zygikuleczka pisze:ivona pisze:znający sprawy bo pewnie nawet czytać mu sie nie chciało wcześniejszych postów
Tak po prawdzie to dla Ciebie teraz liczy się tylko to aby mieć dobre warunki na kolejne dwa lata. Także nawet jak nie zagłębi się w Twoją sprawę to ważne abyś była zadowolona z warunków.
Generalnie to rozumiem Twoje nastawienie bo sam kiedyś walczyłem o podobną sprawę z innym operatorem.
No właśnie chyba moje nastawienie było problemem. gdy wydzwaniałam i dowiadywałam się niczego właściwie nie wnoszącego tylko że im przykro i mam czekać odpowiadałam że ok, trudno, poczekam nie spieszy mi się mocno bo jeszcze mam starą umowę ...no i stwierdzili że jak ktoś tyle czeka i jest zwodzony i dalej jest miły to można go widocznie olać, ewentualnie sam później przypełznie

przynajmniej na dzień dzisiejszy dlatego tak radykalnie zmieniłam nastawienie...bo bardzo nie lubię gdy ktoś wykorzystuje fakt że staram sie być zazwyczaj miła i ugodowa. Ale wszystko ma swoje granice:)
Na dodatek ta moja oferta przedłużeniowa nie wiem czy była tak korzystna, nie lubię sie targować i to była właściwie pierwsza oferta która konsultant lekko zmodyfikował gdy się zawahałam więc nie uważam żebym była bardzo wymagającą klientką
[ Dodano: 2012-07-02, 11:08 ]
PalonyLolek pisze:Ivona a jaką tą ofertę chcesz to zadzwoni ktoś odemnie do Ciebie po prostu i załatwimy sprawę.
Napiszę później, ok? teraz niestety dzidzi mi utrudnia a jest chore...pewnie dlatego zdecydowałam sie pierwszy raz załatwiać coś przez telefon bo jestem w domu uziemiona od prawie pół roku:)