mike278 pisze:annm1986 pisze:mike278 pisze:Nie wiem czemu Pani sie rozlaczyla.

po pierwsze pani nie mogla sie rozlaczyc... wiem bo sama jestem konsultantem....
Wiem, że nie można generalizować, bo gdy dwa lata temu przedłużałem umowę spotkałem się z bardzo fachową poradą ze strony konsultantów. Dostałem świetną ofertę jeżeli chodzi o cenę telefonu i ogólnie byłem zadowolony.
Nie wiem czy to wina kryzysu ale odnoszę wrażenie, że firma Orange stła się bardziej zachłanna.
Pracownicy telesprzedaży są niekompetentni (przynajmniej Ci, którzy do mnie dzwonili) Kilka razy proponowali mi ceny jeszcze wyższe niż te o których pisałem np. za Iphona 3G 16GB przy abo 100 zł chcieli 800 a za HTC Diamond chcieli 850 zł przy tym saamym abo oczywiście po odjęciu pnkt Profit. Na pytanie z mojej strony dlaczego za każdym razem proponuja inne kwoty pdała odpowiedź, że tak mają w cenniku.
Kochani przecież od 23 lutego cennik się nie zmienił - cały czas obowiązuje ten sam. Prawda?
Swoją drogą pracownicy call center sprawiają wrażenie niedoinformowanych na każde bardziej skomplkowane pytanie w stylu czy można wynegocjować inną cenę bo w Erze w tym samym abo dostaję ten telefon za niecałe 300 zł mówią, że muszą się dowiedzieć i za dwa dni do mnie oddzwonią. Oczywiście potem dzwonią i proponują to samo co wcześniej.
To wsztstko coraz bardziej mnie degustuje.