Ciesze się że ktoś wreszcie podziela moje zdanie o traktowaniu klientów w PlusGSM. Kiedyś było lepiej, sam to wiem. Teraz poprostu jest TOTALNA OLEWKA. Ja juz pisalem o moich przejsciach z PlusGSM, rachunkach itp. itd. Wymagan tez nie mam za wielkich ale uwazam ze mam racje i prawo do prezentowania takiego zdania. Dlatego wlasnie spadam do Erymichusos pisze:Witku, nie wiem czemu tak bronisz Plusa, ja dostałem taką samą zlewającą ofertę od plusa. mam telefon 8 lat od 2 lat także służbową komórkę w erze. pół roku temu obniżyłem abonament na plus 55, moje srednie rachunki przez ostatnie pare lat były około 150 zł od pół roku spadły na jakieś 100 (może), ale to tylko dlatego że mam już dość ich stosunku do klientów.
Teraz mógłym wziąć abo plus 85 ( szkoda że nie ma żadnej oferty między 85 a 165) ale zaproponowałi mi k700 i za 450 zł, wg mnie to totalne olewtorstwo, mam nadzieje że się kiedyś przejadą.
Dodatkowo zajmuje się komórkami w firmie i nigdy nie miałem takich problemów z rozmowami z siecią jak w plusie ( nie mam jakiś wygórowanych żadań co do rabatów itp. jedyny warunek to tel za 1 zł - taka polityka prezesa). Skutkiem polityki plusa zostało tam tylko 3 tel , a w erze 45.
Podsumowaując , nie mam zamairu prosić się o ofertę nigdy tego prywatnie nie robiłem, złożyłem już wypowiedzenie w plusie i nie mam zamiaru płacić im za k700i 450 zł ( który tak naprawde ra "rynku wtórnym " kosztuje teraz 600 zł bez umowy.
Pierwszą swoją komórke też miałem w plusie. wtedy też mnie na maxa wkur#@$$ bo nie mogłem przedłużyć umowy zachowując swoj nr tel i biorąc aparat w promocji. (Rozumiem to były początki ). Ale parę ładnych lat już mineło a ja mam dość
pozdrawiam wszytskich.

A tak swoja droga