evolucja pisze:nie rozumiem ludzi, którzy nie mając pewności co do tego co piszą i tak to napiszą w taki sposób, że bezmyślnie wprowadzają w błąd innych.
Pisałem przecież, że MOŻNA przenieść numer.
informacje jakimi dysponuję pochodzą z BOK i kilka osób tutaj na forum potwierdzało, że zniżka 25% obowiązuje tylko przy zakupie abonamentu ze starterem z puli promocyjnej.
Jeżeli więc nadal nie rozumiesz dlaczego panuje taka dezinformacja odnośnie tej zniżki , to napisz zapytanie do ich BOK. Chyba, że każda informacje z BOK mam traktować jako niesprawdzoną i niepewną?
Osobiście nie jestem zainteresowany tym abonamentem ani innym w sieci Play i to nie z powodu małej atrakcyjności ale akurat o tę zniżkę pytałem ponieważ znajomy był zainteresowany i na podstawie otrzymanych informacji udzieliłem tutaj odpowiedzi.
Jeżeli twierdzisz, że za 49zl można dostać 666min, to poproszę o linka do tej oferty.
Nie twierdzę, że nie masz racji ale w takim razie panuje chaos informacyjny. Jakbyś mógł to opisz krok po kroku jakie czynności wykonałeś żeby zachować numer (prepaid czy abonament) i uzyskać abo za 49zł z 666min.