Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Sieć
p4
Słyszałam że niestety trzeba odczekać ten miesiąc ...ale skoro da się inaczej to muszę to sprawdzić:) . Ale niewiem czy podczas rozpatrywania reklamacji mogę coś załatwiać...a że telefony w Orange są o ok. 200-300zł tańsze przy podobnych abonamentach to na dzień dzisiejszy nie mam się nad czym zastanawiaćwaeren pisze:Nie musisz się przenosić z miesięcznym okresem wypowiedzenia, na formularzu przeniesienia niech zaznaczą że w ciągu jednego dnia roboczego i po temacie. Ja już dwa numery tak przeniosłem, jeden był już po umowie, na drugim był ponad miesiąc jeszcze umowy ale na żadnym problemu, ani kary nie było
To byś musiała zerknąć w warunki promocji, no ale w razie czego 10 zł to dużej różnicy Ci nie zrobi.ivona pisze:ów rabat 10zł również jako koniec promocji??
W razie czego zrobi dużą różnicę ponieważ już dawno powinnam mieć nową umowę lub dawno bym się przeniosła ale przez olewanie i zwodzenie ze strony play dalej tkwie w starej umowie. Więc zrobi duża różnicę bo ta sytuacja zaistniała tylko i włącznie z winy BOK play i dlaczego ja za to miała bym płacić choć te 10 zł, więcej??!!zygikuleczka pisze:To byś musiała zerknąć w warunki promocji, no ale w razie czego 10 zł to dużej różnicy Ci nie zrobi.ivona pisze:ów rabat 10zł również jako koniec promocji??