Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
No ja też pisałem o Nowej Erze Domowejwaeren pisze:Mam dokładnie tak jak Ty, tylko do odbierania mam domowy, w ogóle nie dzwonię. Udało mi się wynegocjować 120 min za 15 PLN, umowa na rok, ale jeszcze od Ery a nie od Tosachorzow pisze:A czy wynegocjowałeś coś ciekwszego (czyt. tańszago) niż 25 zł za 150 min. na 18 m-cy? Telefon służy w zasadzie do odbierania połączeń więc szukam najtańszego rozwiązania, no i najlepiej na rok, ale coś tu czytałem że nie ma już takich aneksów
Przecież na poprzedniej stronie dokładnie odpisałem, co jest jeszcze nie jasne?mister pisze:Dzięki za odpowiedź st.konsultant, ale chodzi mi czy za te 49zł to nielimitowane są rozmowy i smsy czy tylko rozmowy?
Pientka pisze:Pisaliście o możliwości wykorzystania minut na rzecz MBtów 1min = 1MB. Jak to wygląda w sytuacji gdy ma się pakiet 100/300MB bez limitu danych tylko z obniżeniem transferu?
tylko rozmowy. nie ma smsow. oferta z smsami jest tylko bez telefonu.mister pisze:Tak to jest jasne co napisałeś, ale w ofercie z telefonem jest opcja tylko za 49zł i jak jest w niej?
nie mozna.braass pisze:Chciałbym przedłużyć umowę z taryfa multimedialna za 49 PLN i do tego wziąć pakiet Sieć Rodzinna za 9 PLN. I jak rozumiem tej kwoty 58 PLN nie da się obniżyć?