsługa pozostawia wiele do życzenia, to i tak warto chyba przecierpieć i cieszyć się niższym o 30% abonamentem ( to są już dość duże oszczędności). Swoją drogą, ja nie mam większych zastrzeżeń co do kontaktu ze sklepem na allegro. Na moje pytania sklep z allegro odpisywał na drugi dzień rano, szybko też zareagowali, gdy zgłosiłem, że nie dostałem kupony rabatowego -30%.
A co do bonu, to nie widzę powodów, by go sobie nie sprezentować