• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#275234  autor: Mixiorek
 06 lip 2008, 13:13
Czy może wiadomo już coś w sprawie migracji obecnych abonentów na nowe taryfy?

https://www.speedtest.net/result/i/3214933873.png

#275266  autor: fajnex
 06 lip 2008, 18:52
Mixiorek pisze:Czy może wiadomo już coś w sprawie migracji obecnych abonentów na nowe taryfy?
Niedawno przyszła do salonów informacja o możliwości zmiany taryf jednak nie ma potwierdzeń :(
Stan na 6 lipca: Nie ma możliwości :(

Obrazek
Obrazek

#282231  autor: hans1054
 10 sie 2008, 14:53
Witam

Nie może sie z was ktoś dopytać najlepiej są doinformowani pracownicy kiedy będzie można zmienić sobie stary plan na nowy. Bo obecnie jestem zainteresowany taka migracją a nadal ani widu ani słychu. A poza tym jak dzwonie do BOK do jedna konsultantka powiedziała mi że może we wrześniu a moze w Październiku także ja już sam nie wiem co i jak. Podobno sa problemy techniczne żeby przejść ale jakie problemy to nie wiem.

Jak będziecie cokolwiek wiedzieli to piszczcie

INTERNET Beskid Media 1GB/300mb

#282243  autor: kowcio
 10 sie 2008, 17:41
No tak jak było mówione- ma być gdzieś we wrześniu umożliwiona taka funkcja. Póki co ja osobiście od nikogo nic więcej nie słyszałem. Pewnie i tak jak ktoś coś wie- to nie powie. Wiesz, tajemnica handlowa itd..
Jeśli będzie takie coś możliwe- będzie na pewno news na stronie głównej Telepolis.

#284218  autor: hans1054
 22 sie 2008, 00:26
Witam

Chciałbym państwa serdecznie poinformować iz w dniu 22.08.2008r. Można zmienić sobie abonament ze starego planu taryfowego na nowy plan za pomocą strony Orange online.

#284328  autor: Robaas
 22 sie 2008, 17:55
"Przepraszamy ale nie masz w tej chwili możliwości zmiany aktualnego planu na inny. " :?: :( To teraz jeszcze chciałbym jakieś zasady poznać, pewnie zmieniając w trakcie promocji co za numer tracę bonus w postaci kwoty zobowiązania x2, zaraz się biorę za szukanie regulaminu tego co podpisałem, chyba, że ktoś ma pod ręką i szybciej mi odpowie.

#284333  autor: hans1054
 22 sie 2008, 18:10
Powiem szczerze ze na Orange online mogłem sobie zmienić z Planu na Rozmowę na nowy abonament ale teraz gdzieś ten nowy abonament umknął gdzieś i nie mogę zmienić planu. Z tego co czytałem o godz 00.20 to miana z planu na rozmowę na nowy plan abonament związana była z kosztem 0zł. Obecnie nie wiem czy strona internetowa Orange nawaliła czy przejście będzie dostępne dziś czy jutro. zadzwoniłem również do salonów Orange jak to wygląda i jeden salon powiedział mi ze mogę sobie zmienić na najnowszy abonament ale będzie mnie to kosztować 50zł a ponadto nie otrzymaj przy zobowiązaniu 35zł żadnych prezentów.

Sam sie trochę gubię bo powiem szczerze ze z tej firmy Orange wychodzą naprawdę sprzeczne informacje.

Na moim kocie on line mam ofertę że mogę zmienić sobie plan na firmę chodź firmy nie posiadam :-D stawka 24 grosze do Orange i na stacjonarne i zastanawiam sie. Ale jak sie na online nie pojawi ten nowy abonament to chyba wezmę firmówkę.

Ja zresztą dzwoniłem Do BOK i sie zapytałem dlaczego mogę sobie zmienić abo na firme to niestety nikt nie umiał mi na to pytanie odpowiedzieć. A moze jestem tak luksusowym i dochodowym klientem ze łamią specjalnie dla mnie reguły :lol:

#285105  autor: marcinb
 26 sie 2008, 22:11
Chciałbym przejśc z Twojego Planu na nowy abonament.
Mam pytanie: czy w tej nowej ofercie są jakieś haczyki na które należy zwrócić uwagę?
Coś co różni ten abonament z w porównaniu do konstrukcji Twojego Planu? No nie wiem, np. że nie wszystkie usługi schodzą z kapitału złotówek tylko są płatne dodatkowo itp.
Co bym nie był zaskoczony...

:arrow: Na forum Telepolis od 29.01.2006.

#286527  autor: hans1054
 03 wrz 2008, 14:41
Witam

Pofatygowałem się do salonu firmowego Orange no chciałem sobie w końcu zmienić plan na nowy Orange abonament.

Sytuacja jest następująca

Na dzień dzisiejszy nie można zmienić planu ale w systemie już tak tylko ze trochę sie trzeba naklikac. Moja konsultantka klikała bez przerwy przez 5 minut bo jej błędy wyskakiwały aż wymusiła decyzje w systemie zmianę planu taryfowego. Oczywiście ta przyjemność będzie mnie kosztowała wraz z nowym rachunkiem dodatkowo 50zł no ale cóż :)

Dzwonie pod *100 i pytam sie dlaczego oni infromuja ze nie mozna zmienic planu jak mozna i prosze o to zeby sprawdziła moje konto ze dzisiaj zmieniłem abonament i kobieta powiedziała mi ze nie wie jak to zrobił konsumtant ale zeczywiście zmienił mi plan i od nowego okresu rozliczeniowego bede miał nowy plan taryfowy plus prezenty. Cóz moge powiedzieć
N A R E S Z C I E ! ! ! ! ! ! ! ! !

#286577  autor: Jedrker
 03 wrz 2008, 18:30
hans1054,
Nareszcie ?
To przepłaciłeś ;)
Ja zmieniłem abonament z nowy twój plan, na play abo, przez orange on line, i taka zmiana jest bezpłatna ;)

#286594  autor: hans1054
 03 wrz 2008, 19:47
Ale przez orange online nie można zmienić planu na rozmowy na nowe orange abonament. Jakby taka zmiana byłaby możliwa po przez orange online to juz dawno bym tak zrobił.

A że zmiana abonamentu to koszt 50zł no cóz na moim koncie nie moge sobie zmienić planu taryfowego wiec zmienić mi musiała konsultantka.
Czy przepłaciłem??

Mi osobiscie sie wydaje ze nie a poza tym od tego jest cennik i w cenniku sa wszelkie opłaty a ze dla jednego 50zł do duzo a dla drugiego to mało. Każdy robi jak mu pasuje wiem ze niektórzy sie pytali jak zmienić sobie plan na najnowszy wiec odpowiedziałem

#286653  autor: Mixiorek
 03 wrz 2008, 23:11
hans1054 pisze:Mi osobiscie sie wydaje ze nie a poza tym od tego jest cennik i w cenniku sa wszelkie opłaty a ze dla jednego 50zł do duzo a dla drugiego to mało. Każdy robi jak mu pasuje wiem ze niektórzy sie pytali jak zmienić sobie plan na najnowszy wiec odpowiedziałem
Pokaż mi proszę cennik, w którym jest opłata 50 zł (netto bodajże) za zmianę taryfy na orange abonament.