Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
@atlan nie gorzej tylko co najmniej porównywalnie. W Orange są to pakiety po 30 minut. Pięć takich pakietów daje 150 minut. W ramach abonamentu można wybrać co miesiąc kombinację usług, w tym właśnie do 5 takich pakietów.Masz racjęCzyli w Orange mamy 375 minut (a nawet 415 minut jak weźmiesz wybrany numer z innej sieci) + Orange za darmo, a w tej promocji TM mamy gołe 400 minut. To w sumie wypadło jeszcze gorzej dla TM...
jakie cyrki? Nie potrafisz liczyć albo trudności w rozumieniu? Placisz tyle samo, masz podobną ilość minut i do tego darmowe do orange a Ty cisniesz kit że TM lepsze bo za 5 zł można mieć za darmo do jednej osoby... Parodia... Jedyne lepsze są dodatkowe pakiety ale w orange też są, np za 9zl 300mb z lejkiem.krasnoludek pisze:@atlan nie gorzej tylko co najmniej porównywalnie. W Orange są to pakiety po 30 minut. Pięć takich pakietów daje 150 minut. W ramach abonamentu można wybrać co miesiąc kombinację usług, w tym właśnie do 5 takich pakietów.Masz racjęCzyli w Orange mamy 375 minut (a nawet 415 minut jak weźmiesz wybrany numer z innej sieci) + Orange za darmo, a w tej promocji TM mamy gołe 400 minut. To w sumie wypadło jeszcze gorzej dla TM...
W T-Mobile te 400 minut dają bez żadnych dodatkowych cyrków, po prostu są one w abonamencie. Dodatkowo za 5 złotych miesięcznie można rozmawiać za darmo z wybranym numerem w ramach sieci rodzinnej.
Atlan pisze:Dzisiaj z ciekawości popatrzyłem jak ta Gwarancja Ceny działa. No i wiem już, że nie działa
Ostatnio się codziennie praktycznie zmienia cennik, myślałem więc że oni naprawdę reagują na oferty konkurencji i dają u siebie niższe ceny. Wcześniej tak jak pisaliśmy, HTC Mozart był taniej w Orange, teraz widzę że HTC Wildfire też jest taniej u konkurencji w tym samym abo, dla nowych klientów. Nie wiem jednak czy to się klasyfikuje, bo napisali że porównują ceny z punktów sprzedaży. Ale internetowy sklep to też jest przecież punkt sprzedaży... Mega nieprecyzyjnie to określili prawdę mówiąc. Co ciekawe, to w abo59,90zł ten telefon jest za 199zł, ale w Play płacąc abo 5zł więcej (czyli 120zł przez całą umowę) mamy telefon za 1zł. Ok, wiem że tu gwarancja nie musi działać, ale wygląda trochę to śmiesznie...
Tak dla ciekawości, to w Play WildfireS przy abo65zł kosztuje 1zł, a w TM przy abo 69,90 kosztuje 19zł. Pozostawię to bez komentarza... Żeby było śmieszniej obiecali tylko być tańsi przy różnicy 1zł, więc wszystkie telefony w abo po 45, 55, 65 itd u konkurencji są po prostu tańszeSprytne co nie?
SE Neo V też jest droższa niż u konkurencji. W Play mamy teraz ofertę, gdzie w abo za 59zł jest ten tel za 129zł. W TM jest za 239zł...
Już dalej nawet mi się sprawdzać nie chce. Nie wiem ile oni oszczędzą na tych swoich gierkach, ale lepiej daliby naprawdę najniższe ceny kosztem jakichś dwóch reklam w TV.
Jak dla mnie to bardzo dobrze. Tak powinno być, że cennik zmienia się regularnie, a nie np. raz na pół roku. Tylko cholera, nie mogli go zmienić wcześniej jak przedłużałem umowę?gaskabalbinka pisze:Oszaleć można z tymi cennikami.. Dzisiaj jest nowy.