• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#45327  autor: [email protected]
 16 sty 2006, 15:53
paramterow technicznych nie znam, ale chodzi to dosc szybko ;)
a odnosnie Twojego pytania to ciekawi mnie jedna sprawa a mianowicie to ze jesli lacze sie z wapem przez wcisniecie i przytrzymanie 0 dopiero po wpisaniu strony www. wap. przelacza nam to miedzy wap i internetem, dlaczego niektore strony www nie dzialaja (np. onet) i dlaczego nie dzialaja one tak jak np w p910i tzn bylo je widac tak jak na monitorze ?

#45332  autor: kallafior
 16 sty 2006, 16:17
No próbowałem przed chwilą tak jak pisałeś i rzeczywiście się nie da. Może to jest ta delikatna różnica pomiędzy wapem a interner GPRS. Ja się łączę przez operę, a punkt dostępowy (default connection) ustawiłem Internet GPRS podobnie jak w skrzynkach pocztowych (tak było w konfiguracji na orenżu doradzone) i mi śmiga wszystko ładnie.

#45471  autor: [email protected]
 16 sty 2006, 21:11
kallafior pisze:No próbowałem przed chwilą tak jak pisałeś i rzeczywiście się nie da. Może to jest ta delikatna różnica pomiędzy wapem a interner GPRS. Ja się łączę przez operę, a punkt dostępowy (default connection) ustawiłem Internet GPRS podobnie jak w skrzynkach pocztowych (tak było w konfiguracji na orenżu doradzone) i mi śmiga wszystko ładnie.
podeslesz mi opere ;)
[email protected]

#45477  autor: pumba
 16 sty 2006, 21:28
szybko przeleciałem przez ten temat więc mam nadziję że nie będę powtarzał się po innych :wink:
[email protected] pisze:a nie moge znalesc teraz zadnych uslug obnizajacych koszta takich jak np rozmowy sms itd nie ma teraz tego ?
teraz zamiast pakietów rozmów, wiadomości jest "Orange i Stacjonarne" wychodzi troszke drożej ale za to wszytsko mamy w jednym i może być to wliczone do kwoty deklarowanej

[email protected] pisze:czy moge aktywowac sobie tylko tą oferte ? bez "orange i na stacjonarne" i bez "wwszyscy i na wszystko" ?
wszystkie usługi z hasłem "Darmowe" np. Darmowe numery, Darmowe weekendy itp. można dobrać jeśli ma się Wszyscy i na Wszystko lub Orange i stacjonarne już przy kwocie 25zł a nie jak to było w Jednej idei przy 50zł

#45984  autor: [email protected]
 18 sty 2006, 01:17
oze 1 lutego orange wyprowadzi jakas ciekawa propozycje ;) poczekam jak inni hehe