Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Tak zapłacisz karę umowną. Poczytaj regulamin, który otrzymałeś przy podpisywaniu umowy z Orange.aero1 pisze:Witam.
Ja mam jedno pytanie odnośnie oprzenoszenia numeru.
Za 18 miesięcy skończyu mi się umowa o abonament w orange.
Czy jeśli bym chciał teraz przenieść numer do Playa, to zapłace kare za przeniesienie numeru ?
Dostalem taka informacje w pw na forum o tematyce czysto play'owym 7 czerwca -dot wlasnie lajtowych 30stek - jesli to prawda - to cytujac MAKSA z Seksmisji:Cala siec Germanosa dostala komunikat o najczesciej pojawiajaych sie bledach w aktywacjach, tak wiec nie byla to stricle informacja o opisywanym problemie. Jedno zdanie dotyczylo MNP i o tym, ze jedyną słuszą oferta, ktora mozna wybrac jest Abonament z Moim Numerem - same stwierdzenie bez komentarza.
jahu pisze:Bo podoba mi sie numer, bo nie che mi sie wszystkich w kolo infrmowac, zmieniac wizytowek itd, itd...ozp pisze:Jak to zwykle przy przeprowadzkach bywa...ale po co się przenosić....
Pewnie zeby usprawnic wspolprace - w koncu to teraz jedna firma, wiec i siedziba niech bedzie jednaozp pisze:jahu pisze:Bo podoba mi sie numer, bo nie che mi sie wszystkich w kolo infrmowac, zmieniac wizytowek itd, itd...ozp pisze:Jak to zwykle przy przeprowadzkach bywa...ale po co się przenosić....
heheh ale mi nie o tomi o przeprowadzke germanosa chodziło