Espi pisze:Pakiet internetowy rozlicza transmisje wap oraz internet gprs, youtube masz domyslnie ustawiony na transmisje wideo, takze wystarczy zmienic apn na to i tez bedziesz mial youtube swoj w pakiecie
A nie może to być jak w innych sieciach w pakiecie? Tylko tak się zarabia na nieświadomych użytkownikach? Ja mam w T. wszystko w pakiecie. Video, mapy, Internet, nawigację... Za neta płacę 9 zeta, a po przekroczeniu limitu danych włącza się lejek i mam wolny transfer. Ale do głowy by mi nie przyszło aby sieć robiła taki numer jak Plus.
Espi pisze:z tego co sie orientuje mapy powinienes miec w ramach transmisji wap gprs takze w pakiecie, natomiast zasadnicza kwestia jest taka jaki transfer korzystnaie z tych map Ci to wygenerowalo, co napewno biling wykarze.
Odnoszę wrażenie, że w pakiecie MB nie ma kompletnie NIC. Płaci się za wszystko dodatkowo.
Adamrdf pisze:Xy ja miałem taką sytuację z plusem, gdy chciałem wejść na internet na strone plus.pl to strona sie nawet nie włączyła i po 5 sekundach znikło 21zł cała kasa z konta. Musiałem zadzwonić do bok i sie kłócić z babką bo wmawiała mi że tyle to kosztuje
Tutaj było podobnie. Dziewczyna dzwoniła kilka razy i się nie mogła dodzwonić. Kasę oczywiście pobrało. Za którymś razem sukces, bo odebrała jakaś kobieta. Jednak była wysoce niemiła i niekompetentna. Nie wiem po kij tam siedzi na słuchawce jak ona nic nie wie. Na każde pytanie była odpowiedź typu: nie wiem, nie mam dostępu, nie orientuję się.
Adamrdf pisze:Teraz jestem w play i wszystkie bilingi mam za darmo.
Ja też mam za darmo. Szczegółowy wgląd w połączenia, licznik co do sekundy i tak dalej...
Adamrdf pisze:Xy powiem Ci jedno za przeproszeniem spieprzaj z tej sieci jak najszybciej!
Jeszcze ciężkie dwa miesiące. Aczkolwiek dziewczyna powiedziała, że kupi starter T-Mobile, a Plusa wyłącza. Idę o zakład, że mimo całkowitej bezczynności i nie dotykania telefonu z Plusa rachunek i tak przyjdzie wyższy niż deklarowane 65 zeta

Tak, z Plusa uciekamy. Mieliśmy brać neta przenośnego i zastanawialiśmy się właśnie nad Plusem bo telefon więc może byłoby taniej i na jeden rachunek. Jak doszło co do czego to oferta była najgorsza spośród wszystkich czterech operatorów. Dla człowieka z ulicy pozostali operatorzy dają lepsze warunki. I taniej!
Adamrdf pisze:A plus to oszukiwał i oszukiwać będzie bo to złodzieje. Wystarczy wpisać w google. Xy ciesz sie że tylko 420zł
Wpisałem i poczytałem co nieco. Ludzie orżnięci na 3000 PLN i więcej.
Espi pisze:JA słyszałem ze kazda siec oszukuje podobno
Ale nie tak na pieniądze jak Plus. T-Mobile robi w konia jeśli chodzi o zasięg. Czasami nie mam. Ale parę kroków dalej i już rozmawiam. Orange - bez problemów. Play - kumplowi pokazał się rachunek 900 złotych. Po jednej interwencji oddali i dołożyli w ramach rekompensaty dużą paczkę darmowych minut do wszystkich. Można? Można, ale nie w +.
Espi pisze:o takie kwoty szkoda w wiekszosc zachodu zeby sprawdzac bilingi i transefery z serwerów
Chciałbym aby i tutaj został anulowany ten rachunek. Sprawdzić biling można ale nie u Zielonych. Usługa jest włączona ale na PlusOnLine oczywiście nie działa.
No cóż. Jest takie porzekadło, że zadowolony klient przyprowadzi dziesięciu kolejnych, a niezadowolony zabierze stu... Oby tak było i teraz

Alcatel OT301 ➡ Motorola T180 ➡ Ericsson R310s ➡ SE K700i ➡ Samsung SGH-X450 ➡ Nokia 3310 ➡ SE K550i ➡ Nokia 6650d ➡ Xperia Neo ➡ Lumia 820 ➡ Xperia S ➡ HTC Desire 820 ➡ HTC One M8 ➡ Huawei P9 ➡ Galaxy S6 ➡ Nokia 7.2 ➡ Galaxy A71