• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#459958  autor: thonka
 16 lut 2011, 12:36
coz ja poradze jezeli Ty wiesz lepiej jak ona miala Tobie to sprzedac...
moim zdaniem niepotrzebnie sie unosisz ambicja/honorem jakby telefon od orange byl conajmniej telefonem od krolowej angielskiej...

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#459965  autor: Kamil_K
 16 lut 2011, 13:00
Cóż - pazerność orange nie ogranicza się tylko do zakładania blokad simlock... Zapoznaj się z bieżącymi ofertami konkurencji i pożegnaj grupę tp na zawsze ;).

#459972  autor: krzsos
 16 lut 2011, 13:17
Możemy tak dyskutować jeszcze długo i każdy z tego co widzę zostanie przy swoim . Ja się nie unoszę , tylko opisuję jak pracują konsultanci . Jakby Pani powiedziała że dodaje mi do końca umowy np. DWiW albo za staż więcej minut w abo. to bym się zastanowił i nie rozpisywał tutaj , a konsultant przedstawia mi ofertę nie dość że gorszą od tej co mam to i standartową jak każdy nowy . Skoro sieć chce mieć wszystkich na jednym planie taryfowym to niech mnie do tego jakoś zachęci a nie wciska ciemnotę . Amen

#468314  autor: Osyt
 01 kwie 2011, 15:15
Nie będę zakładał nowego tematu bo moja wypowiedź dotyczy tego tematu.

A mianowicie, ostatnio zadzwoniła do mnie konsultantka z Orange i powiedziała, że plan z który z którego aktualnie korzystam jest stary i proponuje mi przejście do Delfina 59. Powiedziała, że będę miał 150 minut do wszystkich, obniżony koszt połączeń do Play itp. Już miałem się decydować kiedy powiedziała, że dostanę od niej w prezencie 6000 minut do 5 wybranych numerów w sieci i na stacjonarne. Wszystko fajnie tyle tylko, że te 6000 minut jest standardowo w abonamencie, a nie od niej w prezencie.

Jest to kolejne niemiłe doświadczenie z tą siecią :|

#468327  autor: thonka
 01 kwie 2011, 16:10
Osyt pisze:Jest to kolejne niemiłe doświadczenie z tą siecią
moim zdaniem przesadzasz. masz 6000 minut? masz.
a co konsultant powiedzial to juz inna sprawa. jego zadaniem jest to Tobie sprzedac. rozumiem jakby obiecali Tobie te 6000 minut i ich nie przyznali, a skoro one sa, to nie rozumiem narzekania...

no chyba, ze Ty z tych co sie piekla o wszystko...

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet