Witam serdecznie, moje zapytanie dotyczyło taryf R60, R80 oraz cen dodatkowych pakietów, oto odpowiedź:
Informuję, że w taryfie Rodzina 60 abonament jest w wysokości 64,90 zł brutto miesięcznie w ramach abonamentu otrzyma Pan pakiet 500 minut do wszystkich sieci w tym również do Play, minuty wymienne na smsy i mmsy w stosunku 1*1 (1 minuta = 1 sms lub 1 mms) oraz może Pan dzwonić na numery stacjonarne do krajów Unii Europejskiej. Długość umowy to 24 lub 30 miesięcy. Dodatkowo bezpłatny pakiet internetowy 1 GB po przekroczeniu prędkość spada, więc dodatkowych kosztów Pan nie ponosi. Może Pan również skorzystać z atrakcyjnych usług w cenach promocyjnych jak nielimitowane rozmowy do wszystkich numerów T-Mobile w Polsce za kwotę 4,99 zł brutto miesięcznie, pakiet 1000 smsów i mmsów do wszystkich sieci za kwotę 4,99 zł miesięcznie oraz Sieć Rodzinna grupa 2 osób w cenie 1,99 zł brutto miesięcznie.W wyższej taryfie Rodzina 80 abonament jest w wysokości 79,90 zł brutto w ramach aboanmentu pakiet 750 minut do wszystkich sieci oraz bezpłatny pakiet internetowy 2 GB. Usługi dodatkowe to smsy i mmsy bez limitu do wszystkich sieci komórkowych za kwotę 1,99 zł brutto, Sieć Rodzinna grupa 2 osób za kwotę 1,99 zł brutto oraz nielimitowane rozmowy do T-Mobile w Polsce za kwotę 1,99 zł brutto. W załączniku przesyłam cennik telefonów. W celu realizacji aneksu proszę o kontakt z Biurem Obsługi Abonenta pod numerem 602900 (oplata za połączenie zgodna z cennikiem posiadanej taryfy).
Czy to jest max co da się ugrać? Interesuje mnie dodatkowo sieć rodzinna oraz pakiet sms do wszystkich, więc R60 (+6.98), R80 (+3.98). Do tej pory miałem R60, jeśli będzie duża różnica w cenie telefonu (jeszcze nie zdecydowałem jaki), to może zdecyduje się na R80.
Bardzo proszę o zweryfikowanie powyższej oferty, co maksymalnie można mieć na dzień dzisiejszy w R60 i R80? Sorki za przydługi post. Pozdrawiam