Ok ja sie z Ciebie nie bijam tylko nigdy nie mialem aobnamentu i wole miec czyste przejrzyste zasady a te nadzwonienie to masz na mysli jak pzrekrocze ten abonament tak ?
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Tak co miesiąc płacisz abonament ( w twoim przypadku 55 zł + ew. opłata za dodatkowe usługi (wspominałeś coś o wykupieniu dodatkowo bezpłatnego numeru) oraz kwotę o jaką przekroczyłeś abonament w poprzednim miesiącu. Cała sztuka zaś polega na tym, żeby tak dopasować abonament, żeby go nie przekraczać lub żeby zdarzało się to wyjątkowo.
ok dzienks juz wszystko znaczy sie na ta chwile rozumiem jak bede mial jakies pytania to napisze
Aha ja malo gadam wiec wystarczy spokojnie mi ta kwota tak mysle ? I sorry za te pytania
Aha ja malo gadam wiec wystarczy spokojnie mi ta kwota tak mysle ? I sorry za te pytania