Użytkownik
mariusz9a
Przecież overbeyond nie przedłuża umowy w Orange więc po co tam ma dzwonić?tomko111 pisze:overbeyond, oni sami kiedyś do Ciebie zadzwonią. Najlepiej dzwonić do Orange i prosić o przełączenie do działu przedłużenia umowy - i z nimi się targować. W salonie nie polecam.
Niestety tak.overbeyond pisze:A czy Orange dalej bawi się w orange menu w swoich telefonach ?
Jak już wybierzesz model jaki byś chciał to można po prostu zapytać w jakimś salonie czy może sprawdzić na stronie jak jest w tym konkretnym telefonie.overbeyond pisze:A czy Orange dalej bawi się w orange menu w swoich telefonach ?
Jakby coś to *400 a nie *100express100 pisze: Moja kolejność:
*100- tak jak napisałtomko111
Widzę, że nie darzysz tego operatora zbyt wielką życzliwością stąd moje pytanie dlaczego orange? Jest jeszcze Era i Play. Jeśli Orange to zło wrodzone to po co się męczyć?overbeyond pisze:Mnie zastanawia jakie mam szanse na jakieś upusty jeśli chce odejść z plusa po 4 latach do orange? Pewnie zerowe. To akurat mnie nie dziwi.
Nie w każdym - są telefony gdzie bez problemu można menu wyłączyć i sa takie w których, takiej mozliwosci nie ma.Wszystkie mają, tak samo sim-locka, ale nie każdy telefon ma orange menu Tylko pragnę zwrócić uwagę na to, iż te całe menu od Orange można sobie dowolnie wyłączyć
Czasami zrywa połączenia, w Orange, u mnie najczęściej tak z raz na 25-30rozmówandiw pisze:Właśnie przez 15 minut gadałem z dziewczyną - oba telefony w Orange, oboje w Warszawie - zerwało nam rozmowę 4 razy, za każdym razem info "osoba po za zasiegiem sieci" - jakość ich usłu drastycznie się pogarsza