• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#569579  autor: SACZI
 22 lip 2012, 22:37
Karlos20 pisze:...próba "skopiowania" ... Play...
Niech Play spróbuje skopiować Plusa w kwestii jakości sygnału i pewności działania sieci.

Co do reszty, to 275 min za 40 PLN mi pasuje i więcej po prostu nie wykorzystam (w T mam 360 min i chyba w żadnym miesiącu nie zszedł mi pełny pakiet; Fresha doładowuję minutami :mrgreen: ).
Do tego 300 MB za 10 PLN i taryfa dla mnie idealna!
Telefon i tak będę kupował na wolnym rynku, bo 1670 PLN za SGS II to odrobina za dużo.
W ubiegłym tygodniu w Tesco widziałem ofertę SGS II za 1570 PLN :mrgreen:

#569583  autor: KC-KARLOS
 22 lip 2012, 22:51
SACZI pisze:Niech Play spróbuje skopiować Plusa w kwestii jakości sygnału i pewności działania sieci.
Ale tu piszemy o Plusie, a nie o Play'u - ja tylko porównałem opcje darmowych rozmów wewnątrzsieciowych w ramach abo. W Play rozmowy są bezpłatne i przez całą dobę.
A czemu od razu wyjeżdżasz z zasięgiem: jak masz lipnego fona i lipny zasięg w okolicy, to ŻADEN operator nie zapewni Ci zasięgu i dostatecznego działania usług!

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟