• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#54352  autor: krzyno
 17 lut 2006, 06:14
połączenie na nr *22 lub jak kto woli *100 jest płatne 1zł + vat za całe połączenie bez względu na czas, w prepaidach od zawsze, mixie i abonamencie od wejścia planu Jedna Idea, jeżeli ktoś posiada starsze plany tj; Optima, Nowa Optima to nie płaci za połączenie.
ZAPOZNAJCIE SIĘ NAJPIERW Z CENNIKIEM, A DOPIERO WTEDY PISZCIE NA TEMAT CEN ZA POŁĄCZENIA, BO WPROWADZACIE LUDZI W BŁĄD.
A tak przy okazji uważam za bardzo dobre wprowadzenie opłaty za połączenie z BOK, skończyły się glupkowate telefony z głupimi pytaniami, blokowanie lini i zajmowanie czasu konsultantom. Teraz każdy 2 x się zastanowi zanim zadzwoni zapytać się o jakiś pierdół.

#54370  autor: Klusek
 17 lut 2006, 10:53
krzyno pisze:połączenie na nr *22 lub jak kto woli *100 jest płatne 1zł + vat za całe połączenie bez względu na czas, w prepaidach od zawsze, mixie i abonamencie od wejścia planu Jedna Idea, jeżeli ktoś posiada starsze plany tj; Optima, Nowa Optima to nie płaci za połączenie.
ZAPOZNAJCIE SIĘ NAJPIERW Z CENNIKIEM, A DOPIERO WTEDY PISZCIE NA TEMAT CEN ZA POŁĄCZENIA, BO WPROWADZACIE LUDZI W BŁĄD.
A tak przy okazji uważam za bardzo dobre wprowadzenie opłaty za połączenie z BOK, skończyły się glupkowate telefony z głupimi pytaniami, blokowanie lini i zajmowanie czasu konsultantom. Teraz każdy 2 x się zastanowi zanim zadzwoni zapytać się o jakiś pierdół.
Jak już chcemy być tacy szczegółowi to połączenie z *100 nie kosztuje wcale 1zł + VAT czyli 1,22 brutto, ale 1 zł z VATem. Nie wprowadzajmy ludzi w błąd :P :wink:

Obrazek
Obrazek
 #54554  autor: wiwcik
 17 lut 2006, 23:01
Ok... Ok ale mi chodzi czy w jednej Idei Mix50 mozna wykupic sobie takie cos ze bede mogl przez miesiac dzwonic do jednej osoby za darmo i tylko to mnie interesuje a koszt rozmowy z numerem *22 badz *100 jest malo istotny ...Prosze Mi odpowiedziec czy jest taka mozliwosc ... i czy ja posiadajac Jedna Idea mix50 moge aktywowac sobie pakiet sms-y za 1 gr ? Pozdrawiam

Kaj idziesz... ?Nie wiesz ... ?
 #54557  autor: D@rio
 17 lut 2006, 23:14
wiwcik pisze:Ok... Ok ale mi chodzi czy w jednej Idei Mix50 mozna wykupic sobie takie cos ze bede mogl przez miesiac dzwonic do jednej osoby za darmo i tylko to mnie interesuje a koszt rozmowy z numerem *22 badz *100 jest malo istotny ...Prosze Mi odpowiedziec czy jest taka mozliwosc ... i czy ja posiadajac Jedna Idea mix50 moge aktywowac sobie pakiet sms-y za 1 gr ? Pozdrawiam
To pierwsze NIE (to byla tylko czasowa promocja dla Orange GO). To drugie TAK.
 #54562  autor: Klusek
 17 lut 2006, 23:23
D@rio pisze:
wiwcik pisze:Ok... Ok ale mi chodzi czy w jednej Idei Mix50 mozna wykupic sobie takie cos ze bede mogl przez miesiac dzwonic do jednej osoby za darmo i tylko to mnie interesuje a koszt rozmowy z numerem *22 badz *100 jest malo istotny ...Prosze Mi odpowiedziec czy jest taka mozliwosc ... i czy ja posiadajac Jedna Idea mix50 moge aktywowac sobie pakiet sms-y za 1 gr ? Pozdrawiam
To pierwsze NIE (to byla tylko czasowa promocja dla Orange GO). To drugie TAK.
Jeśli chodzi o pakiet "SMS za 1 grosz" to czy aby na pewno można go aktywować w Jednej Idei MIX? W regulaminie usługi jest mowa, że aktywować pakiet można tylko w Twoim Mixie i w Twoim E-Mixie.

Obrazek
Obrazek

#54570  autor: D@rio
 18 lut 2006, 00:05
nie mogę znaleźć tego regulaminu. Ale chyba masz rację....

#54583  autor: D@rio
 18 lut 2006, 00:43
Dzieki bardzo! :) no to juz wlasciwie wszystko zostalo wyjasnione....