A oto co mi się dziś udało wywalczyć podczas
pierwszej rozmowy z BOA dla mojej koleżanki z pracy:
1. abo przy 3 ofertach 54 zł, a przy 4 - 72 zł (standard).
2. SE D750i : przy 3 ofertach - 349 zł, a przy 4 - 219 zł.
3. Dodatkowy pakiet minut na 12 mies.: 100 min. - 3 oferty, 200 min. - 4 oferty.
4. Dodatkowe 60 min. na 2 miesiące przy aneksie przez kuriera.
Jej średnie rachunki teraz są na poziomie 80 zł na taryfie Moja 40, niestety nie miała aktywowanej ERA PREMII.

W ERZE nieprzerwalnie jest na aboamencie od 1999r.
Pani z BOA zaczeła rozmowę od znizki na abo 33% za pakiet i cenach telefonów jak wyżej, nastepnie jak zacząłem pytac o procedury rozwiazania umowy przełączyła mnie do kolejnaj koleżnki, a Ta juz dawała rabat na pakiety 40%, powiedziała jednak, że cen telefonów nie moze obnizyć i znizka na abo 40% to maksymalnie co moze dla mnie zaoferować... Ja na to, że cena telefonów jest nadal za wysoka dla nas i ORANGE oferuje nam bardzo dobrą ofertę przy przeniesienu numeru z zachowaniem i Samsungiem D600

[tu ściema z mojej strony, ale jakoś trzeba zmusic BOA do przygotowania lepszej oferty]. Na koniec rozmowy pozostawiłem wrazenie niezadowlonego, który raczej rozwiaze umowę. Powiedziałem, ze wszystko musze dokladnie przemyslec i przeliczyc. Pani zapytała kedy podejmę decyzje i czy skontaktuje sie z nia. Powiedziałęm, ze w przeciagu tygodnia...
Czy myslicie, że są jeszcze szanse coś wywalczyć? Jest w stanie zrezygnować z dodatkowego pakietu minut na 12 mies. (100 lub 200 min.) w zamian za tanszy telefon. Czy ERA praktykuje takie rozwiazanie? Chce wziasc 3 lub 4 pakiety - oczywiscie wolałaby 3. Z telefonów w gre wchodzi jedynie D750i (bo to chba obecnie najlepszy fon w erze biorąc pod uwagę stosunek możliwości/cena) - tak doradziłem koleżance... No chyba, że macie inne zdanie?
to tyle na razie - z góry thx za pomoc.