torture pisze:akslow: Dokładnie to samo. Już miałem zaplanowane - dzwonię do BOA, potwierdzają, że K500 za 99zł, jadę do salonu, podpisuję aneks i biorę nowy telefon. No i się przeliczyłem...
Kurierem tez jest wygodnie
[ Dodano: 2007-08-27, 11:54 ]
Witam
Dziękuję za nadesłaną korespondencję.
Pragnę jednak poinformować, że oferty na przedłużenie umowy są przygotowywane indywidualnie dla konkretnego numeru telefonu. Dlatego zadane pytanie wymaga sprawdzenia sytuacji na koncie abonenckim. W związku z tym proszę o ponowienie korespondencji z podaniem następujących danych:
- numer telefonu
- hasło abonenckie lub PUK1 lub Erakod
- informację, na kogo jest zarejestrowany telefon.
Zapewniam, że po otrzymaniu uzupełnionej korespondencji będę mógł udzielić stosownych wyjaśnień.
oto co dostalem
odpisalem :
Ja tylko pytam kiedy cennik na stronie będzie zaktualizowany, żeby wyrównać ceny w stosunku do nowych abonentow które przykładowo mogą mieć telefon K550i za 1zl i to już w taryfie za 30zl lub przy 3 ofertach tez za 1zl. Podczas gdy ja (dzwoniłem rano do panstwa) otrzymuje cene za ten sam telefon 199zl również przy 3 ofertach. To jakis paradoks. Oczywiscie szanuje ze zaproponowali mi panstwo cene 16.50 za oferte jednak chciałbym moc jeszcze zakupic nowy telefon w takiej cenie jaka maja nowi abonenci. Stad moje pytanie kiedy oferta dla stalych abonentow zostanie zaktualizowana.