• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#22660  autor: D@rio
 05 paź 2005, 17:28
Jak widzicie przeszedłem na strone Ery ;) ...pierd**** tego zdzierce Plusa :-)
Simplusowcom to włażą w dupe za przeproszeniem jak mogą a dla stałych, dochodowych, biznesowych klientów nic nie maja i nawet tym którzy płacą wysokie rachunki nic nie zaoferują...tylko każdego mają w "otworze" pocieszając swoich klientów jakimś marnym PWA.

Żegnaj Plusie, witaj Ero :)

#22668  autor: blom
 05 paź 2005, 17:36
D@rio pisze:Jak widzicie przeszedłem na strone Ery ;) ...pierd**** tego zdzierce Plusa :-)
Simplusowcom to włażą w dupe za przeproszeniem jak mogą a dla stałych, dochodowych, biznesowych klientów nic nie maja i nawet tym którzy płacą wysokie rachunki nic nie zaoferują...tylko każdego mają w "otworze" pocieszając swoich klientów jakimś marnym PWA.

heheh a jak era jest ok - ale ta jakos rozmow.... tragedia.....

#22678  autor: D@rio
 05 paź 2005, 17:59
sdz pisze:
D@rio pisze:Jak widzicie przeszedłem na strone Ery ;) ...pierd**** tego zdzierce Plusa :-)

Nie narzekaj ;) nie jest tak zle :-) da sie rozmawiac w miare ;) jak masz dobry zasieg to nie ma praktycznie zadnych problemow ;) Ale podoba mi sie ta firma ze wzgledu na oferte, podejscie do klienta itp. itd.

#22886  autor: xlord
 06 paź 2005, 09:19
sdz pisze:...
A u mnie swietnie wszytko z jakoscia w Erze. W przeciwienstwie do moich znajomych majacych akt w Idei.

Pozdrawiam