• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 93 z 182
  • 1
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 182

#564499  autor: pakierhakierxd
 01 lip 2012, 08:50
10zł w ciągu 2 lat daje 240zł a to wg mnie nie jest mało.

Pozdrawiam :)

#564501  autor: ivona
 01 lip 2012, 09:10
Nawet jeśli tylko w jednym miesiącu mieli by mi doliczyć tą dychę to i tak za dużo, bo dlaczego ja mam płacić za czyjeś olewanie i zaniedbania?? Ja umowę przedłuzałam w końcu prawie dwa miesięce temu więc ani złotówki więcej nie mam zamiaru dokładać do tego interesu. Jak najszybciej wypowiadam umowę i tyle. Ponieważ w odpowiedzi na reklamację otrzymałam odpowiedź że takich telefonów już nie ma i tyle ...Nic więcej. Więc nie widzę innego wyjścia. A nie mam zamiaru składać kolejnej żeby znów nie musieć czekać nie wiadomo ile i to na takie głupie odpowiedzi play

#564509  autor: dryot
 01 lip 2012, 10:51
Ja przed dwoma dniami złożyłem rezygnację po rozmowie z konsultantem który nie zaoferował niczego ponad standard. Teraz dostałem ofertę:
Pragniemy przekonać Pana do pozostania w naszej sieci. Specjalnie dla Pana przygotowaliśmy ofertę RePlay Stan Darmowy GU. W ramach Abonamentu LongPlay II 99 oferujemy nawet 750 minut do wszystkich sieci krajowych oraz zniżkę na Abonament w wysokości 20 zł. Umowa, którą polecamy trwałaby 24 miesiące.
Dodatkowo:
-25% rabat na Abonament przez 12 miesięcy,
-70 dodatkowych minut do wszystkich sieci,
-Stan Darmowy w Play przyznawany bezpłatnie na czas nieokreślony,
-promocyjny pakiet 100 minut do wszystkich sieci, przyznawany bezpłatnie przez okres 6 miesięcy lub pakiet 500 sms do wszystkich. Do powyższej promocji polecamy atrakcyjne telefony już od złotówki.
Oraz drugą:
Istnieje również możliwość przedłużenia Umowy w ofercie bez telefonu.
Zachęcamy do wyboru Promocji RePlay Ekstra Stan Darmowy GU. Przez cały okres Umowy proponujemy nawet do 750 minut do wszystkich sieci krajowych za jedyne 49 zł zamiast 99 zł. Czas trwania Umowy to zaledwie 12 miesięcy.
Dodatkowo:
-promocyjny pakiet 100 minut do wszystkich, za darmo przez pierwsze 6 miesięcy,
-Stan Darmowy w Play przyznawany bezpłatnie na czas nieokreślony.
Obie mi nie pasują, mnie interesuje all inclusive max 75 lub 95 z telefonem lub bez i jakimś sensownym rabatem. Czy mógłbym prosić któregoś z obecnych tutaj konsultantów Play żeby przyjrzeli się mojej sprawie? Podam na PW potrzebne dane. Pozdrawiam.

#564640  autor: PalonyLolek
 02 lip 2012, 08:57
ivona pisze:W razie czego zrobi dużą różnicę ponieważ już dawno powinnam mieć nową umowę lub dawno bym się przeniosła ale przez olewanie i zwodzenie ze strony play dalej tkwie w starej umowie. Więc zrobi duża różnicę bo ta sytuacja zaistniała tylko i włącznie z winy BOK play i dlaczego ja za to miała bym płacić choć te 10 zł, więcej??!!
Zaniedbanie jest tylko Twoje, to jest TWOJA umowa i to TY powinnaś się nią zająć. Rabatu Ci nie odejmą.

#564644  autor: zygikuleczka
 02 lip 2012, 09:28
ivona pisze:dlaczego ja za to miała bym płacić choć te 10 zł, więcej??!!
Załatw ich w takim razie i zapłać 10 zł mniej:) Tak to niestety jest, że nie zawsze jest szansa ugrać swoje. Zapewne ta oferta której dotyczy reklamacja była dobra ale coż.... Skoro kończy się jesteś w dobrej sytuacji. Masz możliwość wyboru. Zresztą w tym temacie są podane informacje o dostępnych ofertach. Nic tylko decydować.
pakierhakierxd pisze:a to wg mnie nie jest mało
:-D

#564648  autor: ivona
 02 lip 2012, 10:03
PalonyLolek pisze:
ivona pisze:W razie czego zrobi dużą różnicę ponieważ już dawno powinnam mieć nową umowę lub dawno bym się przeniosła ale przez olewanie i zwodzenie ze strony play dalej tkwie w starej umowie. Więc zrobi duża różnicę bo ta sytuacja zaistniała tylko i włącznie z winy BOK play i dlaczego ja za to miała bym płacić choć te 10 zł, więcej??!!
Zaniedbanie jest tylko Twoje, to jest TWOJA umowa i to TY powinnaś się nią zająć. Rabatu Ci nie odejmą.
Jakie moje zaniedbanie !! Ja dwa razy przedłużałam umowę przez BOK ale w play maja taki syf ze do teraz nie mam przedłużonej!! Może na kolanach mialam sie isc prosic bo MOJA umowa MOJ problem!!!! ??

[ Dodano: 2012-07-02, 10:09 ]
zygikuleczka pisze:
ivona pisze:dlaczego ja za to miała bym płacić choć te 10 zł, więcej??!!
Załatw ich w takim razie i zapłać 10 zł mniej:) Tak to niestety jest, że nie zawsze jest szansa ugrać swoje. Zapewne ta oferta której dotyczy reklamacja była dobra ale coż.... Skoro kończy się jesteś w dobrej sytuacji. Masz możliwość wyboru. Zresztą w tym temacie są podane informacje o dostępnych ofertach. Nic tylko decydować.
pakierhakierxd pisze:a to wg mnie nie jest mało
:-D

Reklamacja dotyczyła głównie tego że anulowano aż dwukrotnie zamówienie i nawet znać nie dano o tym . Nie upierałam się przecież przy tej konkretnej ofercie a tym bardziej przy tym konkretnym modelu telefonu tylko mogli poinformować mnie o tym jak tylko zauważyli że dali mi ofertę nie do zrealizowania. Po prostu kompletna olewka z ich strony i tyle.

#564649  autor: zygikuleczka
 02 lip 2012, 10:09
Jakie moje zaniedbanie !!
Spokojnie-nie ma sensu się denerwować. A co odp. w pismie reklamacyjnym na Twoje zarzuty?

Co do meritum to jeśli chcesz przedłużyć nadal napisz maila przez play24, że jesteś zainteresowana ofertą i prosisz o ich propozycję. Po mailu powinien się z Tobą skontaktować ktoś w miarę ogarnięty i wprowadzić ofertę, która zamówisz.

#564652  autor: PalonyLolek
 02 lip 2012, 10:24
ivona pisze:Jakie moje zaniedbanie !! Ja dwa razy przedłużałam umowę przez BOK ale w play maja taki syf ze do teraz nie mam przedłużonej!! Może na kolanach mialam sie isc prosic bo MOJA umowa MOJ problem!!!! ??
Przecież operator do Ciebie na kolanach nie przyjdzie to nie tak działa, takie roszczeniowe podejście masz jakby cały Play zarabiał tylko na Twoim abo.

Nie zadzwonili to Ty dzwonisz i masz sprawę z głowy.
 #564654  autor: Zuzka321
 02 lip 2012, 10:28
witam :)
właśnie trafiłam na to forum. Kończy mi się umowa z końcem lipca, mam obecnie abonament 30 zł, szukam czegoś w zbliżonej cenie, ale chciałabym jakiegoś smartfona, np. Sony Ericsson Xperia mini pro - ile mogę ugrać składając wypowiedzenie? Myślałam o abonamencie RePlay All Inclusive 39 z rabatem 10 zł i jakimś rabatem na telefon

#564655  autor: wonski
 02 lip 2012, 10:33
TRA_OL, sprawdź PW

#564656  autor: pakierhakierxd
 02 lip 2012, 10:36
Rabatu nie telefon raczej nie będzie jak coś to zniżka na abo pewnie tak jak wcześniej 25 % -10 miesięcy.

Pozdrawiam :)

#564657  autor: ivona
 02 lip 2012, 10:38
PalonyLolek pisze:
ivona pisze:Jakie moje zaniedbanie !! Ja dwa razy przedłużałam umowę przez BOK ale w play maja taki syf ze do teraz nie mam przedłużonej!! Może na kolanach mialam sie isc prosic bo MOJA umowa MOJ problem!!!! ??
Przecież operator do Ciebie na kolanach nie przyjdzie to nie tak działa, takie roszczeniowe podejście masz jakby cały Play zarabiał tylko na Twoim abo.

Nie zadzwonili to Ty dzwonisz i masz sprawę z głowy.
Ależ ja właśnie dzwoniłam i to kilkakrotnie a jak wiadomo płaci sie za połączenia. jedno to pół biedy ale kilka czy kilkanaście to juz przegięcie a i tak nie załatwiłam bo tam każdy albo nie w temacie albo mówi co innego itd!! Roszczeniowe podejscie mam dopiero teraz gdy wycofano moje przeniesienie- bo po to sami wydzwaniali , a potem olano!! A to ja musiałam wydzwaniać w tej sprawie i już zwyczajnie mam dość i nie widzę w tym żadnej mojej winy bo wszystko zaczęłam załatwiać już dwa miesiące przed końcem umowy!!

#564658  autor: zygikuleczka
 02 lip 2012, 10:42
Zuzka321, trochę wcześniej ktoś pisał, że jakaś tam zniżka na tel może się pojawić. Tak czy inaczej złożyć rezygnacje można. To nic nie kosztuje.

5XX XXX XXX: Plus :arrow: Orange :arrow: Play :arrow: T-mobile
6XX XXX XXX: T-mobile :arrow: Nju mobile :arrow: Play

#564659  autor: PalonyLolek
 02 lip 2012, 10:44
Zuzka321 pisze:Myślałam o abonamencie RePlay All Inclusive 39 z rabatem 10 zł i jakimś rabatem na telefon
Przy niższych abo maksymalnie 50zł jeśli chodzi o zniżkę na telefon.

#564660  autor: ivona
 02 lip 2012, 10:45
zygikuleczka pisze:
Jakie moje zaniedbanie !!
Spokojnie-nie ma sensu się denerwować. A co odp. w pismie reklamacyjnym na Twoje zarzuty?

Co do meritum to jeśli chcesz przedłużyć nadal napisz maila przez play24, że jesteś zainteresowana ofertą i prosisz o ich propozycję. Po mailu powinien się z Tobą skontaktować ktoś w miarę ogarnięty i wprowadzić ofertę, która zamówisz.
Tylko stwierdzono że nie ma takich modeli telefonów i na tym koniec. krótko i zwięźle. A nie pisałam reklamacji w formie zarzutów tylko raczej prośby o wyjaśnienie tej sprawy. Może to był błąd??
I jak nie ma sensu się denerwować jak przyjdzie gosc nie znający sprawy bo pewnie nawet czytać mu sie nie chciało wcześniejszych postów ani zapytać jak to dokładnie wyglądało i pierdoły wypisuje:)

#564662  autor: zygikuleczka
 02 lip 2012, 10:51
ivona pisze:znający sprawy bo pewnie nawet czytać mu sie nie chciało wcześniejszych postów
Tak po prawdzie to dla Ciebie teraz liczy się tylko to aby mieć dobre warunki na kolejne dwa lata. Także nawet jak nie zagłębi się w Twoją sprawę to ważne abyś była zadowolona z warunków.

Generalnie to rozumiem Twoje nastawienie bo sam kiedyś walczyłem o podobną sprawę z innym operatorem.

5XX XXX XXX: Plus :arrow: Orange :arrow: Play :arrow: T-mobile
6XX XXX XXX: T-mobile :arrow: Nju mobile :arrow: Play

#564664  autor: PalonyLolek
 02 lip 2012, 10:59
Ivona a jaką tą ofertę chcesz to zadzwoni ktoś odemnie do Ciebie po prostu i załatwimy sprawę.

#564665  autor: ivona
 02 lip 2012, 11:05
zygikuleczka pisze:
ivona pisze:znający sprawy bo pewnie nawet czytać mu sie nie chciało wcześniejszych postów
Tak po prawdzie to dla Ciebie teraz liczy się tylko to aby mieć dobre warunki na kolejne dwa lata. Także nawet jak nie zagłębi się w Twoją sprawę to ważne abyś była zadowolona z warunków.

Generalnie to rozumiem Twoje nastawienie bo sam kiedyś walczyłem o podobną sprawę z innym operatorem.
No właśnie chyba moje nastawienie było problemem. gdy wydzwaniałam i dowiadywałam się niczego właściwie nie wnoszącego tylko że im przykro i mam czekać odpowiadałam że ok, trudno, poczekam nie spieszy mi się mocno bo jeszcze mam starą umowę ...no i stwierdzili że jak ktoś tyle czeka i jest zwodzony i dalej jest miły to można go widocznie olać, ewentualnie sam później przypełznie :mrgreen: przynajmniej na dzień dzisiejszy dlatego tak radykalnie zmieniłam nastawienie...bo bardzo nie lubię gdy ktoś wykorzystuje fakt że staram sie być zazwyczaj miła i ugodowa. Ale wszystko ma swoje granice:)
Na dodatek ta moja oferta przedłużeniowa nie wiem czy była tak korzystna, nie lubię sie targować i to była właściwie pierwsza oferta która konsultant lekko zmodyfikował gdy się zawahałam więc nie uważam żebym była bardzo wymagającą klientką

[ Dodano: 2012-07-02, 11:08 ]
PalonyLolek pisze:Ivona a jaką tą ofertę chcesz to zadzwoni ktoś odemnie do Ciebie po prostu i załatwimy sprawę.
Napiszę później, ok? teraz niestety dzidzi mi utrudnia a jest chore...pewnie dlatego zdecydowałam sie pierwszy raz załatwiać coś przez telefon bo jestem w domu uziemiona od prawie pół roku:)

#564668  autor: Zuzka321
 02 lip 2012, 11:13
PalonyLolek pisze:
Zuzka321 pisze:Myślałam o abonamencie RePlay All Inclusive 39 z rabatem 10 zł i jakimś rabatem na telefon
Przy niższych abo maksymalnie 50zł jeśli chodzi o zniżkę na telefon.
A co mi możesz zaproponować z abonamentem nie przekraczającym 35 zł i jakimś ciekawym smartfonem do 100 zł? (rozumiem że jesteś z DU Play :)

#564670  autor: PalonyLolek
 02 lip 2012, 11:18
Zuzka321 pisze:A co mi możesz zaproponować z abonamentem nie przekraczającym 35 zł i jakimś ciekawym smartfonem do 100 zł? (rozumiem że jesteś z DU Play
To czy ciekawy smartfon czy nie to już ewidentnie kwestia gustu :wink:

Popatrz na stronie jakie by Cię interesowały i wyślij mi na PW zobaczymy co można zrobić, ok?
  • Strona 93 z 182
  • 1
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 182
  • 1
  • 91
  • 92
  • 93