zygikuleczka - Puknij się to Ty w tę głowę, co masz w avatarze. Wcale tego nie oznacza, ale sam postawiłeś siebie w roli konsultanta, a mnie w roli złego klienta.
Nie nowe okoliczności, czytaj ze zrozumieniem, nie „nie oddzwoniła żeby powiedzieć, że telefony tanieją”, ale nie oddzwoniła poinformować, czy są na stanie i kiedy ewentualnie wyśle aneks i telefon. Zresztą, gdyby pani do mnie oddzwoniła, jak się umawialiśmy, to grzecznie bym zapytał o możliwość zmiany cennika i gdyby okazało się, że w rzeczy samej cennika nie znała, to bym moje (wylane w sumie tutaj, a nie do Niej) pretensje, zaraz cofnął i przeprosił. Ale jak na razie mam większe do pani zarzuty, że wstrzymała mój aneks i mnie pozostawiła bez niczego. I nie mów, że wymyślam co post co innego, bo jak na razie prowadzimy dyskusję na argumenty i fakty – gdybym był tak miły, to bym Ci nawet przesłał skan umowy z datą i warunkami, jakie dziś dogadałem. Co do danych tego konsultanta to szybko tłumaczę – to była ironia. Nie musisz mi się tłumaczyć, kogo krytykowałeś, ale mówią, że winny się tłumaczy.
„sprzedawanie tu i teraz” – a co by się stało, gdyby sprzedała dzień później, wtedy już bardziej zadowolonemu klientowi? Premia dla pani, o którą tak walczysz, zmalałaby? A konsultanta (może trafię na Ciebie) zapytam za każdym razem, czy w przyszłości niedalekiej nie planują zmian. Dla mnie to jasne jak słońce, bo intencje mam czyste i pytam prosto z mostu. Forum nie zaśmiecam, współczucia nie szukam (mam przecież swoich chłopków roztropków), a wątek ze wstrzymaniem procedury przedłużenia i ceną to nawet przydatny jest, nie uważasz? Bo jednak to dość zaskakujące, że jeszcze dwa dni temu miałem dostać telefon za 239 zł, a dziś dostaję za 99. Dobra, pozdrawiam Cię miło, temat kończę – dostałem co chciałem, z forum znikam.
saczi – jeszcze raz napiszę, że „oszusta” to nie ja wywołałem do tablicy, a umowę przedłużyłem, bo jak po przeczytaniu nie zrozumiałeś, rozmawiałem już z inną panią, co dała mi lepsze ceny telefonów. A tekst jak tekst, odpowiedź na Twoje niewychowanie.
Dzięki pozostałym za uwagi i dzielenie się informacjami, w szczególności autorowi założonego tematu – choć na pierwszej stronie można już śmiało wprowadzić nowe warunki dla przedłużających. Gwoli przypomnienia co ja dostałem – R60 za 54.90 (500 min, 1 GB), do tego nielimitowane rozmowy po T za 4.99 zł i telefon LG L9 za 99 zł (co jest dla mnie zdziwieniem, ale zadowalającym i służę dowodem zakupu od kuriera).