Szkoda że w tej magicznej taryfie płacisz 50 zł zamiast 36 zł.drcox pisze:Dobrze, że w Playu jest taka magiczna taryfa, gdzie 1GB wpada za samo doładowanie za 50zł nie ujmując z niego ani złotówkiFreyr pisze:Sam pakiet 1GB danych kosztuje 25 zł. Tutaj dostajemy go za darmo.
Szkoda również, że masz 172 minuty zamiast 210 minut.
Oj zapomniałem o smsach bez limitu do każdej sieci wliczonych w abonament:D
Nikogo nie namawiam, kto niepotrzebuje internetu może wziąc Stan Darmowy za 19 zł z 180 minutami. Może również zostać przy karcie. Nikogo nie zmuszam, sam całe życie jestem zwolennikiem karty. Jednak tutaj trafili w 10 i spełnili wszystkie moje oczekiwania. Wygadam pozostałe środki i przechodzę na ten abonament.Freyr, ojezusicku - przestań mierzyć wszystkich swoją miarą... fajnie, że potrzebujesz 1GB miesiąc, ja nie - po nabyciu neksusa i 3 miesiącach wyszło mi średnie zużycie na poziomie 50-100MB, gratis sms po doładowaniu i 100min do play&stacjo załatwia. średnio miesięcznie poniżej 25zł... przy czym zakładam, że akurat mam ochotę dzwonić/esemesować - całe clue bezsensu uwiązania umową i brakiem przechodzenia środków. Tak, to 'tylko' 10zł, ale po co mam je wydawać jak nie muszę?! o_x