Użytkownik
Ranga
Stały bywalec
Sieć
ERA
Mnie abo konczy sie 9 wrzesnia, okres rozliczeniowy 12,09.glacjal pisze:
[ Dodano: 2009-08-06, 00:04 ]
TO od razu drugie pytanie;].
Małżonce kończy się abo. w erze 1.X czy możemy juz teraz bezpiecznie zgłosić przeniesienie numeru do sieci play? Znaczy czy era nie potraktuje tego jako zerwania umowy?
Dziekiuje
co prawda ja jestem na etapie przedłuzania umowy a nie przenoszenia numeru ale Pani z BOK mówiła proponując mi ofertę 65 za 50 że w salonie tez ona jest dostępna. Można zatem zaryzykować że dla przenoszacych numer tez nie tylko przez infolinię:)Czy można z niej skorzystać w salonie, czy przez infolinię? Chyba nie jest już powszechnie dostępna?
Pozdrawiam.
to Era musi mieć już Twoje wypowiedzenie w systemie! Tak więc najlepiej iść do play 1.5 miesiąca przed końcem umowy (ostatnim dniem okresu rozliczeniowego po dacie zakończenia umowy).glacjal pisze:na 30 dni przed koncem umowy
skoro umowa jest od paździenika, to najlepiej isc na kilka dni przed 30 dniami do konca umowymatig89 pisze:dlaczego pod koniec sierpnia? przeniesienie mozna zaczac juz 3 miesiace przed koncem umowy i otrzymac nowy telefon... czyli w tym przypadku juz od 1 VII mozna bylo zglaszac przeniesienie... dodatkowo lepiej to zrobic troche wczesniej zeby nie bylo potrzeby zostania w erze przez dodatkowy miesiac