• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 98 z 217
  • 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 217

#490666  autor: torture
 20 lip 2011, 12:56
Możesz podać inny adres. Ja podałem służbowy i nie było problemu.

#490668  autor: tarinQ
 20 lip 2011, 13:01
Szanowny Panie

Dziękuję za nadesłaną korespondencję.

Bardzo mi przykro, że oferta przedstawiona w poprzednich korespondencjach nie spotkała się z Pani zainteresowaniem.
Oferta, która została Pani przedstawiona jest ofertą ostateczną na dzień dzisiejszy.

Nadmieniam jednak, że w związku z faktem, iż w ostatnim czasie odnotowaliśmy kilkakrotne zmiany ofert pragnę serdecznie zachęcić Panią do korzystania z naszej strony lub kontaktowania się z BOA w celu dodatkowych informacji dotyczących ofert.

<LOL>

podpisał się Kierownik Zespołu ds. Utrzymania Klienta

:smt009 :smt009

#490723  autor: BABEL
 20 lip 2011, 16:18
tarinQ pisze:Szanowny Panie

Bardzo mi przykro, że oferta przedstawiona w poprzednich korespondencjach nie spotkała się z Pani zainteresowaniem.
Oferta, która została Pani przedstawiona jest ofertą ostateczną na dzień dzisiejszy.

Nadmieniam jednak, że w związku z faktem, iż w ostatnim czasie odnotowaliśmy kilkakrotne zmiany ofert pragnę serdecznie zachęcić Panią do korzystania z naszej strony lub kontaktowania się z BOA w celu dodatkowych informacji dotyczących ofert.

<LOL>

Czyli jeszcze za daleko do końca umowy. Trzeba czekać.

#490746  autor: tarinQ
 20 lip 2011, 17:28
2 miesiące to dla ciebie za daleko?

#490799  autor: keczup80
 20 lip 2011, 21:01
U mnie nadal nie jest widoczna opcja przedluzeniowa (podobno przejal mnie SUK i dlatego nie widze przez iboa). Dziwne,bo nikt z SUK do mnie nie dzwoni,a maila do nich nie posiadam.
Dlatego tez zerkam na cennik, ktory zmienil sie 6.07. Ku mojemu zdziwieniu dzisiaj pojawil sie nowy. Liczylem,ze telefony ktore mnie interesuja spadna przynajmniej o 100zl w cenniku (przynajmniej jeden). Patrze,a cena taka sama. Zaczalem porownywac co sie moglo zmienic i nie widze roznicy.
Jak mozna skontaktowac sie z SUK poprzez maila?

#490861  autor: tarinQ
 21 lip 2011, 09:18
Z suk kontakt przez mail jest niewykonalny oni sami muszą odpisać.
Co do cenniku doszły 3 telefony z wyższej półki i to wszystko.

[ Dodano: 2011-07-21, 09:47 ]
Rozmawiałem z SUK i się dowiedziałem ze abo może być jak najbardziej za 45 zł jednak punktów do 7000 mi brakuje 550 a oni chcą 500 dorzucić.
Bleeee. :smt011

#490933  autor: bebe
 21 lip 2011, 14:53
tarinQ pisze:Szanowny Panie

<LOL>

Miałem podobną sytuację. Teraz pozostaje telefon do BOA i rozmowa z SUK, i twardo powiedzieć czego oczekujesz. Jeśli nie to chcesz złożyć wypowiedzenie umowy. Zawsze można je wycofać. W moim przypadku poskutkowało :)

#491011  autor: tarinQ
 21 lip 2011, 18:07
Pytanie ile płaci się w taryfie 25 i 45 za minute połączenia poza abonamentem i czy też do play?

#491020  autor: Marens
 21 lip 2011, 18:35
Rodzinna 20 i 40 to 39gr/min po wykorzystaniu abonamentu natomiast Play 59gr/min

#491068  autor: tarinQ
 21 lip 2011, 20:35
Czy aneks z Suk nawet 2 ze znizka na tel zrealizuje w salonie tmobile??

#491078  autor: darus161
 21 lip 2011, 21:33
Jak ładnie poprosisz SUK, aby Ci to umożliwiło to tak. Jednak czasem się nie zgadzają. Chociaż nie wiem po co chcesz to robić skoro za free do domu przysyłają?? ;)

#491147  autor: tarinQ
 22 lip 2011, 08:09
darus161 pisze:Jak ładnie poprosisz SUK, aby Ci to umożliwiło to tak. Jednak czasem się nie zgadzają. Chociaż nie wiem po co chcesz to robić skoro za free do domu przysyłają?? ;)
Ponieważ w jednym abo mam tel który już jest nie osiągalny na centrali a są resztki w salonie :)

[ Dodano: 2011-07-22, 12:44 ]
Kurde coś konsultanci są wredni...
Mówią mi że nie mogą przypisać oferty do Mojego konta Boa, mogę się udać do salonu t-mobile ale nie gwarantują mi że dostanę taką ofertę u nich czyt.
Abo 45 i 25 zł po zniżkach

Niby punkty mi nie dorzuca to prawda? Tylko telefonicznie. Ale już pal licho. Telefonu nie ma w centrali... A oni go nie sprowadzą

Jakieś rady?

#491200  autor: GuzioR
 22 lip 2011, 14:02
Nie ma żadnej możliwości przedłużenia abonamentu z telefonem wcześniej niż te kilka miesięcy do zakończenia umowy? Dużo dopłacam do abonamentu firmowego i chętnie przedłużyłbym sobie umowę wraz z telefonem już (kończy się w kwietniu, a była na 3 lata wzięta).

Pisałem ile kosztuje zerwanie umowy już i wyliczyli mi coś ok. 300zł, ale nie chcą przedłużać teraz umowy - wolą stracić klienta. Dziwna polityka firmy, kiedy klient pcha im się w kolejne 2-3 lata umowy w wyższym niż dotychczasowy abonamencie, a oni wolą pieniądze za karę umowną. :?

#491278  autor: thonka
 22 lip 2011, 16:38
tarinQ pisze:Kurde coś konsultanci są wredni...
kasa... Ty bys tez tak chetnie nie rezygnowal z pieniedzy.
tarinQ pisze:Niby punkty mi nie dorzuca to prawda?
w salonie nie maja takiej mozliwosci.

ogolnie w salonach opcje przedluzenia sa dokladnie takie jak na pierwszym kontakcie z BOKiem. tylko kierownik salonu moze zgodzic sie na obnizenie oplat, ale nie musi tego robic.

skoro telefonu nie ma na magazynie to radze wybrac inny model, sprzedac i kupic taki jak sie Tobie podoba.
GuzioR pisze:ale nie chcą przedłużać teraz umowy - wolą stracić klienta.
podpisujac umowe i to jeszcze na 3 lata dobrowolnie zgodziles sie na taka, a nie inna dlugosc umowy. do kogo masz wiec pretensje?
zawsze mozesz podwyzszyc sobie abonament tylko musisz przeczytac cennik (czy wieksza ilosc minut Tobie wystarczy) i warunki twojej umowy (czy zachowujesz rabaty i inne takie).
przed pazdziernikiem raczej nic nie zdzialasz.

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#491323  autor: tarinQ
 22 lip 2011, 20:17
Pomóżcie mi
Jak ładnie argumentować aby SUK mi przypisało ofertę 45 i 25 zł do 2 numerów na iboa abym podpisał je w salonie?
Chcę tylko tą ofertę bez punktów dodatkowych premia.

Pozdrawiam

#491386  autor: BABEL
 22 lip 2011, 23:35
tarinQ pisze:Pomóżcie mi
Jak ładnie argumentować aby SUK mi przypisało ofertę 45 i 25 zł do 2 numerów na iboa abym podpisał je w salonie?
Chcę tylko tą ofertę bez punktów dodatkowych premia.

Pozdrawiam
Gdybyś był konsultantem telefonicznym i miał klienta takiego jak ty, chcącego przdłużyć dwa numery, i dodatkowo miałbyś możliwość decydowania o tym czy przypisać ofertę do konta boa czy nie, to zrezygnowałbyś z prowizji za utrzymanie i wysłał tego klienta do salonu, żeby konsultant w salonie sobie zgarnął prowizję? Nie wydaje mi się. To naprawdę tak ciężko zrozumieć dlaczego konsultanci nie chcą przypisywać ofert SUK do konta boa?

#491411  autor: tarinQ
 23 lip 2011, 09:12
2 lata temu też podpisałem w salonie firmowym ery ze zniżką z SUK.
Uwierz że ja nie jestem w domu w pracy tak aby odebrać kuriera, jestem w ciągłym ruchu.
Jednak ja mogę spokojnie podpisać umowy sobota/niedziela w salonie.

[ Dodano: 2011-07-23, 11:25 ]
Trochę powciskania kitu i się udało
Spytałem co jak kurier nie zastanie nikogo i przesyłka wróci do nich.
To się zgodzili w salonie ;)

Dowiedziałem się też ze minuty są wymienne na SMS, MMS/KB
oraz połączenie poza abo 39 GR DO WSZYSTKICH PLAY TEŻ

Pozdrawiam
Dzięki za wszelkie informacje udzielone mi.
Na razie się wyciszam.

#491493  autor: thonka
 23 lip 2011, 16:37
tarinQ pisze:oraz połączenie poza abo 39 GR DO WSZYSTKICH PLAY TEŻ
taaa... jasne...
Minuta połaczenia do abonentów lub uytkowników pozostałych Operatorów infrastrukturalnych oraz do abonentów lub uytkowników dostawców swiadczacych usługi telekomunikacyjne z wykorzystaniem sieci tych operatorów oraz abonentów lub uytkowników Cyfrowego Polsatu S.A. oraz do abonentów lub uytkowników dostawców swiadczacych usługi telekomunikacyjne z wykorzystaniem sieci tego operatora 0,59 zł z VAT
http://www.t-mobile.pl/r/repo1/document ... 110605.pdf

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#491543  autor: tarinQ
 23 lip 2011, 19:59
No to play 59 reszta wszystko się zgadza tak ja mówiłem.
Pomyłka :P

Ciekawe kiedy stanieje :-D :-D
  • Strona 98 z 217
  • 1
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 217
  • 1
  • 96