wojtek10611kolego to jest publiczne forum wiec waz slowa...
jednak wujek "z glownego salonu" nie pomogl, a na telefonach nie da sie zarobic 1500zl?
wojtek10611 pisze:Nie podpisywałem, żadnej umowy przez internet. Konsultant zadzownił do mnie telefonicznie !! powtarzam TELEFONICZNIE gdybyś nie widział tego wyrazu,
w kontekscie przedluzenia w ofercie dla osob indywidualnych nie ma znaczenia czy to telefonicznie czy przez internet i pewnie o to chodzilo uzytkownikowi
SACZI. w przypadku zalatwienia takich rzeczy "na odleglosc" przysluguje konsumentom prawo do odstapienia od takiej umowy. zamiast sie pieklic ochlon...
jezeli natomiast nie wiesz czym jest skrot PTC to o czym my w ogole rozmawiamy skoro nawet nie wiesz z jaka firma masz podpisana umowe o swiadczenie uslug telekomunikacyjnych?
cos mi sie zdaje, ze jestes "pomocnym synkiem" ktory mysli, ze "wie lepiej" jak zalatwic sprawe...
jezeli rzeczywiscie nic nie bylo robione i bylo tak jak piszesz to reklamacja powinna zalatwic sprawe, i twoje wylewanie w niewybrednych slowach zali nic tu nie pomoze, a wrecz przeciwnie tylko negatywnie nastawia nas do twojej osoby.
Podpisując umowe przez internetr masz prawo do 10 dni z niej zrezygnowac bez podawania przyczyny. Po prostu odsyłasz umowę i koniec.
nie ma, bo o ile dobrze pamietam mial jakis niski abonament firmowy, a firm nie obowiazuja przepisy o zakupach na odleglosc.