Jedrker, mi kiedyś zerwało połączenie do BOK (ktoś po prostu odłożył słuchawkę), reklamację złożyłem w następnym telefonie do nich, 2minuty po rozłączeniu. A oni mi po 2 tygodniach odpowiadają, abym następnym razem wcześniej złożył reklamację, bo teraz już im dane przepadły.
Tak samo, jak kiedyś, nie miałem w ogóle zasięgu PLAY/PLUS, tzn zasięg był ale nie mogłem się w ogóle połączyć, oni mi odpowiadają po tygodniu, że wszystko działa poprawnie, abym sprawdził telefon. Tyle, że w ciągu tego tygodnia problem sam się rozwiązał.
A nabijając się z BOK play, podam cytat:
fragment wycięty
Odpowiadam na zgłoszenie dotyczące odbierania SMSów z Wielkiej Brytanii oraz kwestii oprogramowania. W pierwszej sprawie- na dzień dzisiejszy posiadamy umowę na roaming międzynarodowy z dwoma operatorami w Anglii: T-Mobile oraz 3UK. Jeżeli więc osoby wysyłające do Pana wiadomości przelogują się do jednej z nich, wówczas SMSy powinny dochodzić. Gdyby było inaczej, proszę nam to zgłosić.
fragment wycięty
Fajnie, jak ktoś jest w O2, miał się przelogować do 3UK i wysłać smsa do mnie... Na szczęście ten problem, już jest (po roku od podpisania umowy i pierwszego zgłoszenia) rozwiązany.
Dlatego, jak tylko mi się umowa skończy idę do starej trójcy, pewnie będzie to orangutan.