Generalnie potrzebuje juz nowego telefonu, a jezeli przedluze umowe tylko o rok to takowego nie dostane.
Tą cene 499 zl to podales za sagema czy nokie?:)
Jak dla mnie to jest to cena nie do przyjecia.
Zwlaszcza ze wszystkie te telefony sa w abo w Wielkiej Brytani za darmo, a w Niemczech za 1 euro.A jednak realna wartosc zarobkow jest w Polsce nieco inna niz tam.
Jezeli dalej orange bedzie sie upieral przy takich cenach to coz...
pojde tam gdzie jest taniej czyli do ery.
Firmy nie prowadze wiec na numerze mi nie zalezy a tam przynajmniej
maja telefony w znacznie nizszej cenie.
Jednak nie rozmumiem ich polityki.
Zeby oferowac klientowi abonamentowemu bedacemu w ich sieci juz 3 lata takie same (a czesto i gorsze)warunki anizeli nowemu klientowi to jest to doprawdy zastanawiające.
Widac sa tak bogatą siecia ze nie musza dbac o takich "szarych "klientow jak ja, ale coz..kropla drazy skale, wiec jezeli do takiego samego wniosku
jak ja dojdzie kilkadziesiat tysiecy "szaraczkow" to mozem oraneg pojdzie po rozum do glowy.
Ale wtedy bedzie juz za pozno...
Tą cene 499 zl to podales za sagema czy nokie?:)
Jak dla mnie to jest to cena nie do przyjecia.
Zwlaszcza ze wszystkie te telefony sa w abo w Wielkiej Brytani za darmo, a w Niemczech za 1 euro.A jednak realna wartosc zarobkow jest w Polsce nieco inna niz tam.
Jezeli dalej orange bedzie sie upieral przy takich cenach to coz...
pojde tam gdzie jest taniej czyli do ery.
Firmy nie prowadze wiec na numerze mi nie zalezy a tam przynajmniej
maja telefony w znacznie nizszej cenie.
Jednak nie rozmumiem ich polityki.
Zeby oferowac klientowi abonamentowemu bedacemu w ich sieci juz 3 lata takie same (a czesto i gorsze)warunki anizeli nowemu klientowi to jest to doprawdy zastanawiające.
Widac sa tak bogatą siecia ze nie musza dbac o takich "szarych "klientow jak ja, ale coz..kropla drazy skale, wiec jezeli do takiego samego wniosku
jak ja dojdzie kilkadziesiat tysiecy "szaraczkow" to mozem oraneg pojdzie po rozum do glowy.
Ale wtedy bedzie juz za pozno...