• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#581097  autor: Vieslav
 09 wrz 2012, 16:38
Orfi pisze:Poszukam na stronie Orange regulaminu do uruchomienia tej usługi ,,lejka"
Nie znajdziesz, bo nie ma czegoś takiego. Jest to usługa dodatkowa o nazwie "Internet bez limitu danych", bezpłatna dla opcji od 89,90zł wzwyż. W twoim przypadku będzie to dodatkowe 500MB na transfer danych + lejek po przekroczeniu. Widzę, że nie wiesz co podpisałeś, więc jeśli ci tego nie włączyli to informuję, że w tej taryfie przysługuje dodatkowo zupełnie za darmo: nielimitowane rozmowy wewnątrz Orange, 1 wybrany numer Orange lub stacjonarny, Pakiet TV (1200 minut na oglądanie telewizji przez stronę lub aplikacje na androida, wtedy oglądanie nie pomniejsza pakietu danych), darmowe hotspoty Orange.

#581181  autor: Orfi
 10 wrz 2012, 00:03
W tym sęk @Vieslaw, że ja jeszcze na tym numerze nie podpisałem żadnej wiążącej umowy. Po prostu zastanawiałem się nad przeniesieniem go z Plusa ( tam umowa już się zakończyła) i poszedłem do Orange zasięgnąć języka na ten temat, ale widzę, że na forum ludzie są lepiej zorientowani jak pani konsultantka z salonu Orange. Na innej umowie, ale o wyższym abonamencie mam to wyszczególnione nawet w Orange Online tzn. mam pakiet 1,5 GB+ 0,5 GB. Nie wiedziałem tylko, że dotyczy to także taryfy za 89,90 zł. Dzięki za informację. W sumie, ale to już tak poza tematem, jeżeli Plus obniży mi cenę zakupu telefonu, to przedłużę u nich.

Orfi

#581550  autor: thonka
 11 wrz 2012, 23:05
zdaje sie, ze temat nie jest o podpisywaniu umow.

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet