• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#334123  autor: Calamity Jane
 08 maja 2009, 21:15
dzieki za rady! Tak zrobie. Moze moja reklamacja trafi do wspomnianego wyzej Pana Sobieskiego (poczciwe nazwisko ;) ) i uda mi sie wyjasnic ta sprawe :)

Sorry za ostre tony momentami ale scielo mnie z nog jak zobaczylam rachunek, a potem jak mi sie tlumaczyli swiatecznymi weekendami i platali w zeznaniach. Poki co jestem teraz dobrej mysli :)

#334128  autor: yagi
 08 maja 2009, 21:30
Oferta weekendowa obowiazuje w swieta... Tutaj cennik Nowego Komfortu:

http://www.era.pl/repositories/era_pl_r ... mfort2.pdf

a oferta, ktora proponowal konsultant to weekendowa za 10 zl przez 12 cykli rozliczeniowych. Potem chyba pakiet wskakuje na 20 zl...

Obrazek

:!: Yagi's Para Para Dekkai Mara Mix (14.09.2010)

#334159  autor: szwozniak
 08 maja 2009, 22:53
Calamity Jane pisze:dzieki za rady! Tak zrobie. Moze moja reklamacja trafi do wspomnianego wyzej Pana Sobieskiego (poczciwe nazwisko ;) ) i uda mi sie wyjasnic ta sprawe :)
Napisz później na forum, czy uznali tę reklamację. Być może są tam jacyś dobrzy ludzie :D Życzę powodzenia :)

#334279  autor: shootem
 09 maja 2009, 16:20
Calamity Jane pisze:A mnie juz na wstepnie odsylaja do sadu
Taki jest regulamin, operator nie pozwala na odwołania. Jednocześnie jest to słynna już zmiana tegoż regulaminu, która według Ery nie pozwalała na zerwanie z nią umowy...

yagi, a może chodzi o promocje dla Nowej Ery? -> KLIK (znajdują się w sekcji "Usługi Promocyjne: Weekendy oraz Wieczory i weekendy" i "Usługi Promocyjne: Wybrana osoba oraz 5 wybranych osób").

Być może aktywowanych było nawet tylko 200 minut... Najlepiej byłoby, Calamity Jane, gdybyś sprawdziła na I-BOA, co właściwie masz aktywowane.

#334368  autor: yagi
 09 maja 2009, 22:52
Ja zrozumialem ze chodzi o Nowy Komfort bo byla duza kampania niedawno. Najlepiej zeby autorka podala z faktury lub IBOA jaka ma taryfe ;)

Obrazek

:!: Yagi's Para Para Dekkai Mara Mix (14.09.2010)