• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#243928  autor: maniek
 04 sty 2008, 22:58
mojemu tacie to proponowali mimo ze ma abonament 25zl a ja jak mialem 40zl(teraz to 60 na nieokreslonym jestem jeszcze) to mi nie proponowali nic przez cale 2 lata umowy

#243934  autor: konrad
 04 sty 2008, 23:19
wybrani ? :) powiem Wam tak (nie obrażając nikogo) 90% bazy to:
- osoby które płaca 20zl :arrow: 40 min (?) nie umieją wydzwonić tego... LOL :?:
- maja 5000 min z przedłużenia umów i nie chcą
- 10zl to majątek i czy to 1zl czy 10zl to i TAK TEGO NIE WEZMĄ !
- jeżeli 10zl opłaty zwraca sie po 14 minutach to oni i tak tego nie chcą

po 12h pracy i słuchaniu tego po 5x na 10 minut człowiekowi paruje czaszka...

podsumowując, ciesze sie ze nie mam telefonu w tej sieci :wink:

#243936  autor: yagi
 04 sty 2008, 23:25
Ja mialem tamta oferte na telefon, na ktory place ok. 30 zl miesiecznie.
konrad pisze:wybrani ? :) powiem Wam tak (nie obrażając nikogo) 90% bazy to:
- osoby które płaca 20zl :arrow: 40 min (?) nie umieją wydzwonić tego... LOL :?:
- maja 5000 min z przedłużenia umów i nie chcą
- 10zl to majątek i czy to 1zl czy 10zl to i TAK TEGO NIE WEZMĄ !
- jeżeli 10zl opłaty zwraca sie po 14 minutach to oni i tak tego nie chcą
A potem jeszcze narzekaja ze z telefonem aneks to tylko 45 zl, a za rachunki nawet 700 zl przez 2 lata nie wydali... :( No i jakze by inaczej - K800 za 1 zl przy abo 25 zl z jedna oferta uniw. :smt005

Ja z kolei nie palam sympatia do Orange... ;)

#244043  autor: waeren
 05 sty 2008, 17:25
A jak to jest do wygadania, po minutach w abo?

szukałem i szukałem i znów wróciłem do abo Play.....nic lepszego dla mnie na razie nie wynaleziono:)

#244099  autor: yagi
 05 sty 2008, 20:01
waeren pisze:A jak to jest do wygadania, po minutach w abo?
W weekendy byle do sieci Era i na stacjonarki... Reszta z minut w Ofert Uniwersalnych... Jak sie myle to mnie poprawcie ;)

#244106  autor: konrad
 05 sty 2008, 20:30
yagi pisze:Ja z kolei nie palam sympatia do Orange... ;)
wole za 15zl mieć 1 numer + sms + mms :) niż 20zl za 2000min + 2000 sms/mms za 20zl = 40zl :) ale to rzecz gustu :P

- O. Weekendowa
- O. Multimedialna
- O. z przyjacielem
- O. Taniej w Sieci
- O. Uniwersalna

:)

[ Dodano: 2008-01-05, 20:33 ]
yagi pisze:A potem jeszcze narzekaja ze z telefonem aneks to tylko 45 zl, a za rachunki nawet 700 zl przez 2 lata nie wydali... :( No i jakze by inaczej - K800 za 1 zl przy abo 25 zl z jedna oferta uniw. :smt005
kurde, wyjales mi to z ust :) REALNA sytuacja na sluchawkach ! parodia... albo najlepszy tekst do oferty TWS (1zł za 100min > 1gr za minute): "(...) wie Pan, poczekam na lepsza oferte bo ta jest za droga...." LoL

#244132  autor: yagi
 05 sty 2008, 22:00
No to jeszcze sie spotyka pytanie "A N95 w abonamencie 20 zl to ile by kosztowala???" smt005

Obrazek

:!: Yagi's Para Para Dekkai Mara Mix (14.09.2010)

#244135  autor: konrad
 05 sty 2008, 22:30
koleś chciał za 1zł przy abo. 40zl jak były ADRy u nas.... śmiech :P na sali... :P i jeszcze koledze "grozil" ze przeniesie numer albo zrezygnuje ..... bo "on widzial reklame N95 - 1zł" zapomniale chyba ze OD :)

Czy Ci ludzie nie myślą ?? za 99zl jest w Orange przy abonament 220zl... (nie wiem jak reszty) LoL

#244634  autor: tomek84
 08 sty 2008, 14:43
konrad pisze:
yagi pisze:Ja z kolei nie palam sympatia do Orange... ;)
wole za 15zl mieć 1 numer + sms + mms :) niż 20zl za 2000min + 2000 sms/mms za 20zl = 40zl :) ale to rzecz gustu :P
na początku witam uprzejmie Forumowiczów :) przeglądałem telepolis od dłuższego czasu i postanowiłem się zarejestrować...co do tych 15 pln za numer to tak....ale w Erze 2000 sms/mms to już do wszystkich w erze idzie a nie tylko pod ten jeden numer:D a w Orange za te 15 pln nie ma ograniczenia minutowego i oferta dotyczy wszystkich dni w roku? ja też nie pałam sympatia do Orange, bo uważam że sieć ma bardzo mało telefonów i w drogich cenach..taa taa wiem każdy coś znajdzie dla siebie, ale bądźmy konsekwentni. To, że Orange ma niby lepsza ofertę z przyjacielem nic nie oznacza. Może coś więcej? Mi nigdy nie były potrzebne darmowe numery, a nawet jakby były to przecież to w Erze aż 2000 minut, czyli godzina z hakiem dziennie przez cały rok, po co więcej, o czym można tyle gadać przez telefon :wink: ?? szkoda zdrowia i czasu :mrgreen: i po co mi darmowe sms jak mam darmowy numer? ok, czasem lepiej napisać wiadomo, jesteśmy zajęci i piszemy: Kochanie zadzwonię później, no ale ile razy to sie zdarza? Ja jestem bardzo zadowolony ze swojej taryfy i mam więcej minut do wszystkich, niż przy tej opłacie miałbym w Orange, a oferta z przyjacielem nie będzie wchodzić u mnie w grę, nie mam czasu całe życie wisieć przy telefonie, no chyba, że służbowo to już coś innego, ale wtedy np Era Biznes i 10 numerów po grosz :lol: aaa co do Orange jeszcze to jak była Idea to pamiętam jak komuś z mojej rodziny zaproponowali przedłużenie umowy i warunki były co tu dużo mówić do bani :? w erze mam pakier 4000 min do ery za przedłużenie i telefon w dobrej cenie ( dzwonię głównie na erę, więc jak wykorzystam podstawowe oferty korzystam z tych 4000 minut) a w Orange dla porównania aż sobie zobaczyłem na Placu Konstytucji ile kosztuje k800i to zdaję się, że przy abonamencie za 105 pln w Nowym Twoim Planie .....uwaga 449 pln!!!!!!!! a przy Planie na Rozmowy uwaga..........198 pln ( abonament za 130 pln)...ja w Erze za abonament niższy niż obydwa tutaj wymienione zapłaciłem za k800i....1pln..i proszę nie mówić, że to tylko telefon, że to mniej ważne, że telefon służy do dzwonienia, tak wiadomo, ale jednak fajnie mieć coś nowego, zwłaszcza, że większość tych telefonów po 2 latach nadaje się do kosza..ta oferta była w Orange dla nowych klientów, ale czy starzy mają lepiej? Przecież Ci rzekomo zależy na numerze i Polacy nie lubią zmian etc :? Podsumowując jestem zadowolony z Ery i jestem bardzo szczęśliwy, że nie mam abonamentu w Orange. To moja subiektywna ocena. Pozdrawiam

#245471  autor: plustik
 13 sty 2008, 11:01
Ja jestem w Erze od ponad dwóch lat. W ostatnim czasie przedluzylem umowę na naprawdę niezłych warunkach. Wcześniej miałem abo 80min za 40zł, obecnie 80min za 33zł + 2000min do Era no i tel dostałem - pomijając fakt że go sprzedałem po kilku dniach 8)
Do mnie Era nie dzowniła jeszcze z tą promocją, ale nie wiem czy bym nawet ją wziął, bo tak jak wcześniej kolega pisał, nie zamierzam spędzić pół życia przy słuchawce telefonu komórkowego. Ile można gadać przez komórkę? :P:P:P :-)

Ale ogólnie rzecz biorąc promocja niczemu sobie 8)

#245934  autor: Rafael.dz
 15 sty 2008, 19:09
Ja z tej oferty skorzystałem, bardzo sobie chwale, akurat trafili z ofertą, 10zl to bardzo mało pieniędzy często więcej kasy wydaje na pierdoły,