torture pisze:Mi się Play nie opłaca. Chcę płacić <30zł, mieć darmowy nr (albo lepiej sieć rodzinną, bo w dwie strony) i paczkę smsów. Nie pisałem też o negocjacji cenowej, tylko o tym, że przydałoby się, żeby dali te 100 minut, zamiast 80

I pytałem właśnie o to, czy dorzucają coś? Kilka stron wstecz był post, ale dotyczył R40 (+30 min) i R60 (+40) bez telefonu. Analogicznie wychodziłoby te +20 dla R20, tylko jak to załatwić

Propozycja z t-mobile bez telefonu:
część maila:
...
W tej opcji proponuję tańszy abonament, minuty do wszystkich sieci krajowych, nielimitowane rozmowy w T-Mobile na okres 3 do 6 miesięcy oraz sieć Rodzinną w promocyjnej cenie. Czas trwania umowy to 18 miesięcy.
- Rodzina 20, czyli miesięcznie 100 minut do wszystkich sieci w promocyjnej cenie 19,00 zł z VAT
- Rodzina 40, czyli miesięcznie 190 minut do wszystkich sieci w promocyjnej cenie 30,00 zł z VAT
- Rodzina 60, czyli miesięcznie 300 minut do wszystkich sieci w promocyjnej cenie 45,00 zł z VAT
...
Było trochę zabawy. Maile wysyłane kilka razy. Za każdym razem twierdzili (oddzwaniali), że to co na stronie www t-mobile to ostateczna oferta... jak widać dało się więcej wynegocjować

Przedłużenie umowy na takich warunkach kurierem.