Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
No i chyba tak zrobie, dzieki. Zwlaszcza, ze nie lubie jak cos za co zaplacilam mi przepada, a na sile dzwonic to tez sie mija z celem. I wciaz kontrolowac, czy aby juz sie nie przekroczylo limitu...Vieslav pisze:Zostań w prepaidzie.
Hehehe, skad ja to znamVieslav pisze:słoneczny, już nie kombinujcie. Przez taką kombinatoryke mam teraz trzy komórki i dwa stacjonarne.
Nie musze patrzec by wiedziec. Raczej zawsze celowo uzywam slow, a nie bezmyslniedivhashmorex pisze: Jesteś jedną z nielicznych osób, która dobrowolnie chce się w coś wkopać (zobacz, co znaczy "wkopać się") ...
Bo narzuca ci sposób w jaki masz korzystać z telefonu, wydzwoń 350 minut, za następne płać jak za zboże, a jak nie wydzwonisz to wydzwaniaj je na siłę albo płać nam pustą kasę za to czego nie wykorzystałeś czytaj oddawaj im pieniądze na zasadzie instytucji charytatywnej (bo wydzwoniłem w tym miesiącu akurat 100 minut a nie 350). Prościej się chyba nie da wytłumaczyć ułomności abonamentu.SACZI pisze:Jane, dlaczego na abonament patrzysz jak na wyrok?
Wszystko ma swoje wady i zalety ...drcox pisze:Bo narzuca ci sposób w jaki masz korzystać z telefonu, wydzwoń 350 minut, za następne płać jak za zboże, a jak nie wydzwonisz to wydzwaniaj je na siłę albo płać nam pustą kasę za to czego nie wykorzystałeś czytaj oddawaj im pieniądze na zasadzie instytucji charytatywnej (bo wydzwoniłem w tym miesiącu akurat 100 minut a nie 350). Prościej się chyba nie da wytłumaczyć ułomności abonamentu.SACZI pisze:Jane, dlaczego na abonament patrzysz jak na wyrok?
Racja, wycofanie przechodzenia minut jest nie tyle krokiem w tył (bo one chyba od zawsze były, przynajmniej ja nie pamiętam, żeby tak nie było), co poważnym pogorszeniem oferty.drcox pisze:...SACZI pisze:Jane, dlaczego na abonament patrzysz jak na wyrok?
I oczywiście, minut mamy coraz więcej ale wszyscy są zaślepieni i nikt nie widzi że w ciągu kilku lat operatorzy cofnęli się do średniowiecza z nieprzechodzeniem minut jak i pseudo pakietami kwotowymi które można wykorzystać tylko na rozmowy i SMSy. Totalna dyktatura jak mam korzystać z telefonu w postaci aktualnie już żadnego przechodzenia minut jak i dobre telefony w abonamentach od 60zł wzwyż skutecznie powstrzymują mnie od pozwolenia się doić przez 2 lata pod groźbą kary.