• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 97 z 182
  • 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 182

#566562  autor: musiolek
 10 lip 2012, 01:16
rtx pisze:Chociaż te Sony Ericssony oraz HTC Desire to pewnie niedostępne są.
Ja kilka dni temu, przy przenoszeniu numeru z Ery do Play (firma) brałem w eShopie Sony Ericssona Xperia mini pro więc ten model telefonu jest jak najbardziej dostępny w magazynie...

#566586  autor: PalonyLolek
 10 lip 2012, 09:28
Bardak - nie tylko dla wybranych, ale dostanie tylko ofertę limitowaną na której ma gorsze warunki niż przy normalnym przedłużeniu, to oferta specjalna dla klientów "w gorącej wodzie kąpanych".

HTC Desire s oraz Sony Ericssony takie jak: Neo v, Xperia mini pro, Live, Xperia ray są jak najbardziej aktualnie dostępne.

#566590  autor: bardak
 10 lip 2012, 09:37
PalonyLolek pisze:Bardak - nie tylko dla wybranych, ale dostanie tylko ofertę limitowaną na której ma gorsze warunki niż przy normalnym przedłużeniu, to oferta specjalna dla klientów "w gorącej wodzie kąpanych".

HTC Desire s oraz Sony Ericssony takie jak: Neo v, Xperia mini pro, Live, Xperia ray są jak najbardziej aktualnie dostępne.
To już jego zmartwienie.

#566601  autor: Sk_uter
 10 lip 2012, 10:12
przeznaczyc moge nawet tysiac, tylko chodzi o to, zeby potem jak najlepiej na tym wyjsc, bo zaraz na sprzedaz pojdzie :)

#566731  autor: Loka
 10 lip 2012, 21:07
Karlos20 pisze:Ruben, abo za 1 zł jest na czas nieokreślony, więc już po pierwszym okresie rozliczeniowym możesz skorzystać ze wszystkich benefitów, płynących z ofert RePlay dla indywidualnych oraz Dla Firm.

Czy ja dobrze rozumiem, jeżeli posiadam numer na kartę u innego operatora czy mogę wziąć abo za 1 zł (prywatnie) "Weź na próbę abonament za 1 zł! rozmawiaj ze wszystkimi w Play za 0 zł przez pół roku w każdej chwili możesz zrezygnować bez konsekwencji"
" a następnie wysłać wypowiedzenie po 3 miesiącach i czy jest możliwość otrzymania np takich warunków jak przedstawił RTX?
"Zebrałem, to co można uzyskać po wysłaniu wypowiedzenia (głównie słowa TRA_OL'a), czyli ofertę Parter Backoffice (na koncie 3 miesiące przed końcem umowy, jej pojawienie się zależy od uprawnień konsultanta CC).
Rabat w niej przyznawany jest na cały czas trwania umowy ( w ofercie SD, ALL i ALL MAX, Backoffice nie dotyczy Formuły 4.0). I tak:
wybierając ofertę SD 49 płacisz 29
wybierając ofertę SD 59 płacisz 49
wybierając ofertę ALL INC 59 płacisz 39
wybierając ofertę ALL INC 69 płacisz 59
wybierając ofertę ALL INC 89 płacisz 79
wybierając ofertę ALL INC MAX 65 płacisz 45
wybierając ofertę ALL INC MAX 75 płacisz 65
wybierając ofertę ALL INC MAX 95 płacisz 85"

#566747  autor: TRA_OL
 10 lip 2012, 21:57
Loka- Tak dobrze zrozumiesz.

#566836  autor: edzio
 11 lip 2012, 08:32
witam forumowiczów!
bardzo proszę o pomoc i poradę. Sprawa wygląda tak, pozostały mi niecałe 3 miesiące do zakończenia umowy, zadzwoniłem do nich, dopytałem co mi mogą zaproponować, zaproponowali to co na stronie, a więc złożyłem wypowiedzenie. Dziś przyszła taka informacja. Doradźcie mi proszę czy mogę jeszcze coś z nimi ugrać???

Pragniemy przekonać Pana do pozostania w naszej sieci. Specjalnie dla Pana przygotowaliśmy ofertę RePlay Stan Darmowy GU. W ramach Abonamentu LongPlay II 99 oferujemy nawet 750 minut do wszystkich sieci krajowych oraz zniżkę na Abonament w wysokości 20 zł. Umowa, którą polecamy trwałaby 24 miesiące.
Dodatkowo:
-25% rabat na Abonament przez 12 miesięcy,
-70 dodatkowych minut do wszystkich sieci,
-Stan Darmowy w Play przyznawany bezpłatnie na czas nieokreślony,
-promocyjny pakiet 100 minut do wszystkich sieci, przyznawany bezpłatnie przez okres 6 miesięcy lub pakiet 500 sms do wszystkich. Do powyższej promocji polecamy atrakcyjne telefony już od złotówki.

Istnieje również możliwość przedłużenia Umowy w ofercie bez telefonu.
Zachęcamy do wyboru Promocji RePlay Ekstra Stan Darmowy GU. Przez cały okres Umowy proponujemy nawet do 750 minut do wszystkich sieci krajowych za jedyne 49 zł zamiast 99 zł. Czas trwania Umowy to zaledwie 12 miesięcy.
Dodatkowo:
-promocyjny pakiet 100 minut do wszystkich, za darmo przez pierwsze 6 miesięcy,
-Stan Darmowy w Play przyznawany bezpłatnie na czas nieokreślony.

Dodam, że interesuje mnie bardziej oferta: RePlay All Inclusive Max 95zł, ale oni nie chcą słyszeć o jakichkolwiek rabatach do tej właśnie oferty lub też i na sam telefon. Brać ich na przeczekanie czy szukać nowej sieci?

#566839  autor: KC-KARLOS
 11 lip 2012, 08:37
Loka pisze:Czy ja dobrze rozumiem, jeżeli posiadam numer na kartę u innego operatora czy mogę wziąć abo za 1 zł (prywatnie) "Weź na próbę abonament za 1 zł! rozmawiaj ze wszystkimi w Play za 0 zł przez pół roku w każdej chwili możesz zrezygnować bez konsekwencji"
Zgadza się - jedna osoba = 1 kontrakt.
Ja już po pełnych dwóch miesiącach rozliczeniowych zmigrowałem z abo 1 zł na kartę, więc paradoksalnie RePlay może być już dostępny po pełnym i opłaconym abo.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#566872  autor: PalonyLolek
 11 lip 2012, 10:30
edzio pisze:Dodam, że interesuje mnie bardziej oferta: RePlay All Inclusive Max 95zł, ale oni nie chcą słyszeć o jakichkolwiek rabatach do tej właśnie oferty lub też i na sam telefon. Brać ich na przeczekanie czy szukać nowej sieci?
Bo to zależy jaką ofertę chciałbyś wybrać. Na razie nie mam takiej możliwości, ale przy All inclusive MAX na całą umowę (24 msc.) możesz dostać te 20zł obniżki.

#566899  autor: jasiu82
 11 lip 2012, 12:54
Może ja dodam swoje trzy grosze.
30.06.2012 (sobota) zadzwoniłem do CC, gdzie mi przedstawiono ofertę. Interesuje mnie (żonę) Samsung Wave 3. Chłopaczek na lini powiedział, że super świetnie i w abonamencie co mi pasował za 69 zeta All Inclusive Samsung Wave kosztuje 29 zeta. Abonament optymalny, nie za maly nie za duży - w sam raz. Powiedziałem, że zadwonie w niedzielę. Konsultant odparł, że nie pracuje w niedzielę (myślę sobie - zarobi sobie chłopak - to poczekam) i umówiliśmy się na następną sobotę 7 lipca (w ciągu tygodnia nie mam czasu się tym zajmować). Wsiadłem w fure i przejechałem się po operatorach komórkowych. Bez porównania, zwykłe abonamenty w play są najlepsze ale jeśli chodzi o formułę czyli dzwonienie na ful maxa – niestety Orange wygrywa. Umowa bodajże na 18 miesięcy bez telefonu (nie ma z telefonem). Płacisz 80 zeta (przy przeniesieniu numeru) i dzwonisz ile fabryka dała nawet na stacjonarne, tylko za neta trzeba płacić 2Gb 19 zł.
Doczekałem się soboty, telefon milczy. Dzwonię ja. Szmatka gadka i okazało się, że telefon Wave 3 podrożał o 300 złociszy! I jest koniec promocji na niego ble ble ble. Chamstwo myślę. Oczywiście ciśnienie i tętno 180. To ja dobry wójek poczekałem cały tydzień żeby konsultant dostał większą wypłatę i zrobiłem się w frajera?! Przekalkulowałem szybko, na alledrogo tel nowy za około 800 zł. I Abonament w pleju za 70 zeta z telefonem za 330 mi sie nie kalkuluje z umową na 24 miechy. Rzecze konsultantowi na telefonie wkrwiony jak 150, że gdybym wiedział o jakieś promocji, co to ma ze mnie frajera zrobić, napewno bym zamówił to co chcę w sobotę u innego konsultanta nie bacząc na jego premie. I żona by już mogła sobie rysować kolejny ale tym razem metalowy telefon w torebce wypchanej chyba cegłami bo tam nie zaglądam.
Konsultant grzecznie wysłuchał moich rozczeń, zaproponował mi jeszcze abonament przez pierwszy rok za 70 a drugi za 80 z dużą ilością minut, których nie potrzebuję. Odparłem, że wolę przejść do orange i niech sobie żona usktecznia toważyskie życie telefoniczne bez obaw o rachunek a telefon sobie kupię na alledrogo – bo jakieś zasady muszą obowiązywać.
A, że sam pracowałem za niepamiętnych czasów studenckich, bardzo pięknych zresztą, na infolinii to wiem, że konultanci mają naprawdę gdzieś problemy całego świata i trzeba być miłym i zwięzłym.
Konsultant sporządził notatkę i posłał prawdopodobnie do BO z konkretum zapytaniem czy dostanę łejwa 3 z cena 29 zeta jak było to przed tygodniem na promocji.
Do teraz się nie odezwali.
Jak się odezwą, dam znać.
Pozdro.

#566930  autor: michau1988
 11 lip 2012, 15:25
Witam

Umowa kończy mi się na początku października i chciałbym się dowiedzieć jak przebiega procedura wypowiedzenia umowy.
Na stronie playa w dziale obsługi klienta nie znalazłem żadnego wzoru, więc po chwili z google wyczarowałem takie coś:

http://www.blogplay.eu/wp-content/uploa ... yjnych.pdf

Czy muszę wpisywać powód? Oraz co z podpisem, pieczątką sprzedawcy?

Ewentualnie po wypełnieniu tego wniosku jaka jest najszybsza droga? Kilka stron wcześniej widziałem, że ktoś napisał o skanie na maila - [email protected]

Po wysłaniu co dalej? Jeśli nadal nie dostanę satysfakcjonującej oferty to czy na początku października umowa się zakończy a ja otrzymam swój numer na karcie w ofercie Fresh i tak zakończy się moja przygoda z PLAY? Nie chciałbym żadnych nieporozumień i utrudnień dlatego będę wdzięczny za każdą pomoc.

pozdrawiam

#566951  autor: pumpkin_bomb
 11 lip 2012, 17:21
Idziesz do salonu, wypowiadasz umowę, składasz parafkę i dostajesz kopię wypowiedzenia. U mnie już następnego dnia pojawiła się oferta dla uciekiniera, ale była tak lipna, że napisałem im swoją propozycję i czekam na odpowiedź.

#566979  autor: Sk_uter
 11 lip 2012, 19:39
koniecznie napisz, aby wypowiedzieli umowe z dniem zakonczenia umowy, bo ja wyslalem i juz chcieli mi za miesiac zakonczyc i kare naliczyc, ale dzisiaj wszystko sie wyjasnilo i juz oferta na mnie czeka, jutro chyba przedluzam :)

#567073  autor: tupta
 12 lip 2012, 09:49
Ja właśnie wczoraj wypowiedziałem umowę w salonie i czekam na reakcje play. Zobaczymy co z tego wyjdzie :)

#567076  autor: pakierhakierxd
 12 lip 2012, 10:05
No ciekawe,fajnie by było gdybyś dostał jakiś fajny rabat na abonament np. 20zł :D

Pozdrawiam :)

#567104  autor: tupta
 12 lip 2012, 12:41
no mam nadzieję, że zaoferują coś ciekawego :)

#567111  autor: Sk_uter
 12 lip 2012, 13:50
ok ja dzis zamowilem to co chcialem, AIM 65 za 45zl + s+ za 149zl

jak zaczelem jej gadac o ofertach to z usmiechem zapytala czy jestem konsultantem play czy pracowalem w play, ze wszystko wiem o ofertach.

#567114  autor: PalonyLolek
 12 lip 2012, 13:54
Sk_uter pisze:s+ za 149zl
Bardzo ładnie ceny spadły dzisiaj na ten telefonik, więc też polecam.

Jeśli chodzi o ofertę GU z telefonem to ostatnio nie ma problemu z otrzymaniem 20zł rabatu akurat :mrgreen:

#567115  autor: tupta
 12 lip 2012, 13:56
o to dobrze, również się czaję na ten telefon :D
a właśnie, długo się czeka na kontakt ze strony play po wypowiedzeniu umowy? (wiem mogą w ogóle nie zadzwonić, ale do tych którzy dzwonili to mogą sie wypowiedzieć :) )

#567123  autor: Sk_uter
 12 lip 2012, 14:39
do mnie zadzwonili po 2 lub 3 dniach od wyslania :)
  • Strona 97 z 182
  • 1
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 182
  • 1
  • 95
  • 96
  • 97