• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#21626  autor: Anm88
 01 paź 2005, 12:10
Aha... sorki ale chyba trochę niezczaiłem bazy bo niewiem co mam zrobić aby aktyować usługę tanie numerki. Czy moglibyście mi opisać tak krok po kroku co nalezy zrobić aby ta usługa działa bez rpoblemowo.Z góry dziękuje za pomoc.

Pozdrawiam

#21646  autor: Pawrzes
 01 paź 2005, 13:09
Zosik: przez SMS już się chyba nie aktywuje pakietów bo jak ostatnio tak je zamówiłem to dostałem SMS żeby następny pakiet aktywować tylko kodem (pozatym kodem pakiet aktywowany jest w ciągu max. 1 min)

Aktywacja "Tanich numerków" jest bardzo prosta, poprostu dzwonisz pod bezpłatny numer 9797 i wklepujesz numery wg instrukcji lektora albo zaloguj się na www.itaktak.pl - Internetowe zarządzanie kontem Tak Tak - to myslę najwygodniejszy i najnowocześniejszy sposób, poprostu i zakładce Tanie numerki wpisujesz te wybrane numery, zatwierdzasz i gotowe! :)

--------------
Pozdrawiam

#21659  autor: Anm88
 01 paź 2005, 13:33
Dziekuje bardzo użytkownikowi Pawrzes. Teraz już wszystko rozumiem.

Pozdrwawiam

#22368  autor: sebastr
 04 paź 2005, 12:11
jak gadasz po 1h z kimś to lepiej sobie weż na abo coś np w era nowy komfort pakiet z przyjaciółmi. Chyba że masz dużo przyjaciół:)

#22421  autor: Anm88
 04 paź 2005, 16:04
No raczej nie bo starsi niewezmą mi drugiego telefonu na abonament a więc wersja z abo. odpada. Ale dzieki za wzięcie udziału w dysksji

#22437  autor: xlord
 04 paź 2005, 17:01
Kup sobie TeleGrosik albo cos w tym stylu :-D :-D :-D

Pozdrawiam

#22444  autor: Anm88
 04 paź 2005, 17:49
Ejj panowie bez takich :wink: nie ale tak na serio to raczej zdecyduje sie na te tanie numerki w Erze Tak-tak.Dzieki wszystkim za pomoc.

#22534  autor: margeo
 05 paź 2005, 00:11
Pawrzes pisze:Zosik: przez SMS już się chyba nie aktywuje pakietów bo jak ostatnio tak je zamówiłem to dostałem SMS żeby następny pakiet aktywować tylko kodem (pozatym kodem pakiet aktywowany jest w ciągu max. 1 min)

Aktywacja "Tanich numerków" jest bardzo prosta, poprostu dzwonisz pod bezpłatny numer 9797 i wklepujesz numery wg instrukcji lektora albo zaloguj się na www.itaktak.pl - Internetowe zarządzanie kontem Tak Tak - to myslę najwygodniejszy i najnowocześniejszy sposób, poprostu i zakładce Tanie numerki wpisujesz te wybrane numery, zatwierdzasz i gotowe! :)

--------------
Pozdrawiam

z ta minuta na aktywacje bylbym raczej ostrozny - zdarzylo mi sie juz raz czekac godzine :) ale niewatpliwie jest to duzo szybsze niz wczesniejsza aktywacja SMSem.
pozdrawiam

#22536  autor: margeo
 05 paź 2005, 00:15
Ze strony www.era.pl :

"Zamówienie pakietu odbywa się poprzez wybranie z klawiatury telefonu Ekspresowego kodu *122*1# lub *122*1*X# (gdzie X oznacza ilość pakietów od 1 do 100) i zatwierdzenie go klawiszem "zadzwoń". "

a wiec faktycznie - teraz zamawia sie tylko za pomoca kodu, bo o SMSie ani slowa