• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 88 z 217
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 217

#482391  autor: tarinQ
 16 cze 2011, 11:55
Na koncie BOA mam do wyboru z tel i bez tel... Tylko ze standardowa oferta.. bez żadnej zniżki
Taka mnie nie interesuje.:)
A co do ofert to te nowe co na www są to nie utarguje raczej??

To jak załatwić aby mi wysłali taryfy ze zniżkami.???

#482392  autor: thonka
 16 cze 2011, 11:59
w iBOA nie mozna dostac znizek.... jakbys przeczytal uwaznie pierwsza strone to bys o tym wiedzial...

znizki mozna uzyskac tylko przez telefon i piszac, a czy konsultantowi bedzie sie chcialo Tobie odpisac czy zadzwoni to juz loteria.
nie jest tez powiedziane, ze jak dzwoni 602900 to odrazu dzwonia w sprawie przedluzenia.

jak dostac znizki - kombinowac. zadzwonic raz, drugi, trzeci. napisac rowniez iles razy, mozesz tez odpisac, ze taka oferta jest dla Ciebie niezadowalajaca i przytoczyc oferte konkurencji.
jest duzo pomyslow.

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#482393  autor: tarinQ
 16 cze 2011, 12:01
W takim razie spróbuje im napisać zobaczymy co mi odpiszą.

Do 40 zł tak jak teraz to jakie taryfy mam szanse dostać?? Tzn ile min wchodzi w skład??
Bo jeszcze luknę na ofertę konkurencji. Nie ma sensu dużo płacić jak nie wygadam tego:)

#482395  autor: thonka
 16 cze 2011, 12:06
znow pierwsza strona... naprawde to nie boli a WSZYSTKO jest tam napisane gdzie szukac oferty i jakie odstepstwa od niej sa mozliwe.

jezeli 40zl jest sztywne to zostaje tylko najnizsza opcja za 25zl (zamiast 29zl). 100 minut do wszystkich. dodatkowo mozesz aktywowac wymienione na stronie nizej pakiety:
http://www.t-mobile.pl/pl/indywidualni/ ... en_telefon

chyba ze interesuje Ciebie paczka internetowa to za 29zl masz polowe minut ale za to 100mb i troche tansze telefony.

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#482457  autor: mister
 16 cze 2011, 17:12
Witam,

a powiedźcie mi jak to jest z tym abonamentem 49zł do wszystkich w T. Czy smsy też się w to wliczają czy też nie?

Na stronie Tmobile/biznes jest oferta że 39zł bez telefonu i nielimit. rozmowy plus sms a jak w pierwszym wypadku?

pozdrawiam :)

#482460  autor: st.konsultant
 16 cze 2011, 17:41
mister pisze:Witam,

a powiedźcie mi jak to jest z tym abonamentem 49zł do wszystkich w T. Czy smsy też się w to wliczają czy też nie?

Na stronie Tmobile/biznes jest oferta że 39zł bez telefonu i nielimit. rozmowy plus sms a jak w pierwszym wypadku?

Pytasz o to?

http://www.t-mobile.pl/pl/indywidualni/ ... niz_koszty

Za 39 (Zawsze rozmawiaj) same rozmowy, za 49 (Zawsze w kontakcie) i rozmowy i smsy.

#482518  autor: darus161
 16 cze 2011, 22:40
Hej,

Mam pytanie- czy minuty do wszystkich sieci w multimedialnej są także do play?
Oraz czy paczka smsów za 5 zł jest także do play?
Nie mogę znaleźć jednoznacznej odpowiedzi.

Pozdrawiam

#482525  autor: st.konsultant
 16 cze 2011, 23:05
darus161 pisze:Hej,

Mam pytanie- czy minuty do wszystkich sieci w multimedialnej są także do play?
Oraz czy paczka smsów za 5 zł jest także do play?
Nie mogę znaleźć jednoznacznej odpowiedzi.

Pozdrawiam

Zarówno minuty jak i smsy są również do Playa.

#482547  autor: mister
 17 cze 2011, 07:30
st.konsultant pisze:
mister pisze:Witam,

Pytasz o to?

http://www.t-mobile.pl/pl/indywidualni/ ... niz_koszty

Za 39 (Zawsze rozmawiaj) same rozmowy, za 49 (Zawsze w kontakcie) i rozmowy i smsy.
dzieki za odp :) tak pytam oto, tylko pytanie czy taka oferta również obowiązuje w przedłużeniu razem z telefonem lub czy da się to wynegocjować, czy tylko same rozmowy?

pozdr.

#482558  autor: thonka
 17 cze 2011, 09:56
mister pisze:, tylko pytanie czy taka oferta również obowiązuje w przedłużeniu razem z telefonem lub czy da się to wynegocjować, czy tylko same rozmowy?
nie da sie wybrac tych pakietow "golych" razem z telefonem.
jedyne co mozna zrobic to miec pakiet "Zawsze rozmawiaj" jako dodatek wraz z dowolna opcja z telefonem.

#482626  autor: banan00
 17 cze 2011, 15:42
dziś mi zaoferowana ofertę bez telefonu w iboa. Umowa kończy mi się w styczniu , kiedy mogę oczekiwać propozycji z telefonem ?

#482665  autor: osachorzow
 17 cze 2011, 18:24
Umowę mam do 10.10.2011 a na iboa cisza ;) Nawet oferty bez telefonu... ale to konto Nowej Ery Domowej z abonamentem 5zł więc chyba sami nie mają ochoty na przedłużenie umowy ;) Choć ja mam zamiar powalczyć we wrześniu o przedłużenie umowy na dotychczasowych warunkach... ciekawe czy się uda ;)

#482683  autor: st.konsultant
 17 cze 2011, 20:15
banan00 pisze:dziś mi zaoferowana ofertę bez telefonu w iboa. Umowa kończy mi się w styczniu , kiedy mogę oczekiwać propozycji z telefonem ?

W IBOA najwcześniej oferta z telefonem pojawia się 5,5 miesiąca przed końcem umowy a najpóźniej 4 miesiące przed końcem. Czym wyższe rachunki tym szybciej.

#482796  autor: waeren
 18 cze 2011, 09:45
osachorzow pisze:Umowę mam do 10.10.2011 a na iboa cisza ;) Nawet oferty bez telefonu... ale to konto Nowej Ery Domowej z abonamentem 5zł więc chyba sami nie mają ochoty na przedłużenie umowy ;) Choć ja mam zamiar powalczyć we wrześniu o przedłużenie umowy na dotychczasowych warunkach... ciekawe czy się uda ;)
Raczej Ci się nie uda bo chyba wycofali tę opcję za 5 PLN, w listopadzie ur. przedłużałem dla babci i właśnie powiedziałem, że chcę te opcję i dostałem, a w kwietniu br. chciałem to samo dla siebie i powiedziano mi że nie ma szans bo już tej opcji nie ma.... :evil:

szukałem i szukałem i znów wróciłem do abo Play.....nic lepszego dla mnie na razie nie wynaleziono:)

#482874  autor: osachorzow
 18 cze 2011, 13:28
waeren pisze:Raczej Ci się nie uda bo chyba wycofali tę opcję za 5 PLN, w listopadzie ur. przedłużałem dla babci i właśnie powiedziałem, że chcę te opcję i dostałem, a w kwietniu br. chciałem to samo dla siebie i powiedziano mi że nie ma szans bo już tej opcji nie ma.... :evil:
A czy wynegocjowałeś coś ciekwszego (czyt. tańszago) niż 25 zł za 150 min. na 18 m-cy? Telefon służy w zasadzie do odbierania połączeń więc szukam najtańszego rozwiązania, no i najlepiej na rok, ale coś tu czytałem że nie ma już takich aneksów :(

#482879  autor: tarinQ
 18 cze 2011, 13:41
Witajcie ponownie
Odpisał mi konsultant z działu utrzymania klienta oferuje mi:
- Rodzina 20 - 100 minut miesięcznie do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 25,00 zł z VAT
- Rodzina 40 - 240 minut miesięcznie do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 45,00 zł z VAT
Z telefonem na 24 mc.
Do tego mogę dokupić usługi dodatkowe, które mi wypisał ale chyba w standardowych cenach.

Generalnie interesowało mnie abym nie płacił więcej niż do tej pory czyli 40.33zł brutto
Jedna nie ma tu chyba oferty "pomiędzy" Co znalazłem w play'u
Teraz myślę czy warto przechodzić czy zostać

Czy idzie coś jeszcze u nich ugrać ??

Jeszcze takie pytanie czy minuty w tych ofertach są do wszystkich sieci?? Czy są wymienialne na SMS i MMS czy tylko SMS?

Czy w ramach abonamentu mogę dzwonić do UE (stacjonarny lub kom) czy nie?

Co ile operator średnio zmienia ceny telefonów??
do 20 sierpnia mam czas aby się zastanowić czy wypowiadać umowę i przechodzić czy zostać,
umowa powinna być wypowiedziana na 30 dni przed- jeśli coś poprawcie mnie?

Pozdrawiam

#482914  autor: st.konsultant
 18 cze 2011, 15:37
tarinQ pisze:Witajcie ponownie
Odpisał mi konsultant z działu utrzymania klienta oferuje mi:
- Rodzina 20 - 100 minut miesięcznie do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 25,00 zł z VAT
- Rodzina 40 - 240 minut miesięcznie do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 45,00 zł z VAT
Z telefonem na 24 mc.
Do tego mogę dokupić usługi dodatkowe, które mi wypisał ale chyba w standardowych cenach.

Generalnie interesowało mnie abym nie płacił więcej niż do tej pory czyli 40.33zł brutto
Jedna nie ma tu chyba oferty "pomiędzy" Co znalazłem w play'u
Teraz myślę czy warto przechodzić czy zostać

Czy idzie coś jeszcze u nich ugrać ??

Jeszcze takie pytanie czy minuty w tych ofertach są do wszystkich sieci?? Czy są wymienialne na SMS i MMS czy tylko SMS?

Czy w ramach abonamentu mogę dzwonić do UE (stacjonarny lub kom) czy nie?

Co ile operator średnio zmienia ceny telefonów??
do 20 sierpnia mam czas aby się zastanowić czy wypowiadać umowę i przechodzić czy zostać,
umowa powinna być wypowiedziana na 30 dni przed- jeśli coś poprawcie mnie?

Pozdrawiam

Na większość pytań znajdziesz odpowiedź w regulaminie http://www.t-mobile.pl/r/repo1/document ... 6_2011.pdf . Na prawdę, warto czasem czytać takie rzeczy...

Nie ma reguły jeżeli chodzi o zmianę cenników. Okres wypowiedzenia to 30 dni. Na 1 stronie tematu masz wypisane co można wynegocjować.

#482918  autor: tarinQ
 18 cze 2011, 15:48
Nie prościej było mi napisać odpowiedzi a nie od razu zalatywać z regulaminem??
Może ja się w nim nie umie połapać ;/

#482920  autor: thonka
 18 cze 2011, 15:51
tarinQ, nie przesadzaj... otwierasz regulamin i uwaznie czytasz. na pierwsze 2 pytania odpowiedz powinna byc na pierwszej strone regulaminu.

szanuj nasz czas.

#482927  autor: waeren
 18 cze 2011, 16:24
osachorzow pisze:A czy wynegocjowałeś coś ciekwszego (czyt. tańszago) niż 25 zł za 150 min. na 18 m-cy? Telefon służy w zasadzie do odbierania połączeń więc szukam najtańszego rozwiązania, no i najlepiej na rok, ale coś tu czytałem że nie ma już takich aneksów :(
Mam dokładnie tak jak Ty, tylko do odbierania mam domowy, w ogóle nie dzwonię. Udało mi się wynegocjować 120 min za 15 PLN, umowa na rok, ale jeszcze od Ery a nie od T :twisted:

szukałem i szukałem i znów wróciłem do abo Play.....nic lepszego dla mnie na razie nie wynaleziono:)
  • Strona 88 z 217
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 217
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88