Witam, konczy mi sie umowa z t-mobile 23.05.20, okres rozliczeniowy mam do 5 dnia miesiąca. Abonament na firme, jeden telefon, aktualna konczaca sie oferta HR1_T3_BL_36. Obecnie płace 99,94 zł abonament, telefon samsung s8 od tmobile ( telefon o.k, bateria trzyma pól dnia ew. nowy tel np, redmi note pro).
Interesuje mnie cos nowego na firmę, może byc też na karte jak bedzie korzystnie.
Konczy mi sie rownież umowa z operatorem multimedia na tv i internet w obecnym mieszkaniu a za o.k rok - póltora planuje przeprowadzke do domu w tym samym miescie ( Płock).
Zastanawiam sie nad ofertą na telefon plus internet z routerem ( 4 osoby korzystające z sieci, streaming video, xbox) tak zeby zrezygnować z kablówki i internetu stacjonarnego ( koszt o.k 100 zł mies).
Nie wiem tylko czy internet gsm podoła takiej ilości danych i szybkości w stos do np. oferty kablówki?
Prosze o pomoc czy negocjowac z tmobile utrzymanie czy migrowac do konkurencji, na jaki rabat moge liczyc w tmobile.
Znalazlem oferte na abonament z Lajt mobile dla firm xl 45 zl netto z bonusem krajowym ( 65zl bez bonusu ), 100 gb danych plus 200gb noc, umowa na 12 mies rabat 50% 3 mies, do tego 6 gb danych roaming. Nie wiem tylko jak z jakoscią połaczeń i internetu nie znam operatora.
Jezeli mozecie cos podpowiedzieć, dziekuje.